גמילה והתנהגות

zimes

New member
גמילה והתנהגות

שלום אסתר. אני בהריון (חודש רביעי), וכבר כמעט אין לי חלב. בגלל ייצור החלב המופחת, הילדים בגמילה - בהדרגה, אך מאונס. כתחליף הם מצאו לעצמם שתית תה בבקבוק (לא הכי בריא, אבל אנחנו לא רוצים להגביל). הם עדיין יונקים לפעמים כדי להרדם, אחרי השינה, או סתם אחרי יום ארוך שלא היינו בבית ולא יצא לינוק (באמת לא ברור לי אם יש או אין שם חלב. ידנית אני לא מצליחה להוציא כלום). שאלתי - דולב נראה כאילו "עובר גמילה" לפני מספר שבועות - היה מעט קווצ'י, קפריזי, שתה (תה) מהבקבוק עם הבעה (מכורה, נפלאה) של יניקה. אצל הדס לא נראו סימנים כאלה, אך לאחרונה היא כאילו "תופסת את הבמה" ופותחת במריבות עם דולב (למשל - לוקחת לו צעצוע ומודיעה שהוא שלה). האם יכול להיות שזו דרך עקיפה "לפרוק" את קשיי הגמילה? סליחה על ההודעה הארוכה. פשוט יש הרבה רקע לפרט ...

ronnieyuval

New member
הי צימעס

מה רע בתה? מה לא בריא? התה או הבקבוק? אולי עדיף תה צמחים. אצלנו חביב במיוחד תה קמומיל (אם כי בכוס פטנט ולא בבקבוק) עם כפית סוכר. דווקא מה שאת מתארת עם הדס נראה לי יותר קטע של גיל שנתיים, ולא בהכרח קשור דווקא לגמילה. אם כי זה יכול להיות כל מיני דברים. אבל יקירה - מה זה משנה? הרי תמיד יהיו תופעות רגשיות כאלה או אחרות עקב הפסקת ההנקה, ומה שחשוב זה לא מאיפה זה נובע אלא איך מתמודדים עם זה. וחוץ מזה, יא-אללה... כבר חודש רביעי?

zimes

New member
התה (קפאין) והסוכר.

המים לא מזיקים
לגבי הדס - לא נראה לי סתם "גיל שנתיים". לגבי ההתמודדות - ראי פורום חינוך לגיל הרך - מלא בי ובהדס

It could be the tea which is

full of caffiene and sugar which is causing them to be nervous and jittery. I would be careful, because too much tea will cause them to absorb less iron, and in general to eat less. Try to find a healthier substitute!! How about almond milk.....shkedia mixed with water. Mazal tov on the new pregnancy. After twins, one baby will be a piece of cake!! feel good, and waiting to hear from you.​

justmom

New member
תרגום: ייתכן שהתה, שמלא בקפאין

ובסוכר, גורם להם לעצבנות. הייתי נזהרת מכך, מפני שיותר מדי תה עלול לפגוע בספיגת הברזל שלהם, וככלל לגרום להם לאכול פחות. נסי למצוא תחליף בריא יותר! אולי חלב שקדים? שקדיה מהולה במים. מזל טוב על ההריון החדש. אחרי תאומים, תינוק אחד יהיה קלי-קלות! תרגישי טוב, מחכה לשמוע ממך.

למעלה