גמול מקצוע

גמול מקצוע

אני מורה ורכז מדעים בבית ספר יסודי זו השנה השלישית שלי בתור רכז. מעולם לא קבלתי גמול על ריכוז מקצוע, לא דברתי על כך עם מנהל בית הספר ולא הייתי מודע לכך שיש כזה דבר. לאחרונה התעניינתי מול הנהלת בית הספר לגבי הגמול, בהתחלה הם אמרו לי שבית הספר קטן ויש תקן לשלושה רכזי מקצוע בלבד ולכן לא מגיע לי גמול. לאחר בירור גיליתי שבבית הספר יש יותר מ-13 כיתות ולכן אמור להיות תקן לרכז רביעי(אני). לאחר שהעלתי את הנושא נאמר לי שבבית הספר יש רכזת טיולים, זה נחשב ריכוז מקצוע ולכן אני לא מקבל גמול. אני רוצה לדעת האם זה אכן כך, האם ריכוז טיולים הוא אכן ריכוז מקצוע או שהוא גמול אחר לגמרי. ניסיתי למצוא מסמך רשמי בנושא ולא מצאתי אז גם אשמח לקישור למסמך כזה. תודה

itu1

New member
גמול ריכוז

מספק התקנים לרכזים (כולל מקצוע טיולים בטיחות וכדומה) מפורט בתקן בית הספר , מנהלי בתי ספר קטנים יכולים להגיש בקשה לתוספת תקנים לפ ני תחילת השנה.
אריה

ודבר נוסף

האם רכז טיולים נחשב לרכז מקצוע או שזה תפקיד נפרד? (או אולי זה נתון לשיקול דעת המנהל)

itu1

New member
הבהרות

התקן אינו מפורסם באינטרנט הוא מצוי בידי המנהלת והמפקח.
רכז טיולים הוא אחד מגמולי התפקיד הניתנים לבית הספר (תפקיד המחייב הכשרה מתאימה)
אריה

ישנו גם גמול ריכוז מעבדה 3%

מנהל יכול לחלק את הריכוזים לפי ראות עיניו. בבתי ספר קטנים יש מעט ריכוזים אבל ניתן לצ'פר רכז מדעים בריכוז מעבדה שהוא חצי ריכוז או לעשות סבב בכל שנה שמשהו יקבל את הריכוז הקטן. כמו כן כמו שאריה כתב ניתן להגיש בקשה לגמול קטן שמיועד לבתי ספר קטנים שהוא גם חצי ריכוז מעבר למכסת הריכוזים.

למעלה