גמילה מהנקת לילה אחת

meli beli

New member
גמילה מהנקת לילה אחת

בוקר טוב.. בני בן 5 חודשים ויונק באופן מלא+מוצקים, בערב הוא מקבל בקבוק עם חלב שאוב. אחרי סאגה של חודש וחצי של התעוררויות כל שעה הוא חזר לדפוס שינה נורמלי ומתעורר באחת וחצי ובארבע לאכול ואז בשש וחצי מתחיל את הבוקר. הוא אוכל פעם אחרונה בשבע וחצי את הבקבוק, וכשהוא מתעורר באחת וחצי הוא יונק מספר דקות ונרדם ויש לי הרגשה שהוא סתם מתעורר ומנצל את ההנקה כדי לחזור לישון. אני רוצה להפסיק את ההתעוררות הזו לאוכל כי לדעתי הוא לא רעב באמת - הוא אוכל מוצקים פעמיים ביום (עדיין לא מלא אז משלימה הנקה אחרי) ויונק כל 3-4 שעות, איך אפשר לגמול אותו מההנקה הזו? האם האכלה נוספת באזור 11 תעזור? אולי בכלל לא צריך להפסיק אותה? (למרות שעוד חודש אני חוזרת לעבודה ומאד הייתי רוצה לא לקום בשעה הזו כמובן) תודה על כל הארה!

גמילה מהנקת לילה

שלום הרבה תינוקות בגיל הזה עדיין אוכלים במהלך הלילה. כמו שהבנת כבר הדפוסים בתינוק הגדל משתנים כל הזמן. לכן אם מעקב המשקל תקין את יכולה לנסות כל שיטה שהיא על מנת לדלג על הנקת הלילה הזו: מישהו אחר יקום לתינוק, לתת בקבוק חלב שאוב במקום הנקה, בקבוק עם מעט מים, מוצץ או לנסות להוסיף הנקות לפני השינה, או כל שיטה אחרת שתבחרי. את יכולה לנסות להתייעץ גם בפורום הנקה. אולי הקושי הוא אם התינוק נרדם גם במהלך היום רק בעזרת היניקה... כל אמא וההחלטה שלה. לעיתים הצורך הוא צמא, רעב, פחד, או באמת התעוררות קלה. בהצלחה.

למעלה