גמורה מכדי לגמור

גמורה מכדי לגמור

אני גמורה מעייפות, לא ישנתי כל הלילה. אני מחכה לך שתחזור ממילואים, אבל עיני נעצמות. אחכה לך במיטה ישנה, כשתגיע וודאי תעיר אותי. כשתבוא, תיכנס לחדר ותראה אותי רדומה, שרועה על המיטה על הבטן, ערומה, בלי כיסוי. ישבני קורא לך, רך ומזמין. תבוא אלי בשקט בשקט, בלי להעיר אותי, הלא אני גמורה מעייפות. לאט לאט תלקק את הישבן שלי, לחי אחת ואז את השנייה, ולשונך תרד אט אט לחקור את החמימות שבין ירכי. אני אחייך לי, חצי ישנה, בעיניים עצומות. לשונך תשוטט במעיין גן העדן, ואני אהמהם, ישנה מכדי לפתוח את הפה לגניחה של ממש, ופוחדת לפקוח עיניים שמא כל העונג הזה ייעלם. אתה תמשיך לטעום אותי, ללקק ולמצוץ, מפשק את רגלי שלא יפריעו למלאכת הקודש שלך. אני עייפה ורדומה מכדי לגמור, אבל אני רוצה לתת לך מתנת אהבה. אני אתפתל ואתנשף, וכשתראה שאני כבר רטובה מאד, תביא את אברך הקשוי לפתחי, תלטף אותו בשפתיי, תעטוף אותו במיצי, בהתחלה רק תתגרה, תשחק איתי. גם מתוך שינה ארטון לך, נהמת עונג וחוסר סבלנות, ואתה תבין את הרמז ותיכנס אלי, מתגעגע אחרי ימים רבים של מילואים. תנוע בתוכי מעלה ומטה, ידיך אוחזות בגבי, חופנות את ישבני, את מותני, מרגישות אותי מתפתלת. כבר לא ממש ישנה אך מסרבת לפקוח את עיני, מחייכת וגונחת בו זמנית. ואז תשוקתך תתגבר, תתקרב אל השיא, ותשחרר בתוכי את הזרע שלך, שהתגעגע אלי לא פחות ממך. תצנח מותש על גבי, מסדיר את נשימתך, וכך נירדם.

גרררר

עם אישה כמוך היתי מוכן לצאת כל שבוע למילואים ולקבל את החושניות שלך בתור הפתעה! חירמנת אותי לגמרי!

אתן רואות למה כיף לצאת למילואים?

הזכרת לי מקרה דומה שקרה לי... ואין אין על ליקוק תחת עסיסי!!!!

למעלה