גמילה מחיתולים

ronron555

New member
גמילה מחיתולים

הילדים (בן ובת) בני שנתיים ו 4.
התחלתי איתם גמילה אתמול והיום רק אחה״צ ממחר הבן הולך לגן בלי חיתול והבת מיום חמישי תתחיל ללכת לגן בלי חיתול.
איך היו ההתחלות שלכם בתהליך הגמילה? מאוד קשה לי כי זה 2 ביחד באותו הזמן..
אשמח מאוד לשמוע עצות וטיפים.
בנוסף בעלי עשה לי ״הפתעה״ היום ושבוע הבא אנחנו נוסעים לאילת ל 4 ימים באוטו!!!! מה לעשות? בנסיעה לשים להם חיתול? זה לא יבלבל אותם כי בכל זאת אנחנו רק בתחילת הדרך..
ועוד שאלונת.. מה לעשות באילת בבריכה ובים לשים חיתול ? לקחת סיר לכל אחד לבריכה?

1pika

New member
אין לי תשובות.. גם נוסעים שבוע הבא לאילת

ואשמח מאוד לקרוא מה יענו לך אבל הילדים שלי הרבה יותר קטנים (בני שנה וחצי) אז אני לא בטוחה שאפשר להשליך מהגמילה אצלכם. גם אני גומלת את שניהם יחד, התכוונתי לגמול רק את הבת אבל לא באמת חשבתי שאח שלה יוותר על הזדמנות להסתובב בלי חיתול
.
אצלנו ממש אתמול שלשום התחלנו (גם אני וגם הם..) לתפוס את הקונספט וב"ה כבר יש הרבה פחות פספוסים אבל הם רחוקים מהילדים שלך - אנחנו בבית, ועדיין אין מצב שאנחנו יוצאים בלי חיתול (בקרוב אתחיל לשים להם חלק תחתון...
) בקיצור בהצלחה!!!!!!
מתלבטת כמוך לגבי חיתול בים ובבריכה, לא חוששת מפיפי אבל אצלי אין שעה קבועה לקקי ואני חושבת שעדיין לא סומכת עליהם בעניין, אקרא מה יגידו לך.. בנוגע לחיתול בנסיעה, אולי אפשר לשים להם לנסיעה פול אפס או משהו דומה שיענה על הגדרת החיתול אבל יראה קצת שונה? או לחילופין, אם אתם עם חיתול בשינה ויוצאים בשעה שהם אמורים לישון אז לשווק את זה שאתם יוצאים עם חיתול בגלל שהם הולכים לישון באוטו.

אם אפשר בבקשה, יש לי שאלה לגבי הנסיעה עצמה - איך עוברים את זה??? לא נסעתי לאילת כבר שנים על שנים ומעולם לא עם הילדים, איפה עוצרים? כמה עוצרים?

תודה רבה רבה, נסיעה טובה ותהנו המון

טיפים לנסיעה

לנו היה קל יותר, כי אחת החליטה לגמול את עצמה בגיל שנתיים, והשנייה לא רצתה - איתה חיכינו לגיל שנתיים וחצי.

אבל יצא לנו לנסוע לאילת עם ילדה בהתחלת תהליך הגמילה.
מה שעשינו היה למפות את הדרך לפי תחנות הדלק עם השירותים, ובכל תחנה כזו (בעיקר בכביש הערבה) עצרנו. צריכה או לא צריכה - נכנסנו לשירותים וניסינו.
כמו כן, ביקשנו שאם יש פיפי בדרך - להודיע מיד. איך שאמרה - עצרנו בצד, והורדנו אותה לעשות. היה לנו סיר באוטו, במושב האחורי (נגיש לשליפה מהירה מהצד הימני), למקרי קקי, כולל שקיות לאיסוף.
ועל המושב - שמנו מגבת. לכל מקרה שיברח בדרך, או שלא נספיק לעצור ברגע שהודיעה. ככה המושב לא יספג.

לגבי בגד ים - אנחנו שמנו בגד ים חיתול, ועליו בגד ים רגיל. לקחנו לשירותים לפני, ובהפסקות יזומות, וביקשנו שתודיעה עם צריכה. אחרי יום - ראינו שמודיעה לפני שצריכה, ואז הורדנו את החיתול ים.

ronron555

New member
נסיעה..

איך הילדה עשתה פיפי/קקי שעצרתם בדרך? בסיר או שהבאת מקטין אסלה? די מגעיל להושיב אותם בשירותים בדרך לא?! ומה הבאת איתך למלון? מקטין אסלה או משהו אחר? אצלי יש בן ובת ככה שהבן אמור לעמוד בפיפי.. להביא שרפרף קטן?

על הידים

במקום שהיה שירותים - שמנו אסלנית (מגינים חד פעמיים למושב אסלה) שהבאנו איתנו (עד היום יש לי כמה בתיק - לשירותים ציבוריים עם הילדות), והחזקנו אותה שלא תיפול פנימה.
במקומות שלא היו שירותים - מרימים בידיים בתנוחת כריעה, ומרחיקים את הרגלים שלנו כמה שאפשר (כדי לא לחטוף שפריץ)

למלון הבאנו מקטין אסלה.
הייתי מתקשרת למלון ושואלת אם יש להם שרפרף קטן שאפשר לשים בחדר. יכולים להפתיע אותך

sefia

New member
גם אני גמלתי אחד אחד

אבל ההפרש ביניהם היה חודש כך שבהחלט היו לי תקופות של שניים מפשפשים בבית בו זמנית

בנסיעות שמתי משטח החתלה מתחת לטוסיק.
אם חשבתי שיירדמו בנסיעות שתוכננו על שנ"צ או לילה) שמתי חיתול - בדיוק כמו בבית.

עושים מספיק עצירות, מכינים מלאי בגדי החלפה, משטחי החתלה רזרביים, מגבונים.

לי בהתחלה היה סיר קבוע באוטו. נתן לי בטחון אבל מהר מאד התחלתי לפשפש את הבת שלי על הידיים באויר, והבן שלי בכלל לא השתמש בסיר. אבל תקחו את הסיר למקרי קקי שם גם.

אם את רוצה שיש רגרסיה וממש לא הולך לדעתי אין בעיה להחזיר חיתול לנסיעה ולהתחיל שוב כשחוזרים .

למעלה