גמילה עם דיכאון

• פותח הנושא mcsn
  • פורסם בתאריך

mcsn

New member
גמילה עם דיכאון

שלום לחברי הפורום אני בחור בן 33 מעשן מאז שהתגייסתי. כל ניסיון להפסיק כשל, וניסיתי עם תרופות, מומחי גמילה, תחליפי ניקוטין. הכי הרבה זמן שהצלחתי להחזיק הוא 3 חודשים. הבעיה היא שהעצבנות ובעיקר הדיכאון שאני חש בגמילה. אני סובל מבעיות דיכאון וכאשר אני מפסיק, אני נכנס למתח וחרדה יותר עצומה. אני לא יודע מה לעשות, כי העישון עצמו גם מטריד אותי מאוד, יש לי שני ילדים ואני רוצה להיות שם בשבילם. אני גם לא יודע מה לעשות עם הזמן הפנוי שיש לי כאשר אני מפסיק - בעבודה אין הרבה וכאשר אין עבודה אני מעשן. קשה לי מאוד, עיזרו לי

העישון הוא מלכודת, בדיוק הדברים שאתה מתאר

שלום לך, כל המעשנים סובלים מהתסמינים שאתה מתאר, וזהו שורש הבעיה. כשהעישון מתווסף לבעיות אחרות נוספות, זה מתעצם. הדרך שאנחנו דוגלים בה, היא שינוי דפוסי חשיבה. הסם כשלעצמו הוא חלק מינורי. אתה מוזמן לשאול שאלות , ולספר מנסיונות העבר, שמעת על השיטה של אלן קאר?

G a l1010

New member
אפשר גם אחרת !

הי ! קיימת אפשרות לגמילה הדרגתית.. שילוב בין הצורך הפיזי לדפוס ההתנהגותי. כאשר זה נעשה בהתמדה במקצועיות ולאורך זמן.. התוצאה מדהימה. אתה לא נשאר באויר.. ומחליף דפוס אחד- לא טוב בדפוס בונה, כך גם לא חוזר לעישון. בהצלחה רבה! יגאל אורן

עליזה 63

New member
עד שסבל נהיה בלתי נסבל אז

ורק אז אני היתי מוכנה להפסיק ובבת אחת ,הדכאון שאתה מתאר זה פרידה אבל מהסגריות,אבל הרגשה זה לא עובדה זה עובר ואז בא החופש מהתמכרות פעילה .ואז החיים יותר טובים ויפים,אבל לדבר על כל הרגשות שצצים בהצלחה איש.

למעלה