גמדים וענקים.

tamarushz

New member
גמדים וענקים.

כשהסתכלתי בדפים הדיי ישנים, ראיתי שמעיין רוזן ניסתה לעשות משחק גמדים וענקים, וזה לא עלה בגלל שלא הרבה רצו להשתתף בזה. בקיצור, כמו המשחק במציאות, רק באינטרנט.. הנה הסבר שמעיין כתבה אז: את פותחת ניק שקוראים לך הגמד של.....(השם של הענק שלך) כל יום את שולחת לו תמונות\סירטונים\קישור לאתר יפה\ משהו יפה שהוא רוצה ובסוף מגלים מי היה הגמד שלך... כל אחת [ואחד] תצטרך לגלות בסוף מי גימד אותה.. כל מי שמעוניינת מוזמנת לשרשר לכאן. המשחק יתקיים רק אם יהיו מספיק בנות.. --קרדיט למעיין רוזן השולתת--

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif כן../images/Emo70.gifזה יכול להיות ממש כיף../images/Emo70.gif

אני רוצה

tamarushz

New member
אוקיי..

אני לא מבינה למה התכוונת ב"בעיות" אבל אני אסביר לך בכלליות על מה זה.. כל אחת מקבלת שם של ילדה שמשתתפת במשחק. נגיד את מקבלת אותי, את פותחת משתמש חדש בשם: הענק של תמר. או משהו כזה.. המשחק נמשך שבוע, וכל יום בשבוע את שולחת לי 'מתנה', כמו למשל: אתר מגניב, מסך למחשב, תמונה של מישהו שאני מעריצה ודברים בסגנון.. בסוף השבוע כל אחת צריכה לנחש מי היה הגמד שלה.. אם את רוצה עוד הסברים אני אעזור לך בשמחה. :)

../images/Emo95.gifאזאני מכירה את זה אבל

לא משנה לא יודעת לא בטוח שכל יום אני יוכל להכנס לפה.. ולשלוח משהו

tamarushz

New member
אז..

אז אם את נכנסת נגיד פעם ביומיים, את מביאה בפעם אחת 2 דברים, ואולי גם צ'ופר.

tamarushz

New member
.................

אז את מוזמנת לערוך את ההגרלה של מי מגמדת את מי במשחק. מעוניינת??

../images/Emo95.gifבכיף...

אבל את צריכה לדבר איתי באי סי.. ולהסביר מה אני אמורה לעשות כאילו אני יודעת בערך אבל בכל זאת... ומי משתתפת וכאלה... תארגני הכל ודברי איתי..

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif קראתי את המסר...

ואני רוצה להצטרף
(אלא אם כן לא יצליח לי המשתמש החדש...חחחחחחח...
זה תמיד קורא.....

למעלה