הילינג עבור "גמילה" מקשר רומנטי
אימפטוס יקר, חשוב לשים לב, במיוחד כאשר אתה בוחר לצרף רע למסע שלך, מתחום עולם הרפואה המשלימה, שאתה לא מחפש מישהו שיעזור לך לסחוב את העול. בסופו של דבר, אף אחד, גם לא המבטיחנים המעולים שהם רעיי למקצוע, לא יכול לעשות את הדרך בשבילך. אם אתה מרגיש חלש או חסר אונים בנוגע לחייך עכשיו, בדוק טוב אם זהו זמן טוב עבורך לקבל החלטות בנוגע לחייך. אולי זהו זמן טוב יותר לאפשר לעצמך "לצוף" בנהר של החיים, מבלי לכוון שום דבר באופן אקטיבי, ולאפשר לעצמך להתנקות משאריות הקשר הרומנטי. אני מרגישה ממך רצון לקבל עזרה, אולי סוג של תחושה שאה מוצף או לא מסוגל להתמודד עם האתגר שלפניך. אל תאבד תקווה, כולנו הרגשנו ככה לפחות פעם בחיים (וכולנו גם יצאנו מזה). תסכים עם עצמך שהולך להיות חודש קשה, ותן לדברים לשכוך ולהירגע. בוודאי שתוכל להסתייע בהילר, הילינג יכול יחסית בקלות להביא אותך לשלווה, וייתכן שיוכל לסייע בסגירת פריצות אנרגטיות שנתהוו במהלך הקשר או כתוצאה מהפרידה. אבל אני ממליצה לך לקבל החלטה שקולה בנוגע למטפל, עם המלצות מחברים שאתה סומך עליהם, ולבחור בקפידה את הידיד שלך למסע, לא על סמך הצלחותיו בתחום הגמילה מקשר רומנטי, אלא על סמך שיחת טלפון ידידותית ומציאת נפש שתוכל להכיל אותך, לעבור איתך את המשבר ולאפשר לך סביבה שלווה ומרפאה שבה תוכל להציץ על חייך בלי הלחץ של המשבר שאתה עובר. נסיוני בתחום מלמד אותי שאם הקשר "מסרב" לשחרר אותך, סימן שעוד יש לו תפקיד. אני מציעה לך בעניין זה לפנות למי שפועל פה בפורום תחת הכינוי doinggood, אני יודעת שהוא מטפל פשוט נהדר ושיש לו נסיון בתחום ויכולת תקשור עוצמתית. אולי תמצאו שפה משותפת והוא יוכל לסייע לך לקבל כמה תובנות חדשות בנוגע לתפקידו של הקשר שמסרב לשחרר, דווקא לאחר שכבר נסתיים, מבחינה פיסית. הצלחה רבה, עומר