תודהה יאפוות שלי !.
C crazy girll New member 25/1/06 #20 מזלצ טוב מאמיי!! עד 120 שנה של כייףף!! ושל אושר ועושר!!! שכול חלומותיך יתגשמו משנהב..
R rotem rispecttt New member 25/1/06 #22 ../images/Emo100.gifיומולדת שמייח../images/Emo213.gif מצטערת שאני לא משקיעהה.. שתחיי חיים מאושרים... וזהו חחחח... זאת חבילה שכוללת בריאות אושר ועושר..... חחחח...
../images/Emo100.gifיומולדת שמייח../images/Emo213.gif מצטערת שאני לא משקיעהה.. שתחיי חיים מאושרים... וזהו חחחח... זאת חבילה שכוללת בריאות אושר ועושר..... חחחח...
ש שירנוש91 New member 25/1/06 #24 יאאאאא מותק איזה תאריך מושלםםםםםם מזל טוב ואין זה המתנה הכי טובה שיכולה להיות חחחח יומולדת בתאריך של אושרי הלוואי עלי חחחחחחח... אז שיהיה לך במזל טוף מאמייייייייי תהיי מאושרת כול חייך ותמשיכי להיות חמודה כפי שאת..אוהבת אותך ירדנושששש..מאחלת.. ב שירנוששששש
יאאאאא מותק איזה תאריך מושלםםםםםם מזל טוב ואין זה המתנה הכי טובה שיכולה להיות חחחח יומולדת בתאריך של אושרי הלוואי עלי חחחחחחח... אז שיהיה לך במזל טוף מאמייייייייי תהיי מאושרת כול חייך ותמשיכי להיות חמודה כפי שאת..אוהבת אותך ירדנושששש..מאחלת.. ב שירנוששששש
א אורטל 13 New member 25/1/06 #25 לירדנוש ירדנוש עד 120 שנה הרבה בכול מה שתרצי לעשות אז רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך מאוד ויום הולדת שמח נשמה
לירדנוש ירדנוש עד 120 שנה הרבה בכול מה שתרצי לעשות אז רק רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך מאוד ויום הולדת שמח נשמה