גמילה שלא זזה

• פותח הנושא netn
  • פורסם בתאריך

netn

New member
גמילה שלא זזה

שלום, מאוד התרשמתי מהפורום ורציתי לבקש קצת עזרה. הבת שלי בת שנתיים ושבעה חודשים. מבינה טוב מאוד את ענין הגמילה והסיר ומדברת על זה מדי פעם ביוזמתה. כבר כמעט חצי שנה שהיא מבקשת עם טיטול או בלי טיטול ואנחנו מאפשרים לה להיות איך שבא לה. כשהיא בלי טיטול היא לא מפספת אף פעם. היא יכולה להיות המון שעות בלי טיטול בכלל. אבל ברגע שהיא צריכה לעשות פיפי היא מבקשת טיטול, עושה ואז מבקשת להוריד או מורידה בעצמה (וזורקת לפח מיוזמתה). יש סיר, יש ישבנון, יש אסלה קטנה. יש ספרים יש דיבורים ואפילו קלטת. אבל שום דבר לא עוזר. היא משתמשך בטיטול כמו שרותים ולא מוכנה לשמוע על לעשות פיפי בסיר או בשרותים. בגן אותו דבר. חלק מהילדים כבר גמולים לגמרי והיא מספרת עליהם בגאוה רבה. האם למישהו יש רעיון איך לקדם את הענין הזה?

נעה גל

New member
פשוט להניח לה. היא כנראה בשלה

מבחינה פיזיולוגית (לא כנראה, בטוח), אבל עדין לא מוכנה להפרד לגמרי (כלומר, לא בשלה מבחינה רגשית). זה יגיע. אני רוצה להגיד כאן משהו, אל תקחי אותי אישית (סתם התבייתתי על העבודה שלך), פשוט בימים האחרונים היו כמה שאלות באותו נושא ובכולם כמעט יש משפט בסגנון "יש ספרים, יש סירים יש ישבנון, יש קלטות וידאו - אנחנו גומלים בלי לחץ". אז הורים יקרים יש לי חידוש
ספרים, קלטת וידאו שיחות סירים ישבנון כל אלה מהווים לחץ. לחץ לא חייב להיות מילולי. אתם חושבים שילד לא מבין שמצפים ממנו דברים כשלכל מקום שהוא מפנה את הראש מדברים על גמילה מטיטולים?

kokopeli

New member
תני לה../images/Emo60.gif

היא אעוד צעירה, יש לה זמן. אז מה אם הילדים בגן שלה גמולים כבר? אני למדתי, מניסיוני, שישנם דברים שאנחנו לא יכולים להחליט עבור ילדינו, וגמילה מטיטול (ואגב - גם ממוצץ) היא אחד מהם. היא נבונה, מבינה ובוגרת, על פי מה שאת מתארת, ותראי שברגע שתפסיקי לשדר לה את הרצון שלך לגמילה, היא כבר תחליט לבד, מתי הזמן והמקום המתאימים לה. הרבה אור
ואהבה

למעלה