גמד ענק.

או סתם תמנות מעניינות...../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif

וכאן זה סוף תמונות השראה- אם בא לך אחד מהדברים, פשוט תאמרי!

דלדל"צ../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif

הבייס בהודעה הקודמת היה מאיקנדי. הבייס של הדלדל"צ מאוטום פיקסלס..

ותמונה אחרונה../images/Emo80.gif../images/Emo204.gif

של פרות מתוקות, שגם להם קר בחורף... אני אהבתי! שיהיה לך חורף חם ונעים, מהגמדון...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifמי המוכשרת?../images/Emo99.gif

איזה הצללה מדהימה עשית לחולצה!!!
מאיפה הפלטה?
שלך? כי היא גם מצויינת..! יואו. אני ממש לא יודעת מי את.
מתי גמד-ענק נגמר?

../images/Emo54.gifנעהההה~!~!~../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif!!!../images/Emo41.gif

אני כל כך מצטערת!!!! לא היה לי אינטרנט ליומיים כבר. גררר סליחה
היום יהיה לך פיצוי ענק!!!!!
אז נתחיל אם קצת דברים הקשורים לדוליז
אני לא ראיתי אותך עושה דוליז כבר הרבה זמן
אני מאד מאד רוצה לעורר בך השראה! *מנסה* אז חמדתי
אני מקווה שתהני היום, תאהבי את הכל, ושיהיה לך יום נהדר

../images/Emo108.gifדולי מספרים! ../images/Emo9.gif כמו שהבטחתי

אז זה לא דולי מספרים רגיל, אבל זה אותו הדבר
מקווה שתהני
בחרי מספרים יקירתי: שיער 1-10 צבע שיער 1-5 תוספת שיער 1-5 צבע תוספת 1-5 חולצה 1-10 צבע חולצה 1-5 בוטום 1-2, 1-5, (פשוט בחרי מס' ותראי
) בוטום צבע 1-5 נעליים 1-5 צבע נעליים 1-5 תוספות 1-10 עכשיו רדי למטה ותראי ת'תוצאות
האם זה מספיק? מייבי *טיפה יותר* גרר עדיין לא! עכשיו! :0 חחח נראה לי שהגזמתי שיער: 1- שביל בצד שיער חלק 2- גלי עם שביל באמצע 3- 2 קוקיים מורמים עם סרטים כחולים- שיער חלק 4- חלק עם שביל בצד ו4 צמות עד טיפה אחרי הכתפיים 5- בקבוקים עד אחרי החזה 6- שני קוקיים מורמים עם 2קבוצות בקבוקים בכל אחד מהם. סרט אדום 7- שיער משוך אחורה ע"י סרט, ואז הוא נופל על הכתפיים (כאשר חלק מהקצבות ימצאו על הכתפיים) 8- שיער מתנופף אחורה (כזה כמו בפרסומות XP) חלק עם שביל בצד 9- מתולתל מקורזל (גודד איך לכתוב את זה), עד אחרי החזה 10- סופרייז!!!! שיער קצוץ, עם רעמה כזאת באמצע הראש (כמו של אנשים כאלה ברוק!
) צבע שיער: 1-שחור סיני עם אור כחול 2-ירוק (בהיר) 3- אדום 4- גינגי כתום 5- סגול כהה תוספות לשיער! 1- פוני חלק (פונינט) 2- פוני לצד 3- פסים בשיער 4- קצוות הנגמרים בצבע... 5- סופרייז!!! הארכת שיער עד התחת :X צבע תוספות שיער (אם יצא לך אותו הצבע תחליפי ^.^) 1- אדום 2- ורוד 3- חום 4- כחול לא בהיר ולא כהה 5- צבע השיער/ בחירה שלך חולצה 1- גופיה (לא ספגטי!) כאשר היא מסתיימת טיפה אחרי התחלת המכנסיים (שתהיה ארוכההה) 2- חולצה עם מחשוף שנגמרת כמו מן טיפונת חולצת בטן, שמעליה זקט אלגנטי בצבע חום בהיר 3- חולצה קצרה ורגילה שעליה יש הדפס בסגנון מפחיד, ציור ו/או מילים 4- חולצה מחוברת, שכאילו נראה שיש שתי חולצות (לשם זה בחרי שני צבעים). חולצה אחת קצרה ומן בטן, ואז יש "מתחתיה" חולצה ארוכה שמכסה את שאר הבטן 5- סטרפלס עם מחסוף חושפני ונדיב במיוחדשהוא די ארוך 6- מחוך עם חוטים זהובים שמצדדיו יש מן שרווילם מנופחים שלא באמת קשורים יחד עם החולצה בצבע לבן. 7- חולצה נשפכת כמו איזה הצללת חצאים עו משו עם קפלים, עם חוטי ספגטי המחזיקים אותה 8- זקט זרוק עם שני כיסים ליד הרוכסן חולצה צבע 1-לבן 2- ורוד 3- צהוב 4- חום 5- תכלת בוטום: 1- חצאיות 2- מכנסיים הנה ה1-2 שאמרתי לבחור, הנה מה שיצא לך עם בחרת באפשרות 1: 1- חצאית סקוטית (שלה את לא צריכה צבע כמובן) צמודה בלי קפלים, ובסוף בסוף קפלים קטנים כאלו. 2- חצאית גינס עם קפלים רגילים 3- חצאית מיני צמונה בלי קפלים לאורך (אלה לרוחב) שיהיו בה הרבה קפלים קטנים ומתוחים. 4- חצאית ארוכה עד הסוף נפוחה ביותר. 5- יאי עוד הפתעה!!! מה שאת רוצה D: הנה אם בחרת באפשרות 2: 1- גינס ארוך, סקיני. 2- מכנס חקי קצר ביותר בסגנון גינס 3- מכנס עד הברך עם קפל כזה, (צמוד כמובן) 4- מכנס עבה ורחב עם הרבה קפלים שמניפ עד הסוף 5- מואאואווהוהוהווה חזרי לחצאיות
צבע בוטום: 1- גינסי (חח, זה אוטומתי לגינסים) 2-אדום 3- ירוק כהה 4- לבן 5- שחור כהה XP (שחור, כהה? הבנת? חחחחחחח. לא מצחיק
) נעליים: 1- מגפיים בסגנון בוקרים עד הברך 2- גרביים!
3- מגפיים נמוכות יותר מהברך, פרוותיות 4- נעלי ספורט 5- אולסטאר! *-* צבע נעליים- 1.ורוד 2. שחור 3. לבן 4. בז' 5. כחול תוספות: 1. פלאפון ביד 2. עגילי חישוק עבים 3. פרפרים לידה 4. איפור כבד 5. קעקוע על מקום חשוף :X 6. דמעות 7. כפפות עדינות ונשיות - ורוד בהיר 8. תיק! XD 9. במידה וכן יצא לך נעליים (ולא מגפיים בסגנון בוקרים או גרביים) גרבי פסים עד גבוהה 10. עוד אביזרים מואהאאהאהאההא זה הכל
*מתה* נמשיך

../images/Emo54.gifטיוטים

אני רק רוצה להגיד שאני מאחרת לחוג אז אני אמשיך אחר כך, בנתיים שני טיוטים חם מהתנור בשבילך
(בייסים בקבצים)

נׁעה

New member
חח, חמודה שכמוך ../images/Emo24.gif

דולי מספרים אני הכי אוהבת :) אני אשתדל לעשות, במיוחד בשבילך :) שיער 9 צבע שיער 2 תוספת שיער 3 צבע תוספת 2 חולצה 8 (בחרתי 10, ואז ירדתי וגיליתי שיש רק 8
...
) צבע חולצה 4 בוטום 2, 5, (פשוט בחרי מס' ותראי ) בוטום צבע 3 נעליים 4 צבע נעליים 1 תוספות 7 ו... עוד אחד. אני יכולה, נכון? (לבחור זה כיף!) שיער 6 צבע שיער 4 תוספת שיער 5 צבע תוספת 1 חולצה 2 צבע חולצה 3 בוטום 1, 1, (פשוט בחרי מס' ותראי ) בוטום צבע 5 נעליים 2 צבע נעליים 3 תוספות 8,9 וזהו. הראשון: שיער ירוק בהיר מתולתל (מקורזל) עד אחרי החזה, עם, עממ, פסים בשיער בצבע ורוד XD ז'קט חום זרוק עם שני כיסים ליד הרוכסן איזה בוטום שאני רוצה בצבע ירוק כהה. את מאוד משעשעת, את יודעת? XD :) נעלי ספורט ורודות. נו, טוב, לפחות אני עקבית מבחינת צבעים XD כפפות נשיות עדינות בצבע ורוד בהיר. והשני: קוקיות ג'יג'יות עם שתי קבוצות בקבוקים בכל אחת וסרט אדום *-* ו, עממ, הארכת שיער עד התחת בצבע אדום. XD חולצה צהובה עם מחשוף, שנגמרת כמו מן טיפונת חולצת בטן, ומעליה זקט אלגנטי בצבע חום בהיר. חצאית סקוטית צמודה, בלי קפלים מלבד קפלים קטנים בקצה. הצבע היה אמור להיות שחור כהה, אבל חצאית סקוטית בצבע שחור כהה, או בכל שחור אחר, או בעצם, בכל צבע שהוא לא צבע של חצאית סקוטית, זה מוזר.
גרביים שחורות! תיק. ואת לא מרשה לי גרבי פסים. אני יכולה בכל זאת? מה, לגרוב גרביים על גרביים זה משעשע...!

../images/Emo109.gif חנה...!

אני גמדה רעה, רעה מאוד-מאוד :( ואני כ"כ מצטערת, אני אפילו לא אוכל לפצות אותך היום, אין לי זמן. אני לא אוהבת זמן. זמן זה איכסה. זמן זה רע. הזמן לא אוהב אותי. אז בינתיים, הנה דל"צ, מקווה שתאהבי אותו וכמה אתרי דוליז עם תחרויות שוות כמו שביקשת :) פה יש שמונה פורומים שונים של תחרויות, בכל אחד יש כמה וכמה תחרויות. זה המון! http://www.eclectic-blue.com/blueribbon/ תחרות דולי של אישה חזקה. לפי המתחרים שיש שם בינתיים, את לוקחת בהליכה :) http://jessie.darkening-dream.net/dolls/pirate.html כאן יש כרגע שתי תחרויות נחמדות http://mapetitepoupee.free.fr/ זהו בינתיים.. באמת שאני מצטערת

TheWingedPig

New member
אוי, שטויות P:

כל עוד את זוכרת אותי, ממש אין לי בעיה :) רב תודות על האתרי תחרויות, אני כבר מתיישבת לצייר משהו...D: ותודה רבה על הדל"צ :) קחי את הזמן עם הגמד-ענק, אני ענקית מאוד סבלנית...

../images/Emo41.gif

את מוכשרת. תחזרי להכין דוליז. הנה כמה בייסים מוזמנת לעשות. בגלל שלא רשמת מה את רוצה בשרשור שנפתח את מוזמנת לרשום עכשיו!
יוניק.

למעלה