גמר אליפות הנערים

guinnart

New member
גמר אליפות הנערים

הפועל י-ם ניצחה את לב השרון וזכתה באליפות במשחק מצוין, עם אווירה נהדרת והמון קהל.
בי-ם יש כמה שחקנים עם פוטנ' ליגה לאומית להערכתי:
תורג'מן - רכז גבוה עם חדירות נהדרות, קצת חלש בקליעה מבחוץ.
מנצבך - פורוורד (בגובה של גארד בינתיים) אתלטי מאוד שעשה כמה מהלכי קלאץ' נהדרים וחשובים.
בן הלל - פחות כיכב אבל מבחינת כשרון יש לי הרגשה שהוא הפוטנציאל הגדול בקבוצה, יחסית גבוה (סביבות 1.90-92 נדמה לי), מוכשר ומגוון, אולי לא אתלטי מספיק.

ירושלים ניצחה הרבה בזכות ביתיות, יתרון פיזי ומנטלי של נערים גדולים יותר בשנה, יותר קבוצתיות והעובדה שיש להם 6-7 שחקנים טובים מכתה י' מול שלושה כוכבים מט' של לב השרון.

הכשרונות העיקריים על המגרש היו שלושת הטטים המפורסמים של לב השרון:
בלאט - חזק מאוד פיזית, קולע טוב, מוסר טוב, יסודות מצוינים, טיפה חסרה אתלטיות וזריזות, לא גבוה, נעלם ולא הצליח לדעתי להשפיע בניהול המשחק ברגעים החשובים.
בסיס - גארד נמוך, מהיר בטירוף, שולט מצוין בכדור, חודר מעולה, קלעי מצוין. אני בטוח שהוא יכול להיות שחקן ליגת על, מעין דרור חג'ג'\מורן רוט. אני חושב שיהיה טוב לו להיכנס באופן קבוע לעמדת הרכז.
הובר - הכשרון הגדול ביותר על המגרש, ואולי הפוטנציאל הגדול ביותר שראיתי בליגות הנוער ב- 8 השנים האחרונות. יש לו המון מה ללמוד ולשפר, אבל עקרונית אם יעשה קפיצה בגובה לכיוון 1.96-1.98 (כרגע בגיל 15 אני מעריך 1.83-85) אז... אז אתם כבר תראו...

למעלה