גמד ענק.

ODana

New member
קיטקיט, אני מכירה את הבעיה

אנחנו מנסות לראות מה אשפר לעשות עם זה. בינתיים אולי הגמדה שלך באמת תעזור לך. רעיון מצויין - בשביל מה יש גמדים?!

ODana

New member
יש פתרון../images/Emo45.gif

תפתחי לך דואר ב walla ותקבלי לשם את האישור...

MartChmelos

New member
מצטערת בנות,

אני לא מקבלת מסרים, משום מה. ולשלוח גם אני לא יכולה. סליחה שלא יכולתי לעזור לכן. אבל שתדעו שאני כן בפורום, ואני כן נכנסת ורואה איך הכל הולך. פשוט לפעמים גם תפוז לא רוצה לתת לי להגיב, אלא אם אני אפתח שרשור חדש. בינתיים, מה קורה כאן? איפה כל שאר הגמדים? ושאלות, תשרשרו בתגובה להודעה הזו. אני אנסה לעזור. ואני חושבת שדנה צודקת, תפתחי ]לקיטיקיטי] משתמש חדש בוואלה. ותקבלי לשם בטוח את האישור.

אוקי../images/Emo70.gif אני מגמדת מישהי והיא לא

נכנסה לפורום כבר חודש
אני רוצה לגמד מישהו חדש... גם אותי לא מגמדים אגב...

KitiKiti

New member
הדואר שלי בוואלה,ומשום מה לא אני ול

א אחותי לא מקבלות הודעות...אפילו הודעות הרשמה...(הייתי אמורה לקבל 3 הודעות וכלום...) ולא,הדואר שלי לא מלא יש מקום להרבה הודעות...

כל מי שיש לו שאלות

בנוגע לגמד והענק - כמו - לא נותנים לי מתנות, מי שאני אמור לתת לו מתנות לא נמצא בפורום וכו' שישרשר אותם לכאן. יאנה לא נכנסת לפורום הרבה, ושלחתי לה מסרים והיא לא עונה אז בואו נרכז שרשור של שאלות ואז נראה מה נעשה

תומסקה

New member
טוב...

גם אני רוצה להשתתף... ופעם קודמת שדיברתם על הגמד ענק ושאלתי איך משחקים לא עניתם לי... אז אולי עכשיו תענו לי ותסבירו לי מה הקטע במשחק הזה?

למאוהבת בטרקטור../images/Emo23.gif

לכל אחת מאיתנו יש את הצד הטוב ואת הצד שמתקלקל ומושפע מהר. אמרת שאת אוהבת את לינדזי לוהן? אז בסרט "ילדות רעות" אפשר לראות אותה עוברת תהליך כזה, ממש מול העיניים. מזל שהסרט כייפי בטירופים (כבר ראית?). אני מצרפת לך תמונה של לינדזי כמו שהיא הגיעה לבית ספר, כשהיא פגשה פעם ראשונה את הבנות. תראי איזה ילדה טובה וחנונה מקצועית.

KitiKiti

New member
אני מתהההההה על הסרט הזה!!!

מ-ד-ה-י-ם!!! והריקוד יפה עשהיא ביטה בטייפ זה מה זה מצחיק חחח

תומסקה

New member
מה הקטע...

שלכן? אתן כל הזמן בוכות שאף אחד לא משתתף במשחקים שאתן עושות... וכשמישהו רוצה להשתתף, קשה לכן להסביר לו איך משחקים? אז כנראה שאתן סתם בוכות שאף אחד לא משתתף במשחקים שלכן... אתן עושות את זה בשביל צומי?

ODana

New member
היית צריכה לענות על השאלון

הקפצנו אותו לפחות שלוש פעמים לעמוד הראשון. אז למה להתעצבן? איך אמורים לדעץ מה את אוהבת ושאת רוצה להשתתף? שאלנו פה מלא פעמים. כנראה שפשוט לא היית
... בינתים את מוזמנת להצטרף למשחקים האחרים, כי המשחק הזה כבר התחיל ואני לא בטוחה שאפשר להיכנס אחרי שהוא התחיל.
בקרוב נעשה שוב משחק כזה, וזא את הכי מוזמנת בעולם

למעלה