"גמדים" מאיזה גיל?

אנדראה

New member
"גמדים" מאיזה גיל?

לאור העובדה שגפן אוכלת בתאבון רב כל מה שנותנים לה החלטתי לקנות לה גמדים. זה בסדר בגיל שבעה חודשים +????

כ ו כ ב 1

New member
אני נתתי לעמית גמדים מגיל 7 חודשים

את יכולה לנסות באם היא לא אלרגית לחלב אין בעיה.

שאנחנו ניסינו גמדים אלון הקיא אחרי

2 כפיות. ובבדיקת אחרגיה התברר שהוא אלרגי לחלב, עכשיו הוא מתענג על מעדני סויה

swann

New member
לחכות לגיל המומלץ - 9 חודשים

וזאת משום שלפעמים חשיפה מוקדמת מדי יכולה לגרום לתגובות אלרגיות שלא היו קורות בגיל מאוחר יותר, בו הגוף מוכן יותר לעיכול מוצרי חלב. בדיוק בגלל הסיבה הזאת לא מומלץ חלב ניגר ופירות הדר עד גיל שנה. וחוצמזה, למה למהר?גם אם אין לה אלרגיות, יש לה את כל החיים לאכול את המוצרים האלה... בכל מקרה בגיל הזה המוצקים הם לא עיקר התזונה שלהם.

טוטי30

New member
הגוף עוד לא מוכן לפירוק של גבינה

ובטח לא של חלב ניגר. מעבר לתגובות האלרגניות שיכולות להווצר דווקא בגלל ניסוי מוקדם מידי. הגוף מתפתח באופן כרונולוגי ולא כל המערכות בשלות להכל מגיל אפס. תנו זמן למערכת העיכול להתפתח ולהיות בשלה לפירוק מוצרי חלב... כנ"ל לגבי מוצרי בוטנים (אלרגניים מאוד!) וביצים. בתיאבון.

אין, דרך אחרת צריך פשוט לנסות

בני היה אלרגי לחלב. מאז שנולד הקיא תחליפי חלב עד שהעברנו אותו לרמדיה צמחית.... בגיל שנה בערך ניסינו שוב מוצרים חלביים והכל היה בסדר.

y a m i t

New member
שאלה לנטלי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם בני בן 9 חודשים אלרגי לחלב (כל תחליפי החלב הוא הקיא) ואכל נוטרמיגן עד לפני חודש ועכשיו אוכל מטרנה צמחית האם אפשר לנסות לתת לו לטעום משהו חלבי ולראות איך הוא מגיב או לחכות עד גיל שנה???

חכי עד גיל שנה!

וגם אז אל תתני לו לטעום - את צריכה ללכת לרופא אלרגולוג לעשות בדיקות לאלרגיה, ורק אז אם הוא לא רגיש לנסות לתת לו מוצרי חלב.

לי הרופאה המליצה לחכות עד גיל שנה

לא נראה לי שצריך להלחץ עם השינוי. עד גיל שנה נתתי לו גם מעדנים על בסיס סויה והוא גדל והתפתח כמו שצריך. לא התכוונתי בכלל להחליף לו את תחליף החלב רק שהוא קיבל רמדיה צמחית וברגע שהייתי חייבת להחליף לו אז העברתי אותו למטרנה חלבית (בגיל שנה וחצי בערך). מלבד תחליף החלב בערך מגיל שנה הוא כבר צרך מעדנים חלביים וכו..

יובל גל

New member
נא לשרשר בהודעת הגמדים היומית../images/Emo6.gif

ולעצם העניין - באמת לא ממליצים לתת מוצרי חלב בגיל כזה, אבל אם נתת ולא התגלו תופעות לוואי (עודף ליחה, תופעות אלרגיות), נראה לי שזה בסדר.

אנדראה

New member
../images/Emo6.gif- עוד לא נתתי לה אבל היא פשוט

נראית לי כל כך מוכנה לזה שחבל לי למשוך סתם.

אלרגיה לחלב ומוצריו וגם לגלוטן../images/Emo12.gif

בטן נפוחה וכואבת כל הזמן כדאי לשים לב מגיל קטן אני אלרגית גם לחלב וגם לגלוטן, סבלתי מזה הרבה שנים כדאי לבדוק את זה עוד כשקטנים לחסוך כאבים וכאבי ראש להורים וחוצמזה אני בעניין שמוצרי חלב לא ממש לבני אדם חוץ מחלב אם כמובן דלקות אזניים ליחה וכולי מאד אוהבים חלב פנו לכל הומאופת ושמעו את דבריו

lulyK

New member
אני כל פעם עוצרת בגופי

את אבא של יותם עם הכפית של המילקי מילימטר מהפה של הגוזל בן השבעה חודשים.......כל עוד יש לי שליטה על מה שהוא אוכל, הקצפות והסוכרים יכולים לחכות (האמת שאין לי מושג מה יש בגמדים, יכול להיות שזו בריאות צרופה)

למעלה