גמול ריכוז מגמה

גלגל4

New member
גמול ריכוז מגמה

בשנה הבאה מצטרפת ל"עוז לתמורה". אני מרכזת מגמה. (מגמה של 3 כיתות בשכבה X שלוש שכבות).
מהו הגמול שאני זכאית לו.
(הספקתי לשמוע מהמנהל רק 1 שעה).
כרגע אני מקבלת גם אחוזים.

itu1

New member
ריכוז מקצוע

בעוז לתמורה לרכז גמול אחוזי ושעה לביצוע התפקיד.
אריה

offerbon

New member
בפועל, לא כל רכז מקצוע מקבל

ראשית, החל בהסכם 2011 - בכל בתי הספר (גם אלו שלא נכנסו לעוז לתמורה) - החל להינתן גמול שעתי לרכזי המקצועות.
בפועל, המנהל מקבל סל שעות (המחושב לפי: חצי שעה *כפול* מס' הכיתות התקניות בביה"ס) ומתוך הסל הזה - הוא מחלק את שעות לרכזים.
למשל, תיכון תלת-שנתי עם 24 כיתות תקניות יקבל סל של 12 שעות לרכזים.

בבתי ספר רבים, סל השעות קטן ממס' רכזי המקצוע ולכן אין מספיק שעות לכולם. חלקם מקבלים חצי שעה וחלקם לא מקבלים בכלל!

בהסכם נכתב שרכז מקצוע יקבל לכל היותר שעה, אך לא נכתב כי יקבל ~משהו~ לכל הפחות.
דרך אגב, גם הכלל הזה מופר ע"י מנהלים מסוימים המעניקים לרכז מקצוע שעתיים (בניגוד לאמור בהסכם) ובכך מעצימים את החוסר ומותירים רכזים אחרים ללא כלום.

גלגל4

New member
מרגיז

אני עובדת קשה מאוד כרכזת המגמה. (זאת מגמה חדשה).
מכינה את מערכי השיעור, מדריכה את המורים המקבילים, מכינה את כל המצגות והמבחנים, דואגת לסיורים, ערבי החשיפה, ערבי הורים, אחראית על כל הלוגיסטיקה של הציוד של המגמה,מכינה את התלמידים לביקורים הרבים בבית הספר ולתחריות, מדפיסה עבודות שלהם,נשארת שעות רבות לאחר סיום העבודה ועוד ועוד... וזה בתגמול של שעה שבועית אחת. איזה כייף למורים המקבילים שלי שמשחקים "ראש קטן" ולא "מתאימים" לתפקיד.

כדאי כבר להכיר בעובדה המצערת

שמשרד החינוך ומערכת החינוך קיימים בזכות אנשים ונשים כמוך, אלו שעובדים הרבה מעבר למשרה שיש להם, כאלה שלא "דופקים חשבון" לחיי המשפחה שלהם, לזמן הפנוי שלהם ולזכויותיהם כאנשים-נשים עובדות.
את באמת חושבת שלמנהל - לא חשוב איזה ואיזו - אכפת בכלל מהתלונה שלך? את צגלי מהר מאוד שאתם-ן קבוצה של גג 10 מורים שממלאים את כל תפקידי הניהול, הריכוז, ההדרכה בבית הספר. את תגלי מהר מאוד שברגע שתחליטי להיות קצת יותר אסרטיבית ביחס לשכרך, מייד יעקמו פנים ואח"כ אט אט תשוחררי מכל "תפקידייך" שאת ממלאה בחינם, אגב. הבדל בשכר אכן לא יהיה.
זה ארז, זה גם וסרמן שמכרו את המורים בנזיד עדשים, על זה בדיוק הוגשה עכשיו תביעה בבית הדין לעבודה ע"י 450 מורים:
מאות מורי העל-יסודי עתרו לבית הדין לעבודה נגד הסכם "עוז לתמורה"
בעתירה נטען כי ארגון המורים הפר את התחייבותו לפיה ההצטרפות להסכם תהיה מרצון. אחת הטענות המרכזיות של המורים היא שהרפורמה מחייבת אותם לעבוד שעות נוספות ללא תוספת שכר

18.05.2016 21:30
ירדן סקופ

למעלה