גמילה
אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לברר איך נגמלים. 1. חברה טובה שלי כבר בת 24 ועדיין מוצצת אצבע בפה כשהיא הולכת לישון וגם במהלך היום אם היא לבד. האם יש דרך שהיא תוכל להגמל מזה? אני הצעתי לה לשים תחבושת על האצבע ושזה יהווה עבורה תזכורת להפסיק עם ההרגל המגונה הזה. מה אתם חושבים? 2. הבעיה השניה היא אני
מכורה לאוכל. להתעסקות עם האוכל. יש לי לא מעט לרדת במשקל (בסביבות 15 קילו) וזה מאוד מעסיק אותי. כבר שנים. אולי מאז שאני בת 13.. היתה לי אמא שהיתה אובססיבית בנושא הזה של אוכל ולצערי גם אני כזו. היא עשתה פעם דיאטת כסאח ומאז לא עלתה במשקל (לדעתי היא היתה אנורקסית) אני בכיוון השני. שקלתי פעם 100 קילו והיום אני באיזור ה80.. ירדתי 30 והעליתי 10 בחזרה ומאז לא מצליחה להביא את עצמי שוב למצב שבו אני אוכל לרדת. כל הזמן אני מתעסקת עם אוכל, כמה אכלתי, מה אכלתי ואם אכלתי גרגר אחד יותר מדי - יאללה, להתחרע על המקרר. אשמח לתגובות
אני מקווה שזה הפורום הנכון, רציתי לברר איך נגמלים. 1. חברה טובה שלי כבר בת 24 ועדיין מוצצת אצבע בפה כשהיא הולכת לישון וגם במהלך היום אם היא לבד. האם יש דרך שהיא תוכל להגמל מזה? אני הצעתי לה לשים תחבושת על האצבע ושזה יהווה עבורה תזכורת להפסיק עם ההרגל המגונה הזה. מה אתם חושבים? 2. הבעיה השניה היא אני