גמישות..

Lady Wood

New member
גמישות..

אני בת 15 ואף פעם לא הגעתי לשפגאט מלא, או עשיתי תרגילי גמישות מסובכים למיניהם. עכשיו אני מאוד רוצה לפתח את הגמישות שלי אבל כמעט כולם אומרים לי שלהגיע לשפגאט בגיל כזה, אם אף פעם לא התאמנתי לפני כן זה לא אפשרי-הגיל מאוחר מידי, השריר יכול להיקרע וכו'. מה אתם אומרים? :/

Only Dance

New member
שטויות מי שביאס אותך ככה...

גם אם הרקדנית היכ מקצועית לא תעשה חימום כמו שצריך יכול להיקרע לה משהו, תעשי חימום טוב, תעבדי יום יום לפחות שעה שעתיים, זה דורש המון השקעה, אבל כמו כל דבר אחר שאת אוהבת ומשקיעה בו את צריכה להשקיע גם בריקוד אם את אוהבת מספיק. תתחילי לעבוד, תעביד נכון ושום דבר לא יקרע. קאטי.

איזה שטויות במיץ עגבניות../images/Emo3.gif

אני גם בת 15 והשנה פעם ראשונה בחיים שלי שיש לי שפגאט. אל תדאגי... תעבדי הרבה, יסודי ובזהירות ויהיה לך שפגאט מלא בלי דברים קרועים... ובהצלחה!

שטויות

אצלי השפגאט בא בגיל 15 וחצי. (אני התחלתי עם הבלט מאוחר). ושומרת עליו עד עצם היום הזה. (ואני מעל גיל 30). אז ממש שטויות. ניתן לעשות שפגאט גם בגיל 15! תעבדי טוב,לאחר חימום טוב ובזהירות. ולאט לאט תגיעי לשפגאט.

אל תדאגי../images/Emo70.gif

אני ממש ממש ממש לא גמישה... והגעתי לשפגאט בגיל 14... זה אפשרי ועוד איך
תתחממי כמו שצריך לפני שאת מתחילה לעבוד, תעבדי בזהירות ובהדרגה, וזה ישתפר
בהצלחה

NeTa MuFlEtA

New member
מאמי, זה בולשיט ../images/Emo70.gif

אני ממש לא נולדתי גמישה, התאמנתי במשך הרבה שנים, לקח לי אפילו קצת יותר זמן מאחרות, אני רוקדת מגיל 4 וחצי ורק שנה שעברה הצלחתי לעשות שפאגט ב100% . . זה תהליך שעוברים. כמו שאני חושבת- אין דבר העומד בפני הרצון . אם זה באמת חשוב לך- את תצליחי
אם אני הצלחתי, כולם יכולים

למעלה