גמילה מחיתול

ישאומש

New member
גמילה מחיתול

הילדה שלי, בת שנתיים וחודשיים מעולם לא הסתובבה ערומה כדי לראות איך יוצא או איך נראה פיפי או קקי.תמיד היא עם חיתול. בימים האחרונים התחילה לבקש לשבת בשירותים היא שרה :"פיפי פיפי צא החוצה" וכל מיני שירים מהקלטת "בלי חיתולים" אבל שום דבר לא יוצא לשירותים. כששמים חיתול יש גם קקי וגם פיפי - כמובן. ניסיתי להשאיר אותה בלי חיתול באותו יום שהיא ביקשה לשבת על האסלה, אבל כמעט מיד היא עשתה קקי על הריצפה, ברגע שהורדתי אותה מין האסלה. והיא אפילו לא הסתכלה לראות מה היא עושה/עשתה. האם אני עושה משהו לא בסדר ? האם זה מאוחר מידי ? איך אפשר להשאיר ילד בלי חיתול לכל היום ? גם קר לא ?

היא עוד רק בתחילת הדרך..

מהתיאור שלך נישמע שהיא מגששת,מתחילה לנסות,לא כל התענינות מעידה בהכרח על מוכנות לגמילה אלא רק על איזו התחלה של ענין,השאירי אותה בנתים עם החיתול,ניראה לי שהיא תגיע לגמילה מעצמה. שלך חנה גונן

irisgh

New member
עוד לא קר

בנתיים עוד לא קר. אם אין שטיחים מקיר לקיר, למה שלא תסתובב ערומה שעה שעתיים ביום? הם לרוב אוהבים את זה. ואז גם יכולים 'לשחק בסיר'. מתישהו, באחת ההתישבויות, גם יצא לה בתוך הסיר. או ליד

לאה_מ

New member
מסכימה עם איריס - כדאי לתת לה

להסתובב ערומה - היא תלמד את הגוף שלה, תבין את הקשר בין הגוף שלה לבין היציאות שלה, וגם הגמילה תגיע. עכשיו עדיין לא קר מדי (לפחות במשך היום), ואם היא מרוצה להיות ערומה - זה בהחלט כדאי. אני מבינה שיש בבית סיר וישבנון. את התיאוריה נשמע שהיא כבר יודעת מהקלטת. תנו לה להתנסות ולראות איך מיישמים את זה.

נעה גל

New member
../images/Emo6.gif אנחנו תמיד שוכחות להגיד את זה

אבל כשמורדים להם את הטיטול והם מסתובבים ערומים הם עושים (לפחות בשבועות הראשונים - אצל אלה שלא בשלים) פיפי וקקי על הרצפה (ועל השטיח, ועל הספה). צריך להכין את הבית ואת הסבלנות לקראת גמילה (בלי קשר ללתת לילד להסתובב ערום).

../images/Emo124.gifמנהלות, אולי לשרשר את כל

הודעות הגמילה ביחד? לשרשור גמילה, כמו שעושים בפורום הנקה? ככה זה נורא מבלבל.

נעה גל

New member
אוי יקירתי - ביום בו יהיו לנו יותר

שרשורים משנוכל להכיל (כלומר, ביום בו יתחלף לנו דף באותו יום. כי ככה מתחלף לנו דף פעם ב-3 ימים), נעבור לשרשורי נושא. תודה לאל- הפורום מתנהל באיטיות וכל דיון נשאר הרבה זמן בשביל שלא נזדקק לזה. ו-
ראית שקיבלנו ישר את הצעתך הקודמת ושמות הספרים הועלו לשורת הטאגליינס?

למעלה