גמדוני בית

hcarmiel

New member
גמדוני בית

תיאוריה, אם מישו חשב על זה כבר פה שלא יסקול אותי... בספר השני ראינו שגמדון בית(דובי) יכול להתמודד מול קוסם בוגר ויש לו כוחות קסם חזקים ביותר שיכול להשתמש בהם ברשות אדונו. מי שמנהל את הוגוורטס שולט במעל 100 גמדונים אז אם עוד לא הבנתם לאן אני חותר יש לי שתי מילים בשבילכם... Dumbledore's Army

goliany

New member
פוטר

ואוו ממש חכם לא חשבנו על זה אבל יש עדין משהו לא ברור מה עובר על סנייפ?לדעתי הוא עשה את מה שדמבלדור ביקש ממנו- והרג אותו.

../images/Emo187.gif ועוד משו שקשור לגמדוני בית

אולי זה הוזכר פעם בספרים ופספסתי אבל היה רשום איך הם יכולים להתעתק לתוך הוגוורטס?

קקטוסץ

New member
אולי הקסם של דמבלדור מגן מפני

קוסמים אנושיים ולא מפני גמדוני-בית שנשחבים ליצורים קסומים ולא לקוסמים אנושיים.

rds15

New member
כי הקסם של גמדוני בית שונה.

בשביל לעשות את התפקיד שלהם כמו שצריך[כלומר, לעשות את התפקיד שלהם בלי שיראו אותם], הם צריכים להתעתק.

דנקי

New member
אני כמעט בטוחה שזה מוזכר בספרים כש

כשרון אמר שהוא רוצה לדעת להתעתק כמו גמדוני בית, אז באותה שיחה, הרמיוני הסבירה להארי ורון איך גמדוני בית מצליחים להתעתק לבי"ס.. הם לא מתעתקים כמו קוסמים רגילים, אלא מין שיטת התעתקות אחרת.. אני ממש זוכרת במעורפל.. אבל אני חושבת שזה מה שהיה שם..

sky44

New member
וואו ממש אהבתי את זה../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

אבל איכשהו לא נראה לי. הגמדונים הם יצורים ידידותיים מידי... למרות שזה יהיה ממש מגניב אם כן.

רוצח למה??????.

בגלל הספר החמישי או מה? אני אישית חושבת שהוא בכלל טיפוס מריר ומסכן שאולי שתה את השיקוי הארור ויצא הפוך על הפוך..... תעזבי סתם מחשבות....

כי הוא תרם למוות של הדמות הכי../images/Emo153.gif

טובה אחרי סבא-סנטה-דמבי-המגניב.. ואגב-שיניתי ת'חתימה כעצתך..
זאת את שאמרת לי את זה?.. למשנה

מצחיקונת../images/Emo6.gif

בנוגע לחתימה לא זוכרת.... הראש שלי כעת הוא בכלל
אם כן סבבי תתחדשי אם לא בכל זאת אחלה חתימה!!

hcarmiel

New member
ידידותיים

אבל כמו שדובי אמר: החיים השתפרו מאד לגמדוני הבית מאז שוולדי נעלם. אז אולי הם מוכנים להילחם בשביל זה

Fairywitch

New member
רעיון טוב, אבל הם פסיביים מדי.

אם נותנים להם חופש הם נכנסים לדכאון (רובם), אז שהם ימרדו ביזמת עצמם? קשה לי להאמין. לך תדע- אולי הרמיוני עוד תצליח לגייס אותם

hcarmiel

New member
הם לא צריכים למרוד

הם צריכים לעשות מה שהאדון אומר להם השאלה היא מי זה נחשב האדון שלהם אחרי שדמבלדור מת (אם סוגרים את הוגוורטס ואין מנהל\ת חדש\ה)

Mr Squirrel

New member
העע

ענק! אבל דמבלדור לא יכול להגיד לגמדים שלו להלחם.. אנשים מתים לא מדברים P=

hcarmiel

New member
ולכן השאלה היא

מי האדון של הגמדונים אם הוגוורטס ייסגר? אם הוא יישאר פתוח אז הם יהיו תחת פיקודו של המנהל\ת הבא\ה אבל אם לא, האם הוא יוריש אותם להארי כמו שסיריוס עשה?

למעלה