גמד ענק.

המחשב נתקע כל שניה

שזה יעבור אני יעלה לך עוד דברים מקווה שאת נהנת בינתיים. עם יש עוד בקשות או משהו תגידי לי. וסורי שאני לא עושה לך הרבה דברים שקשורים לדוליז עם בכלל. עשיתי לך דלדלץ אבל לא שמרתי אותו והוא נמחק. בקרוב אני אשים לך קצת בייסים ופלטות אלי זה יעשה לך חשק לעשות דולי. ביי בינתיים.

../images/Emo20.gif תיאור../images/Emo20.gif

שיער- שחור עם המון ברק, חלק, אסוף בקוקו רופף עם מלא שוונצים שבורחים ממנו. אם בא לך תוסיפי שניים שלושה פסים בירוק וצהוב... טופ- גופיה אפורה כהה עם כתובית ורודה בהירה "Not Me". הגופיה מגיע עד המכנס בדיוק ואין הפרדה. מכנס- מכנסי ג'ינס קצרצרים. גרבי ברך בצבע אפור עם שני פסים ורודים אלכסוניים עליהם. נעליים- אולסטאר שחורות ומעליהן חתולות ורודות. סטאף- תיק נחמד בצבע אפור/ורוד/שחור. צמידים במגוון צבעים. הקוקיה בצבע ורוד. איפור ורוד גם כן.

וזהו להיום.

עבדתי נורא קשה. אני מקווה שהפיצוי היה נחמד. עם יש לך עוד בקשות תמונות של דברים. בייסים פלטות משו תודיעי לי:]

LudaGirl

New member
רק רציתי להגיד ש

אין לי עיה עם זה שהגמדה שלי לא עשתה כלום. אני בטוחה שזה נפל עליה בתקופה לאטובה, וגם שהמחשב נדפק לה. אני לא כועסת ולא כלום. נחמד לי להשתתף סתם ככה ונחמד לי להכין מתנות לבד לענקית שלי. וגם תודה לגמדה של הגבירה שהכינה לי ולכל השאר מתנות, זה מאוד נחמד מצידה. ואפילו הצללתי כמו שראיתם. ורק להוסיף, שבפעם הבאה אם מישהי חושבת שהיא לא יכולה, שתעביר את המשימה למישהו אחר. לי אין בעיה להכין ל-2 גמדות רק שאף אחד לא תדפק. זה הכל

אני חייבת לעוף.

מחר אני אשים לך עוד דברים שמצאתי בשבילך:] וכל שאר הבנות שלא קיבלו..אל תדאגו אתן תקבלו גם משו ממני:]

למעלה