גמדוני בית,

M r s Black

New member
זורם בה דם של ווילה, אבל גם

דם של אדם רגיל ולכן היא ווילה רק באופן חלקי?

אולי יש רק כמות מסוימת של ווילות

וכנראה הן לא נעדו כדי להתרבות. בכלל, מה תוחלת החיים שלהן? ד"א, אחלה חתימה :]

קטרפי

New member
call it all off../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

מי אמר בכלל שפלר היא לא ויליה¿ פלר רק אמרה שהשערה של הוויליה בשרביט שלה נלקחה מסבתא שלה, היא לא אמרה שהיא בעצמה לא ויליה. וזה שהיא לא יכולה להפוך לציפור המפחידה הזאת או מה שזה לא יהיה, אולי הוויליות מקבלות את היכולת הזאת בגיל יותר מאוחר, אולי פלר עדיין צעירה בשביל זה.... חשבתם על זה

לא נראה לי, כי ההשפעה של הארי ורון

כשהם ראו את פלר הייתה שונה מההשפעה/הרגשה שהם ראו את הווילות. פלר לא ווילה. סבתא שלה הייתה ווילה-יש לה דם של ווילות, אבל לא יותר מזה.

פלר חצי וויליה

הארי אמר ככה לרון בספר הרביעי כנראה גם אמא שלה כי הן דומות

היא כבר לא כזאת צעירה ../images/Emo29.gif

בספר השישי היא בת 19 לפחות. אל תשכח שלווילות יש השפעה מאוד חזקה על גברים - לפלר יש השפעה אבל היא לא כזאת חזקה. חוץ מזה שאם היא באמת הייתה ווילה היינו שומעים על זה כבר
.

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

אולי כשהם צעירות ההשפעה שלהם יותר חלשה, ואי אפשר לדעת מה זה בדיוק נחשב "צעירה" אצל ויליה. מה שכן את צודקת, סביר להניח באמת שהם היו אומרים אם היא הייתה ויליה....

תגידו אנשים הכל טוב?

בגביע האש רשום במפורש שהארי עלה על זה שהיא וילה. עמ 285: "שערה מראשה של ויליה," אמרה פלר. "אחת אסבתות שלי." אז פלר באמת קצת ויליה, חשב הארי, ורשם בראשו לזכור לספר זאת לרון... ואז הוא נזכר שרון לא מדבר איתו. אמ, נראה לי שזה אומר די חד משמעית שהיא ויליה. לא משוכנעים? עמ' 366, אותו ספר: "יש לה דם של ויליה," אמרה הארי. "צדקת - סבתא שלה היתה ויליה. זאת לא אשמתך, אתה בטח בדיוק חלפת על פניה כשניסתה להפעיל את הקסם האישי שלה על דיגורי, וזה תפס אותך - אבך היא סתם בזבזה את זמנה. הוא הולך עם צ'ו צ'אנג." חדל ויכוחיישן

קטרפי

New member
זה לא האישו ../images/Emo110.gif

השאלה היא אם היא ויליה לגמריי או רק רבע ויליה

אם הארי אומר קצת,

אני חושבת שרק רבע. כי חצי זה לא קצת.. זה.. חצי. קצת זה לא רוב. זה רבע.

y1shokata

New member
רק רבע....

אחת הסבתות שלי היא אמרה.. לא הסבתות שלי והיא לא אמרה אמא שלי ככה שהיא רק רבע.

כנראה מזווגים בינהם או משהו,

לא נראה לי שהם חיים חיי משפחה. מה שאנ יחושבת זה שהבעלים שלהם מזווגים אותם עם גמדון של בעלים אחרים, ואז נוצרים צאצאים שימשיכו לשרת את המשפחה... או שמשרד הקסמים דואג לזה.

avinoam edry

New member
למה התכוונתה

שאמתרתה ש"משרד הקסמים" דואג לזה מה אתה בדיוק טוען שה"משדר" עושה עם הגמדוני בית?

יש מחלקה ליצורי פלא

או משהו כזה לא? [סילחו לי על חוסר הדיוק, אני עייפה.] אז יכול להיות שהם דואגים לזיווג של גמדוני הבית. אה ואני בת.

avinoam edry

New member
אז זה למה

גברת וויזלי רצתה גמדון בית (רון אמר את זה בספר השני )

למעלה