גמרתי ל
...

רונאסטל

New member
האמת בהתחלה חשבתי על צבע אדום

אבל דווקא פחדתי שהוא יטמע ולא יהיה מספיק קונטרסטי, ברגע האחרון בחרתי בכחול. את צודקת יש שם בעיתיות מסוימת, אולי סגול?

רונאסטל בעבר צבעתי עם צבעי קיר -

אבל היות ואני אוהבת לגוון בצבעים ואני לא מתכוונת לערבב על מנת להגיע לצבעים חדשים צבעתי את הכסא של הילדה שלי עם צבעי XTC ואקריליים ודווקא התפלאתי שהצבעים לא חוסלו בו במקום. לגבי הצביעה בצבעי קיר אין שום מניעה הם ממש טובים ואפילו זולים אם קונים בליטרים (רק תזהרי כשאת בוחרת אותם אני קניתי שני גלונים ביקשתי את הצבע לפי הקטלוג כשהגעתי הביתה וצבעתי איתם גיליתי שהם בכלל לא מה שרציתי וכבר שנה הם אצלי ואין לי מושג מה לעשות איתם - אלה צבעים מיוחדים לעץ אז קחי בחשבון - שלא ניתן לבדוק אותם כמו את הצבעים האקריליים).

קסמלי

New member
היי רונאסטל

אז מה זה אומר שכבר צבעת ? לא חיכית לייבוש מושלם? דיגדגו לך האצבעות? יפה מאוד הציפורים ססגוניות והמלך, איזה מלך!! אהבתי מאוד. לי הקונטרסט של הכתר הכחול עם האריה הכתום מתחבר יופי אם בכל זאת בכוונותיך לטשטש קצת אז אפשר מריחה עדינה של זהב על הכחול השקיפות של הזהב תיתן אוירה כחולה מטאלית ואז יהיה חיבור אך הצבעים המשלימים כך יפים גם כן והרי מדובר בכתר לא בחלק של הגוף נהדר כן יירבו יצירותייך קסם

קדם2

New member
רונאסטל,כסא מקסים,

והעיניים של האריה כל כך מדברות. שוב,מקסים.

רונאסטל

New member
עברו עוד כמה ימים

וזה נראה לי יבש, המורה
באמת איך אפשר לדעת? חשבתי גם להוסיף פס עדין של זהב, אולי על פס אדום. תודה תודה!

למעלה