גמד ענקק:]]

גמד ענקק:]]

כע כע ישלי אישור. נכון רובנו מכירות את המשחק ובסופו יש מפגש מביאים מתנות וכו' אז לא. הפעם כל 4 ימים יפתח שרשור מתנות....כל מי שרושמת כאן מתחייבת להכין. נעשה כל 4 ימים במשך שבוע..שבוע וחצי או שבועיים איך שיתחשק. כל מי שרוצה להשתתף שתשרשר
ממ..וזהו:] עם יהיו מספיק בנות כבר מחר תקבלו מסרים עם למי אתם צריכות לעשות אחרי שתקבלו מסר לא לשכוח לפתוח ניק חדש עם למישו יש עוד שאלות במסרים או כאן:]

../images/Emo80.gif../images/Emo20.gifאבל...אומ...

נראה לי שאני יודעת את החוקים. לא בטוחה. ויש גם הרבה מאד חדשות, עדיף שתסבירי יותר בברור.

אוקיי הסבר:]

במסר תקבלו שם של מישה מהפורום..את השם שלה ואת הניקניים שלה. תצטרכו לפתוח ניק חדש.. נגיד למישהי יוצא את השם שלי אז. הגמדה של האקונה מטטה,האקונה מטטה 2..כל מיני דברים בלי השם שלכם כדי שלא יזהו אותכם. אחרי שתפתחו ניק חדש אני יעשה שאלון כדי שתוכלו לדעת מה לתת למי שיצא לכם. לא לשכוח שהגמד נותן לענק ולא ההפך..חח ואז אחרי כל 4 ימים של שירשור מפוצץ בדוליז,דלדלצ,שפץ תדולי ועוד הרבה הרבה אני אפתח עוד שרשור. עש שימאס:] עוד משו?@

M o o M o o

New member
../images/Emo128.gifמבטלת! :[

אני לא בטוחה שיהיה לי ממש זמן ואני גם כבר לא כל כך בפורום ):. וסליחה על ההתראה המאוחרת...

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo20.gifלא בטוחה שזה הפרח

הנכון... אולי זה
נו שיהיה ^^אמממ אף על פי שאני לא בפורום אני מתחייבת להכין הכול וכ'ו P:

shanchan

New member
זה "מסע בראשית"

כל יום זה מעגל אחר- "אני ועצמי", "אני והחברה", "אני והמדינה", "אני והיהדות" ועוד כל מיני בלה בלה כמו "אני והגלקסיה -_- בולשיט בקיצור :|

למעלה