גמני לשאלת עיצוב...

דה נטו

New member
יו זה יפה!

לא יודעת אם יתאים לקיר הזה ספציפית כי מולו יש שעון רכבת גדול, אבל זה ממש יפה, איפה קונים דבר כזה?

דה נטו

New member
גמני לשאלת עיצוב...

נתון: קיר של 6 מטר.
דמיינה שהוא מחולק לשני חלקים שווים.
במרכז חציו הימני מסך פלזמה גדול שמולו קיר באורך 3 מטר וספה
חציו השמאלי - מיותם - ריק לגמרי ומולו יש חלל פתוח.
בקצה החלל השמאלי דלת הכניסה שנפתחת עליו.
מה, לעזאזל, אפשר לשים שם, שלא יהיה סימטרי מדי (כמו נגיד תמונה מרובעת בגובה המסך)
או לא קשור מדי (לדוגמא מראה עגולה)
עוד נתון שצריך להילקח בחשבון שיש הדום די גדול מולו ככה שאי אפשר לשים שם עוד ריהוט...

אנא הושענה. תודה מראש

קבוצת תמונות ממוסגרות באותם גודל וצורה?

נניח: מימין המסך כמו שכתבת, משמאלו שלוש תמונות מלבניות/מרובעות עם מסגור תואם, תלויות באותו גובה.

עוד אפשרות, אם מוצאים משהו כזה - ראיתי פעם מין מגילה סינית מצוירת פרושה וממוסגרת, כך שהמסגרת ארוכה מאוד (בעצם רחבה מאוד). אם תמצאו משהו כזה לא תיווצר סימטריה מוגזמת עם המסך.

דה נטו

New member
מעניין

את בעצם אומרת: קחי את הקו של הטלוויזיה כקו מנחה ותלכי איתו לאורך הקיר עם אלמנטים מרובעים אחרים. זה נשמע טוב, השאלה היא אם זה יפצה על מיליון הקיר שיש מעל קו הטלוויזיה לאורך 6 מטרים. תודה

דה נטו

New member
רעיון יפה

רק שאני חוששת ש:
א. אין לי הכשרון הדרוש שזה באמת ייראה יפה בסוף
ב. אין לי כל כך הרבה תמונות לתלות

תודה

rnavina

New member
אפשר למסגר כל מיני דברים. גם גלויות עם פספרטו

גם יצירות של הילדים. אפשר למסגר איורים מספר. אפשר גם לקנות כל מיני איורים ב- etsy. וכמובן גם למסגר תמונות משפחתיות.

אשרז4

New member
לא יודעת ב 100% אבל..

כשהיונו לא מזמן בדלית אל כרמל היו שם שתי חנויות ענקיות לתמונות.
בין היתר היו להם המון המון סוגים של שלטים (לא מדבקות) בסגנון.

מדבקות לקיר יש מליוני סוגים. פשוט לחפש ברשת.
הנה אחד לדוגמא:
http://www.art-news.co.il/?gclid=CKLcxoWoj70CFSfmwgodG0IAKw

והאתר הזה הזכיר לי את המדבקות של מנדלות שמאוד אהבתי ורשמתי בראשי לבית החדש

יש גם הרבה פעמים קופונים לנושא (בטח לפני פסח יהיו יותר) ויש אפשרות לקנות באי-ביי או אלי אקספרס.

בעיקרון בתי דפוס גם יכולים להפיק לכם מדבקה עם כיתוב משלכם.
לא יודעת עלויות אבל קחי בחשבון שאם את רוצה מעוצב תצטרכי או לעשות בעצמך או לשלם על עיצוב.

אשרז4

New member
אני מנחה שזה עניין של טעם. אני מאוד

אוהבת.

את המדבקה של חוקי הבית " ראיתי כאמור ומאוד מאוד אהבתי
הכיתוב היה באפור כהה (ם איני טועה) כך שזה א בולט או מציק בעין.

גם את השלטים והמדבקות אני אוהבת (ומתכננת שיהיה משהו בסגנון בבית החדש שהלוואי וכבר נמצא ונעבור)

sharonwe

New member
מה שאנחנו עשינו בשני הקירות שלנו:

על אחד פיזרנו לטאות צבעוניות מעיסת נייר. הן מתחילות בצד שמאל, בערך בגובה 1.2מ' מהריצפה, "עולות" בקו אלכסוני ימינה, ובאמצע הקיר ממשיכות "לעלות" שמאלה.

בקיר השני, בשטח שמתחת למנורת הקיר, פיזרנו תמונות בגודל אחיד שחלק אופקיות וחלקן אנכיות. התמונות הן רישומים צבעוניים בגודל של גלויה.

shiron number 1

New member
אולי תמונה מאורכת, מחולקת לשניים

או שלושה חלקים?
או מנורת רצפה מאורכת? או הפוך, מנורה מיוחדת שיורדת מהתקרה? זה אמנם לא על הקיר אבל די ממלא את החלל

דה נטו

New member
קלעת למה שחשבתי בהתחלה

מנורה עומדת שתיצור סוג של הפרדה לא מוחלטת בין שני החלקים ובהמשך תמונה מוארכת מחולקת לשלושה חלקים. תודה

למעלה