גמו"ש שלא מוזן....

גמו"ש שלא מוזן....

היי, אני בשירות קבע מזה שמונה חודשים. אני טכנאי שכנראה זכאי לגמו"ש א... מה זאת אומרת כנראה? יש לי תעודות עם שעות הקורסים שעברתי והם כוללות מעל ל500 שעות. השלישות אצלי עדיין לא בדקה את הנושא בגלל בעיות כח אדם אצלהם. אני כבר מתחיל לאבד סבלנות כי בהנחה ואני באמת זכאי לגמוש אז אני מפסיד כל חודש סכום נכבד של כסף. זה נכון שאני אקבל אותו רטרואקטיבית, אבל יש איזשהוא מקום בצבא שאני יכול להתלונן על "הלנת שכר"? חוץ מזה יש לכם את כתובת האתר של מר"ץ? (מרכז ציוד?)

deathcaster

New member
תגובה

על הלנת שכר לא תוכל להתלונן כי אף אחד לא גנב לך כסף שמגיע לך....(עדיין).... אך בהחלט תוכל להגיש קובלנה נגד הקש"לית שלך, זה לא ממש צריך לעניין אותך בעיות כח האדם שלך, כמו שבעיות כ"א כצלך לא מעניינות ממש אנשים אחרים. תוכל במקביל גם לפנות במכתב מסודר אל מפקדה המקצועי של הקש"לית שלך ( קשל"ח / קשל"א ואף קשל"פ ) כדי לברר זכאות לגמו"ח לא ממש צריך תורה מסיני, רק להרים טלפון. ומסיבה דבילית - רק נציג שלישות יכות לעשות זאת אם הדבר לא השתנה. מה פירוש המילה כנראה ? כי יש קורסים שלמרות שעשית למשל 200 שעות בגמול רק 100 מהן מוכרות לגמו"ש... הקש"לית יכולה בלחיצת כפתור להוציא לך פירוט בדיוק כמה שעות צברת , זה שהיא אומרת לך כנראה זו סתם חפפנות , אל תרחם עליה בגלל שהיא עמוסה... אחרי הכל היא שם בשביל לשרת אותך, דרוש את המגיע לך. כתובת של מר"ץ ? בבקשה

deathcaster

New member
תגובה

היא לא משרתת שלי, אך נניח והייתי מכונאי רכב, כמו שהיא היתה מצפה שאני אעשה לה כמו שעון את הטיפולים החודשיים ברכב שלה, אני מצפה שהיא תתן לי את הטיפול האופטמלי בכל הנוגע לתנאי שירותי. ולצערי זה לא קורה. אז בסה"כ הצעתי לו לעמוד על זכויותיו. ושבתא גמו"ש מקבלים פניות רק מנציגי שלישות, הוא לא יכול לטפל בזה בעצמו, אז כן, אם השלישה לא עושה את עבודתה, בהחלט צריך " לשפד אותה" כדבריך. אני רוצה לראות שאתה תרצה משהו מהאפסנאות למשל , יגידו לך תשובה חמקנית, אתה תרוץ לבכות לקצין הלוגיסטיקה כמו ילד טוב ובמהירות האור, נכון ? אז למה הדין צריך להיות שונה שמדובר בשירותי שלישות ? שכחת את סיסמת חש"ל ? אנשים למען אנשים ? אני לא ממציא כאן את הגלגל, אני מדבר לאחר 11 שנות נסיון.

outer

New member
צר לי לבשר לך

אבל אני נתקל לפחות שלוש פעמים ביומיים בגורמים ש"אמורים לעשות את עבודתם" אבל בהחלט לא עושים אותה. החל באפסנאות, דרך השלישות וכלה במפקדים. אני ממש לא רץ לבכות או לשפד אף אחד, החוכמה היא לדבר עם האדם / הגורם בשפה שהוא מבין להשיג את התוצאה הסופית. נפלת על שלישה קשה / דפ"רית? לך תתנעם אליה, אולי ככה היא תטיב את השירות איתך. מספיק להיות צודקים, תתחילו להיות חכמים. כן, זה קצת יותר מעייף ואולי אפילו מעורר מחשבות ש"זה לא צריך להיות ככה ולמה מה!" - במקרה כזה אני מציע שתתחבר למציאות. חג שמח.

deathcaster

New member
אתה מצחיק אותי

שאתה נתקל בחוסר אכפתיות ובפרזיטים שלא עושים את מה שהם מקבלים שכר עבורו אתה בוחר בדרכי נועם ? ואתה בעצמך מודה שזה מעייף ועוד שמות תואר וסופרלטיביים אחרים כאלו ? בבקשה, אני בוחר בדרך הפרקטית יותר ודואג שאנשים כן יבצעו את המוטל עליהם , ולא יבזבזו סתם כך את כספי משלם המיסים תוך פגיעה בזכויותיי, לא יודע , ככה חינכו אותי, רק בגלל שהמציאות הרווחת היא חוסר מעש ובטלה סמויה , לא אומר שאני צריך להיות חלק ממנה ולהסכים לזה, אם אתה מתחבר למציאות כזו , כנראה שאתה גם פרזיט בתחום עבודתך כיוון שאתה " מתחבר למציאות שאתה מאמין בה" , אני מציע לך שאתה תיצור ותתחבר למציאות האמיתית. דרכי נועם בצבא לא עוזרות לאף אחד, בטח שלא לך. נכון, לפעמים מסתכלים עליך בצורה עקומה שאתה משתדל לקדם דברים גם אם אתה מערב את משרד הרמטכ"ל ומשרדי ממשלה שונים, אבל אם הצלחת לקדם נושאים שונים, אז המטרה מקדשת את האמצעים, ואם המטרה היתה חיובית אז שיתפוצצו כולם ודרכי הנועם יכולות לקפוץ לי, אני מקבל כסף על עבודתי לא על החיוכים שלי, אני מצפה שגם אחרים ינהגו בהתאם. הבנת ?

outer

New member
כן נו

אבל כולנו יודעים שאתה אידיוט, אז...

deathcaster

New member
זה מה שקורה שמוכיחים שאתה טועה

שאין לך משהו חכם להגיד אתה מתפנה לניבולי פה . אז מי כאן האידיוט בדיוק ?

outer

New member
לא הוכחת כלום

פשוט אני לא מתווכח עם קירות. שיהיה לך בהצלחה עם זה

odo21

New member
תפנה בעצמך למת"ש

היי, גם לי הייתה בעיה דומה. קצינת השלישות שלנו לא הצליחה להזין את הגמו"ש שלי במת"ש (הגוף שאחראי פיזית על ההזנה) בגלל קצר בתקשורת בינהם. לאחר ויכוחים עם שני הגופים, החלטתי לנסוע לשם בעצמי. באתי לשם, הסברתי לע.ר.חוליית גמו"ש שם את הבעיה, והיא הזינה לי את הגמו"ש במקום. גם אם לא הייתה לי את הבעיה המיוחדת, וסתם הייתי רוצה להזין גמו"ש, הייתי פשוט יכול להשאיר אצלם טפסים. אז מה שאתה צריך לעשות זה: 1. להחתים סא"ל על התעודות של הקורסים שלך (נאמן למקור). 2. לוודא שיש סימול לכל קורס (זה מספר 4 ספרתי). אם זה קורס צבאי, בד"כ הוא מודפס על התעודה. אם לא, אז אתה צריך לברר אותו, קרוב לוודאי במקום שבו עשית את הקורס. 3. לנסוע למת"ש, שזה נמצא בתל השומר, לבוא לחוליית גמו"ש-מת"ש, למלא טופס ולהגיש אותו יחד עם התעודות. בהצלחה!

למעלה