גמילה שלום לכולם. אשמח אם תשתפו אותי באיזה גיל ודרך גמלתם את ילדכם מטיטולים
א אמאצעירה New member 5/2/14 #1 גמילה שלום לכולם. אשמח אם תשתפו אותי באיזה גיל ודרך גמלתם את ילדכם מטיטולים
T TikvaBonneh New member 5/2/14 #2 בגיל ארבע וחצי הוא עבר תהליך ריגשי של הכנה עם המטפלת הריגשית בגן, וכשנראה שהוא הבשיל, הורדנו את החיתול והכל היה בסדר.
בגיל ארבע וחצי הוא עבר תהליך ריגשי של הכנה עם המטפלת הריגשית בגן, וכשנראה שהוא הבשיל, הורדנו את החיתול והכל היה בסדר.
N nirity1 New member 6/2/14 #3 בגיל 4.5 התחלנו מפיפי גמלנו מייד קקי - עדיין ממשיכים לנסות ( עכשיו הוא בן 6.5 )
A asa112 New member 6/2/14 #4 בגיל 3 לפני שנכנס לגן תקשורתי. ילד הבין הכל בקלות יחסית. לקח לו עד חצי שנה בערך להתחיל להודיע שהוא רוצה לשרותים ולהתחיל להשתמש בשרותים ציבוריים
בגיל 3 לפני שנכנס לגן תקשורתי. ילד הבין הכל בקלות יחסית. לקח לו עד חצי שנה בערך להתחיל להודיע שהוא רוצה לשרותים ולהתחיל להשתמש בשרותים ציבוריים
R randy1982 New member 6/2/14 #5 3 ועשרה חודשים בהתחלה לימדתי אותו לעשות פיפי בחוץ ליד העץ, ואחרכך לעשות בשירותים. זה היה תהליך מאוד ארוך.
3 ועשרה חודשים בהתחלה לימדתי אותו לעשות פיפי בחוץ ליד העץ, ואחרכך לעשות בשירותים. זה היה תהליך מאוד ארוך.
נ נחמה173 New member 6/2/14 #7 בגיל 3 פשוט הושבתי אותו על הסיר (לא התנגד) בזמנים קצובים ולמד מה"חוויה" והניסיון.
A asa112 New member 6/2/14 #9 שלנו "רמז" כזה לא בהין לא התרשם מישיבה על הסיר. ואז הורדנו חיתול, עמדתי עם הסיר מוכנה, וכש ראיתי שהוא מתכוון לעשות משהו - כיוונתי את זה לסיר. אחרי מספר פעמים הוא הבין. תוך שבוע כבר עניין הסתדר, הבעיה היתה שלא ידע איך להודיע שהוא רוצה לשרותים ...
שלנו "רמז" כזה לא בהין לא התרשם מישיבה על הסיר. ואז הורדנו חיתול, עמדתי עם הסיר מוכנה, וכש ראיתי שהוא מתכוון לעשות משהו - כיוונתי את זה לסיר. אחרי מספר פעמים הוא הבין. תוך שבוע כבר עניין הסתדר, הבעיה היתה שלא ידע איך להודיע שהוא רוצה לשרותים ...
A asa112 New member 6/2/14 #8 בן שלי גם לא דיבר בגיל 3 הכל תלוי עד כמה טובה תקשורת בינכם, האם תוכלי להסביר לילד מה את רוצה, האם הוא יבין אותך ...
בן שלי גם לא דיבר בגיל 3 הכל תלוי עד כמה טובה תקשורת בינכם, האם תוכלי להסביר לילד מה את רוצה, האם הוא יבין אותך ...