גמילה מחיתולים

etgarzx

New member
גמילה מחיתולים

הבת שלי בת שלוש, לפני שמונה חודשים נולד לנו תינוק. לפני ששנולד התחלנו בגמילה, כבר אז היה קשה לה לשחרר. אחרי שהגננות בגן הציעו לשתף פעולה בתי התאפקה במשך 6 שעות ורק בבית שיחררה. לאחר מספר ימים הפסקנו בגמילה כי בתי לא רצתה להמשיך, עכשיו בחופשת הפסח חזרנו לגמילה ושוב קשה לה לשחרר, ולאחר מספר ימים שוב הפסקנו. חשוב לי לציין שאנחנו זורמים איתה ואף פעם לא לוחצים וכך גם בגן. הילדה אומרת קשה לי ולאחר 6 שעות של התאפקות מבקשת חיתול ומיד מצליחה לשחרר. אנחנו רוצים שתגמל עד ספטמבר כי בגן מועצה לא מקבלים ילדים לא גמולים. מה עושים?

לורליי43

New member
עד ספטמבר יש לך מספיק זמן

הבן שלי נגמל בגיל 3.3 תוך חודש. עדיף שתורידי לחץ עכשיו, ואז תוכלו לנסות שוב בקיץ. מקסימום תשאירו אותה עוד שנה בגן פרטי.

לאה_מ

New member
אין ברירה - בלחץ זה לא ילך.

אתם חייבים ללכת בקצב שלה. כשאתה אומר שהיא מתאפקת - אתה מתכוון לפיפי? קקי? שניהם? נשמע שהילדה מוכנה לגמילה מרוב הבחינות, אך לא מכולן. אשמח לשמוע עוד פרטים.

etgarzx

New member
התאפקות לפיפי

בתי מתאפקת לפיפי, קקי היא מבקשת חיתול אפילו לא מנסה בסיר. מה הכוונה להוריד לחץ? לא להציע לה בכלל תחתונים, האם לחזור לגמרי לחתול? תודה מאיה

כן, לחזור לטיטול

ולאפשר לה להחליט מתי נח לה להיות בלעדיו. יתכן שבהתחלה היא תבחר להיות עם טיטול כל הזמן. הכוונה בלהוריד לחץ היא הורדת לחץ אבסולוטית - לא לרמוז, לא לדבר על זה אליה או על ידה, לא לשאול. לתת לה מרחב להחליט לבד לפני שמנסים שוב.

לאה_מ

New member
ודאי שכן. אם היא מתאפקת - מה הטעם

להעביר אותה את הסבל הזה? תאמיני לי, שכשהיא תהיה מוכנה לוותר על החיתול, את לא תוכלי לפספס את זה.

למעלה