גמדענק - שרשור III

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gifחלק א'

אחרי לבטים רבים וחוסר רעיונות, גמדך נזכר בפרט חשוב: יש לך זין. ולכן|תופים||מחולות| החליט לצרף תמונה של הזין שלך, וגם להקדיש לך שירים עם המילה "זין". נתחיל מ"איפה הילד"
היא לא יודעת לשתות
היא לא יודעת לשתות היא לא יודעת לשתות תמיד היא מדברת שטויות ועושה לי בושות איזו מן אישה עם שכל של ביצה קשה איך אפשר כך לשמוח עם פודינג במקום של המוח יש לה רגליים יפות אבל היא לא יודעת לשתות היא לא יודעת לשתות... עדיף לוותר וללכת לראות טלויזיה בשקט ללכת הבייתה סוליקו במקום להיות מן קופיקו אבל על כף המאזניים תמיד יכריע
הזין
היא לא יודעת לשתות... תביא לי כפול וכפליים עכשיו היא עושה לי עיניים כשרואים כל דבר פעמיים אולי היא תספיק גם לשניים לשלוח עוד וויסקי לבדוק מה הקודם הספיק לעשות עכשיו כבר הערב הגיע למקום שצריך להכריע הראציו מול הליבידו עושים בי קרבות של בושידו לזרוק ת'הגיון לפח אני פשוט רוצה אותך היא לא יודעת לשתות... גם היהודים
אם כבר
אני כל הזמן פוחד לא צריך סיבות בשאר הזמן אני לומד לומד מטעויות. אני שומר עמוק בפנים מתחת לעיניים. וכך עוברים לי הימים והלילות בינתיים כמעט שנתיים אני לא כאן. את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות ומי ידע את שרואה מתחת לדמעות. את השמיים השחורים ואת לילות הפחד. את המכות מההורים, את החושך במקלחת. את לא שוכחת. אסור לך... אז אם כבר אז שירד כאן שלג. אם כבר אז שיפלו הכוכבים שיתגלה האלוהים. לא רק אפשר אנחנו מתים כבר ואין לזה שום ערך אם כבר אז שנמות כמו מלאכים שיתגלה האלוהים עוד בעודנו בחיים. בין כה וכה לאן שלא תלך ומה שלא תגיד בין כה וכה הכל עוד יסתבך ויקבל תפנית. בין כה וכה בסוף עוד נעלם כמו רוח על פני מים בין כה וכה ידענו משלמים אז נשלם פי שתיים אני שם
זין
. אני לא כאן לא כאן אז אם כבר אז שירד כאן שלג אם כבר אז שיפלו הכוכבים שיתגלה האלוהים, לא רק אפשר אנחנו מתים כבר ואין לזה שום ערך אם כבר אז שנמות כמו מלאכים ויתגלה האלוהים עוד בעודנו בחיים.
גניבה
כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי עיניים אל השמיים אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר (לא) הוא לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר (אומרים) הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא
ת'זין
עושה ביד אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר מה נשאר לך... זה עשוי להיות שוק, אבל גם סאבלימינאל והצל הנוראים (
)
חי מיום ליום
כי אנשים לא מבינים אני לא מפסיק, ממשיכים הכי עצבני, ישראלים עצבניים כבר אלף בשטח,
זין
על הכסף אני נלחם רק לספק ת'חשק נושא עלי מילים כאילו נשק עוד דף ונסיים ת'פרק מתי נפסיק לחיות על הקאנט? שנה למליני מתחילת חודש שבט המדינה מתנדנדת כמו סיגריה בפה של עראפת כולם רצים עם מצת רוסיות צורחות "בלאט" צדק עליון מעוות NOW WHAT? מהדת עשו כת מחפש מקלט כי בכל צד יש פנאט ראט-טאט-טאט-טאט מה קרה המשק מושבת? הכל חובבני מה שנוצץ הפך להיות מאט WHAT THE BLUT CLAT? מה פה קורה פה אם משהו עובד תראה לי איפה אני חי מיום ליום לא הולך לשום מקום יום עובר ועוד יום בא ושום דבר לא השתנה השעון לא נעצר עוד מעט יבוא מחר ורק המנגינה חודרת אין לי ארץ אחרת מהפכה, מתהפכים כמו שישים ותשע היום כן, משתלם הפשע אני מסתובב ברחובות, מחפש מהות אבל הכל חוזר חביבי כמו תקליט שרוט והאינפלציה כבר מיפלציה מרחיבה כמו אפילציה מה זה אינטגרציה ? השיטה מניפולציה ואתה מחכה שמשהו יפסיק ת'כאב כמו כדור תשע מילימטר בתוך הלב אנחנו מטרות נעות אין שטרות אין בעיות, שטויות הבטחות במה הן נכתבות חולמים בעיניים פתוחות לרווחה פאק משרד הרווחה! לחם עבודה תמונות צרחות סירנות ועיריות אפילו בשכונת התקוה אבדו כל התקוות יורד על הבירכים אלי האנא הנה זה בא (מי בא?) זינזאנההה! אני חי מיום ליום לא הולך לשום מקום יום עובר ועוד יום בא ושום דבר לא השתנה השעון לא נעצר עוד מעט יבוא מחר ורק המנגינה חודרת אין לי ארץ אחרת יו אני חי לי מיום ליום תשאל אותי לאן הגענו לשום מקום חי במדינה בלי שלום כולם טובעים בתוך חלום נופלים ולא רואים סוף לתהום אבל המאבק נמשך רגשות אשם על כל דם שנשפך על כל חף מפשע שנרצח כל חייל שנשלח כל אח שלא נשכח כל מנהיג שסרח כל טעות קטנה שעושה עם שלם מובך כל מפקד מודח זה עולם מלוכלך ולא כל צעד שעושים תמיד מוצלח במסע מפורך בין מטח למטח וכאן עוד מנסים לדבר ללב של איש הפח אני כלוא בתוך צינוק לבוש מדים ירוקים שומר על עם שיורק לי בפנים מוקף בחברים, אכולים סרטים קוד של מלחמה יורדים מהפסים יורים שדות הפרחים בתל אביב הפכו לג'ונגל מבטון והחזק יותר שורד נכון זה העקרון הכל נשלף מהמותן ואין כאן היגיון כי אנשים מתמלאים עופרת כמו עט עפרון ואני חי לי מיום ליום הרעיונות אוזלים אין אוכל לתת לגוזלים וכולנו אנשים, כולנו אשמים שהמצב על הפנים אני חי מיום ליום לא הולך לשום מקום יום עובר ועוד יום בא ושום דבר לא השתנה השעון לא נעצר עוד מעט יבוא מחר ורק המנגינה חוזרת אין לי אין לי אין לי ארץ אחרת

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gifחלק ב'

בית הספר הישן
אני מהבית ספר הישן אני לא כמו כולם כאן אני מהבית ספר הישן ערוך מוכן ומזומן אני לא אחד שנעלם אני חייב לחזור לכאן... היום בבית ספר יש מלא תלמידים והמורים מהבית ספר הישן כבר מתים אין מפקדים רק חיילים יש המון כולם עדר ענק , אבל אין רועי צאן אני מהבית ספר הישן זה לא שקר עובדה אני עדיין כאן עוד עם בירה נשר עדיין עושה ראפ עם החברה בגראג' עדיין
זין
על מקדונלד לא בוגדים בבורגר ראנץ הבית הישן הוא לבן ונקי ואנשים חיים על הלבן גם אם הוא לא נקי. מאיפה שבאתי אולי יש קצת פרחים אבל לפחות האנשים שעל הפרחים נראים חיים מגלים לפעמים חוכמה והבנה ולא נדפק להם המוח בגלל לקוח ומנה נלחמים על ערכים כמו כבוד וכנות מוסריים עם מסירות ועוד נגיע לחרות משאירים חברים קרובים ואויבים צמודים היום לא מבדילים בין אויבים לחברים מה מוכרים מה בכלל קונים? מה נהיה?! לא נוותר על העבר בשביל מרדף אחרי נייר כי אני מהבית ספר הישן אני לא כמו כולם כאן אני מהבית ספר הישן ערוך מוכן ומזומן אני לא אחד שנעלם אני חייב לחזור לכאן... הצלצולים בבית ספר הישן היו פשוטים היום צלצולים יותר חשובים משיעורים והחומר שנלמד בכיתה לא מענין, ומעאפן אחרי שניה משעמם כי אז, ווט?! למורים היה כבוד איך שבאו ללמד האנשים רצו ללמוד ותראו איך מורים היום עושים לך טובה היום ללמד זה לא מצווה זה עבודה אין אהבה אין כבוד כולם רוצים שינוי עומד להיות כאן אנרכיה זה חרא של עיתוי ההשפעות זה תלוי כבר הלכו שני דורות למה לקטנים יש שאיפות, שואפים לריאות עזבו את הכלליות, אני מדבר על השטויות מגרש החניה נהיה תצוגת מכוניות לפרחות קטנות שמרימות את החצאית כדי שחתיך במכונית יוכל לקלוט את החזית עולם נהיה מסומם, קוראים לזה פנאן למי יש ב.מ.ו, למי רנו מגאן כולם עם קוצים ופרנצ'יקי זקן ולפחות ארבע מאות דולר בליאבונג של בגד ים ואיך לא נמאס להם להיות אותו דבר כמו אותו פס יצור שלא נגמר אומרים החיים קשים , אז סוחבים עלק! כל מה שסוחבים זה את הסטאר טק אבל אני מהבית ספר הישן אני לא כמו כולם כאן אני מהבית ספר הישן ערוך מוכן ומזומן אני לא אחד שנעלם אני חייב לחזור לכאן... אתה והבית ספר שלך זה עמחה תדבר חזק , שמישהו יקלוט אותך וירה בך אתם קלאסים, לומדים בלט עושים שפגטים אנחנו מפשיטים כלי נשק אוטומטי אותנו לימדו לחיות בשביל מלה למות בשביל השקר להרוג בשביל קללה והשביל שבחרונו זה השביל הנכון גורל של בן אדם נמצא ביד הלשון אני, איך שנולדתי כבר דאגתי לעתיד איך שלמדתי לדבר כבר היה לי מה להגיד דג קטן ששוחה עם הכרישים רק איזה ילד מושתן שמסתדר עם הגדולים וגם מהדבר הכי קטן שעושים לומדים עברו עשרים שנים, ויש לי תואר בחוכמת חיים תבדיל את התפל , תרגיש את הטעם בבית ספר הישן היה פשוט טוב כמו פעם ערן צור (מי זה? מוכר לי השם)
אתה החברה שלי
אתה חברה שלי יש לך ראש של בחורה ואתה בחורה בחורה כמו שהילד המתוק ההוא אמר לי בהערכה את בחור בחורה או להפך בחורה בחור כי מההתחלה מפחיתים בערך נשים אבל הראש המסובב שלך עושה אותך לגור עם בחורה אולי היא בחורה בחור באמת אבל אתם לא מדברים על זה מנהלים חיים ממוסדים "כמו שצריך" דומים לכל החיים האחרים אבל ריקים לגמרי רק כלפי חוץ בלי תכנים שאין שאין כי המהויות שלכם אחרות והן שותקות ומשותקות ומצונזרות היא אולי לא יודעת ואולי גם לא תדע שהיא לסבית שמעדיפה בחורים ואתה הומו שמעדיף בחורות ואתה בחורה היא בחור זה די מסתדר ביחד הרי המוח מה שמשנה ולא הצורה הגופנית ביצים מדומות המסתירות כוס תאוותני או כוס המסתיר ביצים קצת יופי הבל חן גורם לדייק ויצוב הסטיה המתעוררת בלעדיו עם היושר המופרז המותח קו יורד מהפה למטה חסר הומור ושקר החן בשפה כביכול תורת הפשטות שלא לוקחת את קיום השקר והנכלים על חנניותו קלילותו ערמומיותו המורכבת שצריך להאבק בה שהיא הכרחית שד קטן וריק ומצחיק אבל אני יש לי רגשות מדויקים אני שומעת את הקול הדפוק שלך המעושן השרוף הציני ואני מכירה מזוית הפגיעה שאתה פוגע בי את הקול של ההומו שתפס אותי בטעות והוא מנצל אותה עד הסוף כדי לעבוד עלי אורב לי ומחכה שאתן הכל באמת באמת איזו טעות התיחסתי אליך כמו אל בחור קראתי לו אתה את מנצלת את ההזדמנות עולה על בורותי הרגעית וצולבת אותי מיד שוכחת את עצמך ואת הבעיה המרכזית של חייך אולי נזכרת בהן דרך שיכחתי מעלי שוכב פרצוף שמחכה לרגישות לא הכרתית מצדי כדי להסתכל בלי לחשוב שאני יכולה בהילוך חוזר ללמוד מזה משהו כדי להציב לך מלכודת יותר מתוחכמת בפעם הבאה ושוכחת שאת כמו כל אחד אחר רוצה להתקיים להשאר בחיים להמשיך קו רצף של הויה שלא נחתך זו רשעות נשית אני מגייסת פתגם לעזרת הבנתי וקופצת על המציאה בחיי אפשר להבין משהו ממש מבנה נשי טיפוסי רשעות נשית ולהיות תמיד עצמך חברה שלי מתוקה עם ביצים וגוף של בחור החברה הראשונה שלי שממנה אני מבינה איך ראש של בחורה עובד להתוודע למרכזיות של חיים לאישיות המתהוה מהרף להרף לאי המודעות של עצמך לאי ידיעת מהות עצמך בעצמך כשהמהות המינית היא המרכז שלה אבל כאופי לא כמין משהו שאפשר להפריד אותו ולשמוע בקול נקי שאי אפשר לשחקו אם לא יודעים אותו כאילו שאיננו אין כוס בין הרגלים אין
זין
שם נשמה חסרת גוף מסתובבת בבית מה שמסביר את האמונות בהשארות הנפש מניתוקה מהגוף מהתודעה הנפש אין לה גוף אבל לגוף יש נפש הבעות הפנים מכחישות את קיומו של הגוף כל הזמן מדברים עלינו הנפש ואלוהים וזה טוב מאוד אחרת היינו שוכחים שאנו קיימים חיים אחרת הכל היה הולך לאיבוד בלי ההפרדה של צד שלישי במקרה הזה אימוץ זהות בלתי אפשרית אבל חשדנית מספיק

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gifחלק ג'

ומובן שגם שב"ק ס'
לבקש ת'קש
אני יודע איך את רוצה שאהיה, כסף בכל חור ובזהב מלא, סיגריה אמריקנית בחליפה קובנית, טייפ של מאה ווט במכונית אמריקאית. אבל מה לעשות אין לי שקל, ואותך אנ'לא אפסיד אני אזיין לך את השכל. כי היו ימים אני עבדתי בזבל, פינקתי בחורות אני הנפתי את הדגל. והיום על הבמות מול הנשים, אני בורח מהמאפיה שלא יסדרו לי את הפנים. כי אין לי כסף בכיסים, מלווה מקבצנים, לא קונה לך תכשיטים אבל כותב שירים. יש שמועות שאני הומלס וג'נקי. אין לי אגורה אבל יש לי את הפאנקי. העולם הזה גורם לי לבקש את הקש, בשביל כבוד אני צריך לבקש את הקש, לבקש את הקש אז מה עושים? ש-ב-ק-ס מחפשים את השקלים. שוב השבק מבקש ת'קש אלף תשע מאות תשעים ושבע, מחפש אותו מצפת עד באר שבע, לא מוצא לא מתיאש, מקסס, מחפש, לא אוכל באהרוני אבל עושה על האש. שווארמה ומינוס בבנק וטלפון מנותק. אין לי משכורות ענק ולא בזק. קום קום אתה נרדם לי על ההגה. יש לך ת'כסף אבל אין לך ת'דרך. אני דלוק אחוש לוק כי יש לי לוק של מיליונר. גם בלי שקל על התחת אני עדיין מקבל. אז שימו לב מה אני אומר כסף לא יקנה לך אושר. כולם אותו אחד וקש זה רק תלבושת. אין לי בעיות אני שם
זין
. כי מה שבא היום הולך מחר, סבבה לבינתיים. (מיליון דולר, מיליון דולר) העולם הזה גורם לי... אם יש לך ת'קש יש לך ת'קש. יש לך הכל אין לך חובות אלף נקבות. דירה בגן העיר שכל אחד מכיר. ו-A L גיר או קרל קנאי מיכנסיים רחבות. ומצדס או ביגני B.M.W ופתאום כולן חושבות שאתה שווה. ומסך שלושים אינץ' ושלט רחוק. ופתאום כולם צוחקים כשאתה מתחיל לצחוק. כסף זה נייר מיני בר קוויאר יין שנת שישים ושש כל מה שתבקש. סנדי בר.. מאני מאני מאני ג'ורג'יו ארמאני תמונה שלך עם הנשיא חלום אמריקאי. סוף שבוע בארובה נקבה שלא נגעו בה. ג'ראס מאפגניסטן. סיגרים מהוואנה קובה. אתה לקוח מועדף בבנק. אלף חיוכים, שטרות מגולגלי עושים כיסים מנופחים. תגידו וולדורף אסטוריה, קשרים חובקי עולם. אמריקן אקספרס ימותו כל הקנאים כולם. כי העולם הזה גורם לי... חיילי הנקמה ויוסי עדן (מה?!)
פרחח צעיר
חלום ילדות כמובן היה לי והוא טייס אבל צעיר בראש נהייתי כייס פרחח צעיר מדליק סיגריה ראשונה עם החבר'ה מהשכונה חלומות גדולים עם סיכויים קטנים תמיד רוצה להפגין שהוא בשטח בשכונה כמו גנב הוא לא שם
זין
זה ברור מאליו פרחח צעיר אמיתי כל יום מחליף בחורות ומחפש להכניס מכות לא דואג מצרות צרות באות אליו כל שניה יורק בלי להרגיש את הגוף מפרק מול עיני המנהלת את הדלת טורק פתיל קצר תיזהר את הכסא הוא זורק עוד יום עם השעיה אין יום בלי בעיה ועכשיו את מפריזה את השתיה כל היום מדבר על האוטו שבדרך תן לו סובארו פשע וירגיש הוא מלך פרחח לא מהסס כשהוא מתקסס פרחח הוא תפרן במקרה הטוב הוא שקל הוא הופך לשנים רוצה לחיות בחוואה מרגיש אותי היי! היי! וואט מתמסטל מאור הבוקר ועד הלילה בקיצור כל הפרחחים עשו את שלכם תעמדו ותיזכרו יש הרבה בחיים לפניכם ואלה שיתפסו את מקומכם אחריכם. על הברזלים על הברזלים אני יושב קבוע כל מי שבא עובר ליד עושה כבוד על הברזלים אני מחכה לסוף שבוע ואז יוצא קצת לבלות לכל פרחח צעיר אין עתיד מזהיר עושה בלי לחשוב תמיד הולך עם הראש בקיר גבר עם העדר רק ככה יש לו ביצים לא מקבל כסף מההורים אז הוא גונב מהאחים ומוכר מה שבא ליד לאחרים מרגיש שהגורל מקולל לא פס אדום פס אדום כסף קל אין מזל ואם יש אז טס על המניאק שם פס הוא רק מעשן גראס כל פרייאר שעובר הוא מחפש לקמבן כל כוסית שעוברת הוא מחפש לזיין חושב שאם הזמן עובר אז המצב ישתפר תתעורר! פרחח צעיר הייתי שם זה רק מחמיר ההפך הגמור תמיד יגיד אין לי כסף לאכול אם תקרעו לו ת'חוט תשחק אותה שולט רוב הזמן הוא מחטט גם כשהוא יושב בסנוקר עם הגב שלו מרגיש שהוא גר כמו בבונקר בבוקר הוא קורע את התחת בשביל 16 שקל לשעה בלילה מתמסטל ומשתכר בגינה כמו סיגריה הוא גומר את החיים שלו מהר צריך להיזהר כי בסוף הוא ימצא את עצמו צועק סוהר! פרחח צעיר הופך לאסיר כשיגדל יבין שהפה שלו משתלם בינתיים הוא על הברזלים הוא אומר ברוך השם על הברזלים על הברזלים... על הברזלים על הברזלים מדליק סיגריה יאללה כולם מעשנים על הברזלים על הברזלים רעש צעקות מעירים את השכנים על הברזלים על הברזלים זמן חולף מבזבזים את החיים על הברזלים על הברזלים ראשון עד שישי מעבירים את הימים על הברזלים על הברזלים...

../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gifחלק ד' ואחרון.

הדגנחש-
עבריין
האם אני על סף משהו טוב או שאולי בפתח של כלום? עובד חצי משרה עם שכר זעום. אלה בלי ספק הימים הנוראים, צודקים לחלוטין היהודים הספרדים, שמתחילים חודש קודם לבקש סליחה, לחפש מחילה מסתור, עד שהזעם יעבור. הקושי הכלכלי שלי מכניס שוב לראשי שלי רצון להיות פלילי, שלילי. עבריין עם צווארון כחול לבן, מה יש, בסמים אני כבר במה חודשים לא משתמש, אז לא יהיה לי שום פיתוי כשאני אעביר שקיות בין הידיים, מפה ניקח מאה משם נגלח מאתיים. הכסף שחור, אין עליו מסים, לא יסגור את המינוס אבל ימלא את הכיסים, את הכיסים הוא ימלא במזומנים, טבין תקילין. בשביל הטרנדים אני לא מספיק, בשביל הסטודנטים זה קצת יותר מידי, ככה שנראה לי שלמכור סמים זה פשוט מאוד וגם הכי כדאי. אלה כמו גם אלה מחפשים את הירוק, קח אאונץ תביא הכסף, שחק אותה גבר תשתוק. תיסע הביתה בזהירות, תיזהר לא למות, אני אשב לי בסלון ואתעשר קלי קלות. ואולי ככה סתם בשביל הכיף והמחאה אלך פעם בשבוע ללשכה לחתום אבטלה. כי אני... עבריין צווארון כחול לבן עבריין צווארון כחול לבן חיים פעם אחת, מתים פעם אחת, ובאמצע מקבלים הזדמנות, אבל רק אחת, להישרד לא להיכחד, להישרד לא להיכחד... אולי תחילת עידן חדש, דנדש. אולי המשך ישיר של הסתם והקיים. מתפרנס בדוחק, לא מסתכל לרוחק. לא משנה, שטויות, אם המצב יחמיר ויהפוך ממש איום אפשר כמו ברמדאן, לגזור על עצמי חודש של צום. צודקים לחלוטין הערבים המוסלמיםשמתפללים חזק חמש פעמים ביום, חצי
זין
מאל-אקצה יש פצצת אטום, בום, בום, בום! שאנן לאפנות אבל רענן לרעיונות, לביצוע של פשעים קטנים, לא מזיקים אפשר למשל ללכת לחלפן כספים, נגיד ברחוב צלאח א דין ולקנות עשר אלף ירוקים מזויפים במשהו סביב עשרת אלפים שקלים אמיתיים ואז כמו קינג להסתובב עם רבבה של דולרים, ממזמין את כל העולם לדרינקים לסיגרים. בשביל הערסים אני לא מספיק, בשביל הצפונים זב יותר מדי, ככה שנראה לי שלמכור דולרים מזויפים זה חד וחלק וגם הכי כדי. אלה כמו גם אלה מחפשים את הירוק, ואני נותן אחלה מחיר, תיתן ת'כסף תשתוק. ותיסע הביתה בזהירות, תיזהר לא למות, אני אשב לי בסלון ואתעשר קלי קלות. ואולי ככה סתם בשביל הכיף והמחאה אלך פעם בשבוע ללשכה לחתום אבטלה. כי אני... עבריין צווארון כחול לבן... יתכן סיכוי לשינוי, אבל אפשר שגם לא, עובד כל כך קשה למרות המיתון או בגללו אני כורע תחת העומס מרגיש במו בעונש. צודקים לחלוטין כל מיליוני הנוצרים שמפנים ת'לחי השניה בלי קרב, מתפללים לאדם שתלוי על הצלב. אבל לא אחד במוני ישב ויהיה אומלל, אני נולדתי בארץ אז אני חצי קרימנל, נולדתי בארץ חצי קרימנל, נולדתי בארץ חצי קרימנל. עבריין צווארון כחול לבן... עממי-
אל"ף בי"ת
משה, שלמה איש למקומו! כבר הגיעה עת! כבר הגיעה עת! רב לשוח, די לנוח, - נלמד אלף-בית! נלמד אלף-בית! אות לאות וקו לקו, ובינתיים תהיה רב! אחת למעלה ואחת למטה, פסוק ראשון נלמד עתה: אלף, בית, גימל, דלת - מי החכם הוא ימלט! שנו, שלשו, אל תחרישו: מי החכם הוא ימלט! שתיים למעלה ושתיים למטה, פסוק שני נלמד עתה: הא, וו,
זין
, חת - עם הארץ חשוב כמת! שנו, שלשו, אל תחרישו: עם הארץ חשוב כמת! שלוש למעלה ושלוש למטה, פסוק שלישי נלמד עתה: טת, יוד, כף, למד - תחילה תילמד ואחר תלמד. שנו, שלשו, אל תחרישו: תחילה תילמד ואחר תלמד. ארבע למעלה וארבע למטה, פסוק רביעי נלמד עתה: מם, נון, סמך, עין - אם אין תורה - קמח אין. שנו, שלשו, אל תחרישו: אם אין תורה - קמח אין. חמש למעלה וחמש למטה, פסוק חמישי נלמד עתה: פא, צדי, קוף, ריש - דיברי תורה משולים לאש! שנו, שלשו, אל תחרישו: דברי תורה משולים לאש! שש למעלה ושש למטה - פסוק אחרון נלמד עתה: שין, תו, שין, תו - מי שגמר הוא הרב! שנו, שלשו, אל תחרישו: מי שגמר הוא הרב! יש גם את אל"ף בי"ת של נעמי שמר, אבל אןי את המילים באף מקום
מקווה שנהנת, אני נהנתי, בכל מקרה
.

Gizmo15

New member
עממי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

א' אוהל, ב' זה בית, גימל זה גמל גדול
גדול

Gizmo15

New member
עעעעעעע איפה הילד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

גמד חביב, גמד נחמד, אתתתהההה ידעעעתתתת שאיפה הילד זאת הלהקה האהובה עליי
אם כן ואם לא- תודה בכולופן^_^ אוהבת את השיר הזה
אוהבת גם היהודים.... תודה רבה
^_^ ייאמ

המבחן נגמר אודי../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז עכשיו אני ממשיך במתנות שתכננתי להביא לך
מקווה שתהנה ושיהיה לך סופ"ש משגע
היינו בדיסני, נמשיך
^^.
מלך האריות - Circle of Life From the day we arrive on the planet And blinking, step into the sun There's more to see than can ever be seen More to do than can ever be done There's far too much to take in here More to find than can ever be found But the sun rolling high Through the sapphire sky Keeps great and small on the endless round It's the circle of life And it moves us all Through despair and hope Through faith and love Till we find our place On the path unwinding In the circle The circle of life​

מלך האריות ../images/Emo13.gif (בשנייה../images/Emo3.gif)

I Just Can't Wait to Be King [Simba:] I'm gonna be a mighty king So enemies beware! [Zazu:] Well I've never seen a king of beasts With quite so little hair [Simba:] I'm gonna be the mane event Like no king was before I'm brushing up on looking down I'm working on my roar [Zazu:] Thus far, a rather uninspiring thing [Simba:] Oh, I just can't wait to be king! [Simba:] No one saying do this [Nala:] No one saying be there [Simba:] No one saying stop that [Nala:] No one saying see here [Zazu:] Now see here! [Simba:] Free to run around all day Free to do it all my way [Zazu:] I think it's time that you and I Arranged a heart to heart [Simba] Kings don't need advice From little hornbills for a start [Zazu:] If this is where the monarchy is headed Count me out Out of service, out of Africa I wouldn't hang about This child is getting wildly out of wing [Simba:] Oh, I just can't wait to be king Everybody look left Everybody look right Everywhere you look I'm Standing in the spotlight [Animals:] Let every creature go for broke and sing Let's hear it in the herd and on the wing It's gonna be King Simba's finest fling [Simba:] Oh, I just can't wait to be king! Oh, I just can't wait to be king! Oh, I just can't wait to be king!​

מלך האריות - Hakuna Matata

Hakuna Matata [Timon:] Hakuna Matata! What a wonderful phrase [Pumba:] Hakuna Matata! Ain't no passing craze [Timon:] It means no worries For the rest of your days It's our problem-free philosophy Hakuna Matata! When he was a young warthog [Pumba:] When I was a young warthog [Timon:] He found his aroma lacked a certain appeal He could clear the savannah after ev'ry meal [Pumba:] I'm a sensitive soul though I seem thick-skinned And it hurt that my friends never stood downwind And, oh, the shame [Timon:] He was ashamed [Pumba:] Thought-a changin' my name [Timon:] Oh, what's in a name [Pumba:] And I got downhearted [Timon:] How did you feel [Pumba:] Ev'rytime that I... [Timon:] Hey, not in front of the Kids [Pumba:] Oh, sorry. [Both:] Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze [Simba:] It means no worries For the rest of your days It's our problem-free philosophy [All:] Hakuna Matata! Hakuna...it means no worries For the rest of your days It's our problem-free philosophy​

ונעבור למולאן../images/Emo13.gif

A Girl Worth Fighting For For a long time we've been marching off to battle In our thund'ring herd we feel a lot like cattle Like the pounding beat our aching feet aren't easy to ignore Hey, think of instead a girl worth fighting for Huh? That's what I said: A girl worth fighting for I want her paler than the moon with eyes that shine like stars My girl will marvel at my strength, adore my battle scars I couldn't care less what she'll wear or what she looks like It all depends on what she cooks like: Beef, pork, chicken ... Mmmh ... Bet the local girls thought you were quite the charmer And I'll bet the ladies love a man in armor You can guess what we have missed the most since we went off to war What do we want? A girl worth fighting for My girl will think I have no faults That I'm a major find How 'bout a girl who's got a brain Who always speaks her mind? Nah! My manly ways and turn of phrase are sure to thrill her He thinks he's such a lady-killer I've a girl back home who's unlike any other Yeah, the only girl who'd love him is his mother But when we come home in victory they'll line up at the door What do we want? A girl worth fighting for Wish that I had A girl worth fighting for A girl worth fighting -​

סיימנו עם דיסני (כרגע../images/Emo8.gif)

וכעת לקצת טלוויזיה, אמרת שאתה אוהב את ערוץ 3, לא
הממ יש פה שיר מסדרה שלא ממש בערוץ, אבל שיר טוב

I'm under your spell I lived my life in shadow Never the sun on my face It didn't seem so sad, though I figured that was my place Now I’m bathed in light Something just isn't right I’m under your spell How else could it be Anyone would notice me? It's magic, I can tell How you set me free Brought me out so easily I saw a world enchanted Spirits and charms in the air I always took for granted I was the only one there But your power shone Brighter than any I’ve known I’m under your spell Nothing I can do You just took my soul with you You worked your charm so well Finally, I knew Everything I dreamed was true You made me believe The moon to the tide I can feel you inside I’m under your spell Surging like the sea Wanting you so helplessly I break with every swell Lost in ecstasy Spread beneath my willow tree You make me com-plete You make me com-plete You make me com-plete You make me​

הט'ים של מכושפות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

Charmed Theme Song I am the son I am the heir Of a shyness that is criminally vulgar I am the son and heir Of nothing in particular You shut your mouth, how can you say I go about things the wrong way? I am Human and I need to be loved just like everybody else does... I am the son I am the heir Of a shyness that is criminally vulgar I am the son and heir Of nothing in particular You shut your mouth, how can you say I go about things the wrong way? I am Human and I need to be loved just like everybody else does There's a club, if you'd like to go You could meet someone who really loves you So you go, and you stand on your own And you leave on your own And you go home, and you cry And you want to die When you say it's gonna happen "now" Well, when exactly do you mean? See I've already waited too long And all my hope is gone... You shut your mouth, how can you say I go about things the wrong way? I am Human and I need to be loved just like everybody else does...​

חברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שקצת עברה לערוץ 22
.
I'll Be There for You - Rembrandts So no one told you life was going to be this way. Your job's a joke, you're broke, you're love life's DOA. It's like you're always stuck in second gear, Well, it hasn't been your day, your week, your month, or even your year. But, I'll be there for you, when the rain starts to pour. I'll be there for you, like I've been there before. I'll be there for you, cause you're there for me too. You're still in bed at ten, the work began at eight. You've burned your breakfast, so far, things are going great. Your mother warned you there'd be days like these, But she didn't tell you when the world has brought you down to your knees. That, I'll be there for you, when the rain starts to pour. I'll be there for you, like I've been there before. I'll be there for you, cause you're there for me too. No one could ever know me, no one could ever see me. Seems like you're the only one who knows what it's like to be me. Someone to face the day with, make it through all the rest with, Someone I'll always laugh with, even at my worst, I'm best with you. It's like you're always stuck in second gear, Well, it hasn't been your day, your week, your month, or even your year. But, I'll be there for you, when the rain starts to pour. I'll be there for you, like I've been there before. I'll be there for you, cause you're there for me too.​

חלום אמריקאי../images/Emo13.gif

סדרה נחמדה ביותר, אני אוהב את הפתיחה שלה...
Generation by Emerson Hart You're comin' up like a flower You're comin' up through the cracks That live 'round here Everybody knows we have no fear This is my generation 'Cause we just wanna dance all night Live inside the spark of light This might be the only time around We wanna know the face of freedom We wanna make a place where We can make learn to love Build a world that we can be proud of This is my generation​

למעלה