גמילה מהנקה

ויקי2

New member
גמילה מהנקה ../images/Emo53.gif

היי לכולם ! אני חדשה, מאוד שמחתי למצוא פורום רק להנקה ! שאלתי לגבי בתי הקטנה בת 21 חודש, עדיין יונקת פעמיים ביום, וגם ישנה איתנו במיטה... לא נראה שהיא מוכנה לוותר על הציצי, במיוחד לפני השינה. היא לא לוקחת ואף פעם לא לקחה מוצץ.. אחותה הגדולה נגמלה בגיל 18 חד´ בעצמה. נ.ב - מה התגובות של אנשים,(כולל בעלי),שהיו תומכי הנקה בגיל מוקדם ואילו עכשיו זה נראה להם מוגזם ???

zimes

New member
ואת - מה את רוצה? את רוצה לגמול?

או טוב לך ככה? המצב שבת 21 חודש יונקת פעמיים ביום הוא נורמלי לחלוטין (לבנאדם, מבחינה פיזיולוגית), גם אם הוא נחשב מוזר בחברה שלנו. את לא תקבלי פה תשובה "את חייבת להמשיך" או "את חייבת לגמול" (או אולי כן?) לדעתי, הנקודה המרכזית היא אם זה טוב לך ולילדה. אם זה לא היה מתאים לילדה, היא לא היתה ממשיכה, אז זה כנראה מתאים לה. והשאלה היא - את. (רצונות, הנאות, קשיים ... ). אולי תספרי לנו איך זה להניק ילדה "קשישה" שכזו? ברוכה הבאה לפורום
(האמוטיקון החביב עלי, באין אחד של מיניקה)

ויקי2

New member
תודה על ההתיחסות ../images/Emo140.gif

כן, גם אני הייתי רוצה לגמול, אלא נראה שכל פעם שאני מנסה ומתעקשת, היא בוכה וצורחת ומתעקשת יותר עד שבסוף אני נשברת ונותנת לה. הייתי נותנת לה להיגמל לבד...פשוט לא נראה שזה יקרה בקרוב ואני לפעמים מאבדת את סבלנותי...

ציפי ג

New member
יונק בן 21

חודשים, שלא רוצה להגמל, יש לי בבית. היות והתחייבתי לעצמי להשתדל להגיע לגיל 24, די טוב לי, אבל מה יהיה אז? אין לי מושג. איתי כל כך קשור להנקה, שזה נראה לי אכזרי לגמול אותו. אבל, אם זה ממש יצא לך מהאף, אז להמשיך תוך נשיכת שפתיים, זו אכזריות כלפייך. אומרים לי, ששיטת הספירה עוזרת. אומרים לילד - אתה יונק עד 10 וסופרים לאט לאט, מיום ליום מגבירים את הקצב, ומשך היניקה מתקצר. אחרת אמרה לי שהיא הסבירה לילדה שכואב לה, והילדה התחשבה. אני גמלתי את בני נועם בגיל שנה בבת אחת, ואביו נאלץ לטפל בו יומיים שלושה, עד שהוא נרגע מהענין. בהצלחה.

אפרת_ח

New member
בתי הגדולה נגמלה בגיל 22 חודש

מעצמה, זבנג וגמרנו - בגלל פטריה על הלשון
"שיטה" יעילה אך לא מומלצת

השיטה שעובדת אצלנו

(יובל בן שנתיים וחצי) זה רק הסחת דעתו. וזה אפשרי רק אחרי השינה. עם משחק או שוקו...

למעלה