גמילה
שלום בנות. נועה בת שנתיים וחודשיים. לפני חודשיים קניתי לה ישבנון שזכה להתלבות אדירה (אם כי לא בתפקיד המיועד לו
)...קניתי את זה כי ראיתי שהיא מנסה לטפס על האסלה וחשבתי שלא יזיק. אח"כ היא התחילה לשבת עליו אבל לא קרה שהיא עשתה שם פיפי וחייבת לציין שגם לא לחצתי עליה. במקביל קיבלנו מתנה את הדי וי די "בלי חיתולים" שהתקבל בברכה ואין יום שהקטנה חוזרת מהגן ולא מבקשת לראות. אחרי שבועיים של צפייה היא פתאום התחילה לקשר שגם לה יש סיר ובמשך הצפייה בדי וי די ישבה על הסיר עד שסוף סוף זה קרה. במשך השבועיים האחרונים מהרגע שהקטנה חוזרת מהגן היא מבקשת להוריד את החיתול וכל פעם שיש לה פיפי היא מבקשת סיר ולמעט פעמיים-שלוש כמעט ואין פספוסים. היא גם עשתה פעמיים קקי בסיר. עכשיו אני שואלת מה הצעד הבא? ז"א כעת היא מסתובבת כל אחה"צ בלי חיתול מתי אני צריכה להתחיל לשים לה תחתונים ..אני רוצה לציין שהיא מודעת לצורך שלה לעשות פיפי כי גם אם אנחנו משחקות/מציירות/אוכלות היא לא שוכחת לבקש את הסיר כשיש לה פיפי. שאלה נוספת היא שהגנן שלה אמר לי שהוא נגד סיר ואפילו לא הספקתי לשאול אותו למה...אז למה באמת יש חסרונות לסיר? ברור שעדיף בישבנון אבל מה לעשות אם הקטנה מעדיפה סיר מאשר את האסלה? תודה מראש
שלום בנות. נועה בת שנתיים וחודשיים. לפני חודשיים קניתי לה ישבנון שזכה להתלבות אדירה (אם כי לא בתפקיד המיועד לו