גמירה מהירה

אייבורי

New member
גמירה מהירה

פגשן בחור נחמד מאד מנוסה עם נשים אמרו לכן אצלו בדירה זה מרשים נכנסתן התפשטתן רקדתן והוא גמר בפנים גמירה מהירה, ככה זריזה בפעם הראשונה זאת מחמאה או ביאוס עולמי ? <בהנחה שאתן יודעות שיש עוד מלאן פעמים בדרך>

אסתי69

New member
לא ביאוס

לדעתי או מחמאה או התרגשות כשאני יודעת שיש עוד ועוד ועוד פעמים אחרי השמחה רבה <אסתי שנזכרת במישהו עכשיו>

amy3373

New member
מסכימה עם אסתי

זו מחמאה אדירה, וזה נפלא, כל עוד זה לא קורה כל פעם. לפעמים אני פשוט אוהבת להרגיש את הגבר בתוכי
. כמו כן, אולי אורגזמה שלוקחת יותר זמן היא בסופו של דבר גם "פיצוצית" יותר? ככה זה לפחות עבורי. אל תשכחו, גברים, שרובנו לא גומרות בחדירה, לפחות ממה שידוע לאיימי...

סידהרטה

New member
בתור נציג הגברים../images/Emo69.gif

לפעמים אני גומר מהר ולפעמים ממש לא כשאני גומר מהר זה מהתרגשות ומחשק אדיר (ובמיוחד לאחר תקופות יובש) אז לדעתי זאת מחמאה לאשה שאני אתה ואני מחרה ומחזיק אחר אייב - זה נהדר במיוחד כשיש עוד ועוד "סיבובים" וכל סיבוב רק מתארך ומתארך מה שמוסיף גיוון לכל האקט

בלי חדירה זה לא זה.

פשוט לא מספק. שלא לדבר על זה שאני, לפחות, כמעט לא מסוגלת לגמור בלי חדירה כשלא מדובר בעבודה עצמית. נקודת ג'י זה דבר שימושי.

אייבורי

New member
אז את לא שייכת לרוב

רוב הנשים שהכרתי הכי נהנות מגמירה דגדגנית למרות שגמירה נרתיקית חזקה יותר.

lolee7

New member
מסיכמה עם ונילה

אני גומרת לרוב רק מחדירה, "גמירה נרתיקית" שזה הדבר הכי מדהים בעולם. אני לא אוהבת גמירה דגדגנית, אין לה אצלי עוצמה כמו של גמירה מחדירה. יצא לי לגמור בעוד דרכים ואפילו גמירה נפשית עם בגדים עם בעלי ועוד מישהו מעברי שהיינו מכורים אחד לשני. הגמירה הכי חזקה שלי זה בחדירה אנאלית בלי לגעת בשום דבר אחר, ריכוז מוחלט רק לזה וזה אכן מדהים ביותר !!! סקס אצלי כמעט תמיד מסתיים בחדירה - לא יכולה בלי זה.

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

מהכרות עם נשים, בהחלט גמירה נרתיקית היא החזקה מכולם. למרות שיש משו נפלא בלדחוף אצבעות וברגישות שלהם ללחוץ על נקדת הG תוך כדי משחקי דגדגן ביד השניה. <אייב רב פעלולים>

iam11

New member
גם וגם

אני אוהב לפעמים לשלב- גמירה ראשונה מהירה ולאחריה אחת איטית יותר זה כמובן משתנה , תלוי במצב ובאשה שאיתי. גם אורגזמה מהירה יכולה להיות פיצוצית... הכי כיף השילוב והרצף של כמה אורגזמות, לאשה וגם לי.

janet wise

New member
כל עוד יש עוד מלאן פעמים-

מקובל עליי, והכי הכי מחמיא זה כשזה קורה מעבר לסקס הראשון/שני, כלומר שהוא מתרגש ממני גם אחרי כמה חודשים
מעולם לא אהבתי גברים שגומרים אחרי הרבה מאוד זמן, ולמזלי לא היו הרבה כאלה (רחוק רחוק מג'אנט...)

אייבורי

New member
אהבתי

בהחלט זה מדהים שיש גמירות מהירות אחרי כמה חודשים זה רק אומר כמה תשוקה יש.

סידהרטה

New member
אני חושב שסיפרתי פה פעם

על אשה שהייתה בחיי כמובן מבוגרת ממני בשני עשורים + שנפגשנו אצלה בדירה לאחר התדסקסות אינטרנטית היא הייתה כל כך מגורה ממני שכשנכנסתי אליה לדירה לפגישתנו הראשונה והנחתי את ידי על אחת משדיה האדירים והיא פשוט ללא כל התראה קיבלה אורגזמה נדירה בעצמתה ורעדה כל כולה זה היה קצת מביך אבל אני חייב להודות שלי זה החמיא גמירה מהירה בהחלט מעידה על תשוקה אדירה ולפעמים גם אצל נשים מסתבר

lolee7

New member
קרה לי הרבה

שגמרו מהר גם אחרי כמה חודשים זה מחמיא אבל לפעמים מבאס יש כאלה שממש שמצליחים להתאפק אם ממש ממש מנסים ויש כאלה שלא...

אייבורי

New member
האמת זה נשלט מעט

אם מתרכזים מספיק ניתן להשהות את הגמירה. אבל הכי מבאס שאם משהים פעם או פעמיים אז נתקע ההרדום אתה מרגיש את הזין עומד להתפוצץ אבל הוא לא גומר.

בבון35

New member
אם יש עוד בדרך באותו משגל

זה מצוין בשביל צב גומר שכמוני...

לפעם הראשונה? לא משנה.

אם זה ממשיך ככה זה כבר מבאס. היה לי מישהו שבפעם הראשונה לא עמד לו. כל כך התרגש שלא הצליח. אני מודה שזה ממש ריגש אותי, שמישהו כל כך מתרגש מלהיות איתי שקשה לו לתפקד. בפעם הבאה כבר הסתדר. אוהו, איך שהסתדר.

למעלה