גמילת לילה

buba300

New member
יקירתי, תעדכני איך עבר הלילה

כי רומי כבר 4 לילות מבקשת ודורשת ועושה פיפי ואפילו לא מתעוררת שרטוב... אז 4 ימים אני קמה באמצע הלילה להחליף מצעים
. היא גם לא מרגישה. אני לא מעירה. מחליפה מצעים, בגדים. היא ממשיכה לישון. איך היה אצלכם?

אז ככה... לפני שהלכתי לישון ב-12:00 בלילה

ראיתי שלולית ענקית לא יכולתי להשאיר אותה ככה אז הערתי אותה והחלפתי סדין ופיזמה. לקחתי אותה שוב לפיפי ואז כבר קמה ב-6:00 בבוקר ולא פיספסה שוב. תראי אצלי גם כשהורדתי בצהרים החיתול לא היה יבש פשוט החלטתי להוריד כי הגיעה הזמן (היא כבר עוד מעט שנה גמולה ביום). אז היא פיספסה כמה ימים אבל אח"כ זה עבר. אולי כך יהיה גם עם הלילות כי היא תבין שהיא צריכה להתעורר ולא נעים לעשות ככה במיטה. אם אני אראה שאין שיפור אז אני אחזיר לה את החיתול (אם היא תסכים כמובן, כי עכשיו זה בא ממנה , אני חשבתי לעשות גמילת לילה רק אחרי הלידה כבר.

buba300

New member
יפה מאוד!

גם רומי גמולה שנה ומדי פעם מפספסת בגן (לעתים נדירות ביותר, בשנת צהרים). אבל בלילה היא עדיין לא בשלה להיות בלי טיטול. היא לא התעוררה אמש וכמובן ניקיתי והחלפתי ושמתי לה חיתול תוך כדי שינה (גם שינה שלי
). אני לא מפסיקה את הגמילה מהטיטול. רק שארבעה לילות אני מתעוררת ומחליפה וזה ממש מפריע לי.

תנסי עוד כמה לילות. אם זה לא משתפר אז אולי

תחזירי את החיתול אם היא תסכים אבל באמת תני לזה צאנס. היא מרטיבה רק פעם אחת בלילה? זהב עוד סביר אם היא תפשתן לי 3-4 פעמים זה כבר יהפוך באמת לסיוט. ואיזה יופי שהיא לא מתעוררת שמחליפים לה. שלי מתעוררת לגמרי ואז צריך לשבת לידה כדי שתראדם שוב.

buba300

New member
הטיטול רטוב בבוקר. זה אומר הכל.

אמתין עם זה קצת. מה גם שאנו ישנות במיטה זוגית (המזרון של הורי). אמא שלי כבר אמרה שהמזרן הולך אחר כך לפח
אנו נכנס לדירה שלנו בספטמבר ואז אמתין חודש אחרי הגן החדש ואוריד לה לגמרי. מה דעתך?

תראי גם אצלה הטיטול רטוב בבוקר אבל כמו

שאמרתי גם בשנת צהרים הוא היה רטוב. אולי זה עניין של הרגל . היא יודעת שיש חיתול אז זה יותר קל מאשר להתעורר וללכת לשירותים. אם כבר התחלת הייתי מנסה עוד כמה ימים ואם היא ממשיכה להרטיב הייתי באמת מנסה להחזיר השאלה אם זה יהיה אפשרי אם הן מתעקשות להוריד. נראה לי בסדר לנסות שוב חודש אחרי הגן . אצלי זה יהיה יותר קשה כי יש גם לידה באופק לכן חשבתי שזה או עכשיו או כבר באביב הבא.

efratga

New member
בתור אמא לנגמלת ולתינוק

הגדולה בת 3.5 והקטן בן שנה. לפני כחודש החלטתי שתישן בלי חיתול כי התחילו לה פצעים במקום של החיתול, ומכייון שבמשך היום עושה בשרותים היא לא נותנת לנקות לה במים או מגבונים. אני ממילא קמה בלילה לתינוק אז על הדרך גם לוקחת אותה לשרותים. אם לא מעירים אותה בלילה היא לרוב מרטיבה ומתעוררת מזה. לא נראה לי שהעובדה שמעירים אותה לפיפי תפגע בהתפתחות היכולה העצמית שלה לקום אן יש לה, וככה אני חוסכת על חיתולים וגם אין לה יותר פצעונים בטוסיק.

למעלה