ברוכה הבאה למקום הנכון../images/Emo140.gif
קודם כל מזל טוב להולדת בנך! בנושא החמצן אני יכולה לומר לך כמה דברים מנסיון: אני ילדתי בשבוע 28 שלישיה, בן ו2 בנות במשקלים של 840-900 גרם. מתי (בני) היה מחובר לחמצן חודשים ארוכים. אחרי חודש של חיבור לחמצן יש לנושא כבר שם BPD (אם אני לא טועה). בני "סרב" להתנתק מהחמן מה שגרם לי ללחץ בזמנו, הבנות שוחררו הביתה לאחר חודשיים והוא עוד נשאר בפגיה עם כל הקונצים האלה שלו. חודשיים אחריהם הם שוחרר הביתה עם כל האינסטלציה (חמצן, סטורציה וכו') לא חשבתי שנגיע לזה אבל הוא היה זקוק לזמן שלו, לחץ לא מוביל לשום מקום. בנושא הנקה מלכתחילה לא הצליח לי אז ויתרתי, מצד שני לא היה לי צ'אנס להצליח בכל זאת הטיפול בשלישיה טבעה ממני המון ולכן את כן יכולה להמשיך לחשוב בכיוון הנקה, תשאבי, היום הוא לא ממש אוכל אבל בקרוב התיאבון שלו יתפתח ואין כמו הנקה (מה שכן לא בכל מחיר, זה לא טוב בשבילו ולא בשבילך) לגבי האוכל בכלל, מתי התחלתם להאכילו מבקבוק? האם היו ימים שהוא אכל יותר? האם קיים רפלקס המציצה? מה הרופאים אומרים? בכל מקרה ההתחלה של לאכול מבקבוק בהחלט מעייפת, תחשבי שעד לא מזמן הזונדה "פתרה" אותו מהעול של המאמץ, הוא צריך זמן, בקצב שלו וזה בסדר לדעתי. 30% חמצן זה בהחלט לא נורא, אנחנו שוחררנו עם כמות גדולה מזו של חמצן. המשקל שלו גם מאוד מרשים!! לסיכום: תהיי אופטימית, תלכו צעד צעד, תני לו את הזמן שלו והכי חשוב היי בקשר צמוד עם הרופאים, אל תתביישי לשאול אותם כל מה שעולה בראשך!! מחכה לעידכונים טובים ממך!