גמילה

PITBULL

New member
גמילה

האם אתם מכירים דרכים להגמל מהאינטרנט? (לגבי חשבון הטלפון - יש לי חשבון לפי חודש ולא לפי מספר שעות גלישה כך שהחשבון לא משנה דבר )

Gefen

New member
למה פיט....

מרגיש שאתה מכור וזקוק לגמילה? בהנחה שהשאלה נשאלה ברצינות, אני מפנה אותך לתשובה שנתן מנהל פורום "התמכרות לאנטרנט" לאחד הגולשים, יש שם מאמר קצר בנושא, תקרא. זה אומנם לא עונה לשאלתך, אבל בפורום ההוא יש אנשים שמתמודדים עם בעיית ההתמכרות לנט ומדברים שם רק על זה, אולי תוכל לקבל משם כמה רעיונות... ואני הייתי אומרת, מנסיון שלי, שהדרך היחידה להגמל מהרשת היא להיות עסוק מאוד בדבר אחר- הרחק מן המחשב ומן החיבור לרשת... שיהיה בהצלחה ..
גפן

PITBULL

New member
גפן

תודה רבה הקישור עזר לי להבין שאני בעצם לא יודע אם אני מכור -תלות נפשית או רק מתלהב -5 חודשים שייש לי אינטרנט :) בכל מקרה ללימודים זה לא מפריע אז כנראה שעדיין זה בגדר הסביר דרך אגב האם יהיה לכם כלב באוסטרליה ?

זהירות!!! זה מתחיל ככה ואז...

נהיים מנהלי פורום - ככה שיש תירוץ מצוין לשבת שעות מול הקופסה

PITBULL

New member
לתופס עוגב

אל תדאג אני כרגע על מתגול עד שיגמר המונדיאל

גופמן

New member
הקופסה

ואני לתומי חשבתי שזה שאני בוהה בטלויזיה שעות זה לבהות בקופסה. טעות שלי. ומשום מה אנשים תמיד נזפו בי שאני עושה כך. טעות שלהם. והטלויזיה טובה יותר לעיניים. תאמינו לי מדי ערב עיניי דואבות על יומם הארוך מול המסך הקטן. אבל, כל אחד והתמכרויותיו הי/וא.

גופמן

New member
כבשה

רציתי לומר פיל. עור של פיל. איפה האנשים שמבינים מה זה אינלקטואל? שיודעים מה זה אינטיליגנאט? שורידהם מתנפחים כשקוראים להם בוהמיין? שהכינוי "פרופסור" כאות קלון נתפס על מצחם??? אך איפה הם כל אותם אנשים? בעצם אני יודע איפה הם. בארץ. ואנחנו מדברים על פורום ישראלים בחו"ל. נו, עכשיו הכל ברור. ועוד המנהל הגדול.

אז בוא נתחיל מזה שאם כבר אז אני

המנהל הקטן ולא המנהל הגדול. ונמשיך עם זה שאכן כן אינטלקטואל ובוהמיין מאוד תואמים אותי. בענין האינטיליגנציה - לא לי להעיד ופרופסור? כשזה יגיע זה בטוח יהיה "המפוזר" וכולי תקווה (שושנה ורוחמה) שזה יגיע לפני ימות המשיח

גופמן

New member
תפקידים

כמו שאין תפקידים קטנים, רק שחקנים קטנים כך אין מנהלים קטנים

Gefen

New member
אין שום ../images/Emo107.gif אצלינו בתכנון...

אנחנו דווקא מאוהבי ה-
ומתכננים בהחלט לאמץ חתול אוסטרלי. עכשיו תסביר לי רק מאיפה הבאת את השאלה הזאת..? אגב, מה זה ארוך, ירוק ורץ? גפן

Gefen

New member
../images/Emo6.gif קרוב..ואני חשבתי על..

מלפפון מרוץ..

marsala

New member
ואם בכדורגל עסקינן../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif../images/Emo166.gif

תראו איך חגגנו

PITBULL

New member
ושושן צהלה ושמחה ומי שלא

ראה את שימחת בית השואבה לא ראה שימה מימיו ואני מוסיף מי שלא ראה את שימחת האיטלקים היום לא ראה פיצה בחיים שלו (וגם לא פיצה הט)

למעלה