גמילה מטיטולים

מ ט ר נ ה

New member
גמילה מטיטולים

אביב שלי בן 2.4 ולפני כשלוש שבועות התחלנו גמילה מטיטולים. (בפעם השניה - לפני חודשיים גם כן ניסינו וזה לא הלך בכלל). הפעם זה הלך יותר טוב. כרגע המצב הוא כזה: כשאני מזכירה לו לשבת בסיר - הוא יושב ועושה פיפי ואם יש לו גם קקי.. אם אני לא מזכירה לו - הוא עושה במכנסיים ואומר לי " פיפי..." אחרי שכבר פיספס. היום הוא היה עם חום והמצב קצת חזר אחורה - יותר פיספוסים, חוסר שיתוף פעולה - אני מניחה שהמחלה משפיעה? לא ללחוץ עליו? ועוד שאלות - איך לקדם את הגמילה?, האם להמשיך להזכיר לו מידי פעם, איך זה אמור להתקדם מהמצב הזה? מה לעשות בהמשך?

יש לי תחושה שהוא עדין לא בשל

אם את צריכה להזכיר לו כל הזמן לעשות את צרכיו. מה שאת עושה למעשה את לוקחת אחריות על השליטה בצרכים שלו ע"י כך שאת מזכירה לו ואם את לא מזכירה הוא עושה במכנסיים. ילד שבשל לגמילה מודיע לפני שהוא עושה ולא אחרי. אני הייתי מציעה לך להמתין עד שיהיה בשל וכך תחסכי משניכם את האכזבה.

mom of Ophrie

New member
my little experience

We are also in the middle of the process with Ophrie, she is nearly 2 years old and three weeks without nappy (hitul). We had similar experience, at the first week I reminded her all the time and she did but here and then she wet herself. I decided to pass the responsibility to her and I stopped reminding her at home (but continued outside, becasue I didn't want her to pee on other's people carpets or in the car). Most of the time it was ok and she asked to go but again sometimes missed. I started to loose my confidence and thought maybe she is not ready, I offered her to put on the nappy but she didn't want to so I continued with the gmila. Now three weeks in the process she is almost "safe", she miss once every 3-4 days. I try not to remind her, but I do on some cases (for expample before we go out). I think you have to try slowly to stop reminding him and give it few weeks before you decide if he is ready or not. good luck, mom of Ophrie​

irisgh

New member
תודה על השיתוף

גם בשמי. כל נסיון של מישהו עוזר להבין.

לאה_מ

New member
מצטרפת להצעה של אמא של עפרי -

להעביר את האחריות אל הילד. ואם רואים שיש הרבה פספוסים, או שהוא לא מוכן לעשות קקי בשרותים/בסיר - בהחלט אפשר להציע חיתול (באופן קבוע או רק לקקי), ולפעול לפי מה שהילד מבקש.

למעלה