גמרתי ל
...

רונאסטל

New member
גמרתי ל../images/Emo126.gif...

ואני גמורה מעייפות אבל קודם הכלבה הסגולה משוגעת ומשגעת הסנדלים מעלפות נאישה האדומה מקסימה וחלקהההההה (ורק עכשיו הבנתי כמה זה חשוב
) מראת הים מהממת! והשעון בהשראת דאלי וואו, מדהים! אז התחלתי בקטן ולא יכולתי להפסיק... שניים של הבן שלי, שניים שלי, זה אמור להיות מחזיקי ממו

רונאסטל

New member
ומקרוב

איך אתן מחליקות את העבודה? כל הגבשושיות זללו לי המון
... נראה מה הנסיך יגיד על זה מחר בבוקר

בנבית

New member
רונאסטל, קבלי../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif....

על הכיסא ה מ ד ה י ם!!!! יצא לך יופי של עבודה וצביעה מ ש ג ע ת!!!!!!!! ובקשר להחלקה...תנסי להחליק עם דבק טפטים

בנבית

New member
קבלי עוד../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifעל....

היצירות האחרות שגם מאוד מקסימות ויפות!!! כל הכבוד
ואיזה כייף לנסיך הקטן!!!

רונאסטל

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif הנסיך באמת היה מאושר

וכבר ישב עליו וזה עוד לא לגמרי יבש

ktumama

New member
הכיסא יצא מהמממממממממממממממממםםםם

וואו, איזו צביעה יפה. אהבתי מאד, את ממש כישרון. מסכימה עם ענת שהכחול קצת קוטע את ההמשכיות.

רונאסטל ../images/Emo140.gif

מלך החיות על מלך של כסא !!! שוס !!! כל הכבוד !!! יופי של צביעה!!! אם מותר - הערה - הכחול נראה לי לא שייך ומפריע לי לזרימה של הצביעה (כאילו האריה נקטע באופן לא טבעי). לחילופין, אני מציעה לך לחשוב על המשך צביעת המשולשים כמו רעמת האריה כאשר בהדרגה הרעמה מתחלפת לצבע זהב ואז משתלבת בכדורים העליונים. לילה טוב ולחיי כל השוסים שבדרך, ענת

רונאסטל יפה ביותר גם ממני את מוזמנת

לקבל גביע הצביעה יצאה ממש נהדרת - שאלתי אותך שאלה בשרשור הקודם אך כנראה שאת כבר היית עסוקה בצביעת הכסא (המדהים יש לומר שוב) השאלה היתה האם האף בולט או לא? לא שזה משנה אבל זה מעניין. תודה.

רונאסטל

New member
תודה לכולכן על התגובות החמות

אני מרגישה שאני לא מתקרבת לקרסוליים שלכן אבל אני בדרך
האף לא בולט, בכל זאת זה כסא וצריך להשען עליו. שאלה נוספת, שטחים כאלו גדולים אתן צובעות עם טיובות קטנות של צבעי אקריל או שיש שיטה טובה יותר לכיסוי שטחים גדולים? (כמו צבע לקיר לדוגמא? לבסיס בלבד)

למעלה