גמילה מהנקה

lior970

New member
גמילה מהנקה

בתי השלישית בת כ-4 חודשים ואני יצאתי לעבודה. בתי נשארה עם אביה בבית בבקרים והוא אמור להאכיל אותה מבקבוק, אך עד עכשיו זה חודש היא לא מסכימה בשום פנים ואופן לאכול מבקבוק. כרגע יש עוד באפשרותי לחזור כל שעתיים שלוש הביתה ולהאכיל אותה אך זה לא ימשך זמן רב. אני חייבת לציין שנעזרנו במשפחה הקרובה להאכיל אותה מבקבוק כדי שהיא לא תהיה בקרבתי וחשבנו שזה יעזור והיא תתחיל לאכול מבקבוק אך זה לא עזר (היא לא לוקחת בקבוק גם מאביה) מה לעשות איך לגמול אותה מהציצי? האם אני חייבת לגמול אותה לגמרי, או שיש אפשרות לגרום לה לאכול מבקבוק רק בבוקר כשאני לא בבית? ואם צריך לגמול לגמרי איך לעשות זאת? הצילו!!!!

אמאלניא

New member
תגובה לגמילה מהנקה

כל הכבוד לך על המאמץ הרב להיניק את בתך עם חזרתך לעבודה. את מאוד מודאגת מהעובדה שבתך מסרבת לאכול מבקבוק, ובודאי קשה לך לחזור כל שעתיים שלוש להנקה. את תוהה האם את צריכה לגמול את בתך. אמהות רבות שחוזרות לעבודה נתקלות בבעיה של תינוק שאינו רוצה לאכול מבקבוק. צורת העניקה מהבקבוק והשד שונה מאוד והתינוק צריך ללמוד לעשות זאת. בעוד שעל קצב הזרימה מהשד התינוק שולט על ידי היניקה שלו, כאשר הוא שותה מבקבוק החלב פשוט נשפך... הוא צריך ללמוד איך לוסת את זה. האם ניסית פטמות שונות: כדאי עם זרימה איטית, וישנן צורוצ שונוצ לפטמה. לפעמים תינוקות מעדיפים פטמה מגומי ולא מסיליקון. בתך לא חייבת לאכול מבקבוק, אפשר לנסות להשקות אותה מכןס עם פיה לזרימה איטית. כמה שעות את נעדרת מהבית? ישנם תינוקות שפשוט עושים הפסקה של 6-7 שעות באכילה ומחכים לאמא שתחזור. את החסר הם משלימים אחר כך. מגיל 6 חודשים אפשר יהי להוסיף מזונות נוספים והתלות בחלב תהיה קטנה יותר. בהצלחה!!!

mornor

New member
הצעה נוספת לפתרון

קראתי פה בפורום שאפשר לנסות להאכיל במזרק. בכל מקרה המון בהצלחה! מור

למעלה