גמדוני בית,

גמדוני בית,

מאיפה הם באים? לא פעם תהיתי איך נולדים גמדוני הבית. האפשריות של מחזוריות כעוף החול לא הגיונית כי כפי שאנחנו יודעים תלויים ראשים של גמדונים בית לשעבר, ככה שהם צריכים להוולד איכשהו. עכשיו עם נצא בהנחה שמערכת הרביה שלהם היא דומה לשל בני אדם או כלבים. אנשים פשוט מפרסים הודעות שהם רוצים לזווג את הגמדונים שלהם וכעבור מספר חודשים נולד גמדון קטן או שניים וכולם חיים באושר ועושר
אפשרות אחרת זה שכול עשרים שנה הם מטילים ביצה או משהו דומה... מה נשמע לכם הכי סביר?

קטרפי

New member
ענבר זה את¿ ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

זה ממש לא בעייה, האופצייה היחידה היא השנייה אחרת הם לא היו חלק-מחולקים לזכרים ונקבות

אהה...את זוכרת שאת מאשימה אותי

שאני מעתיק התמונה ללא אישור מבעלי זכויות?נו?

אההה... כן ../images/Emo29.gif

אני רואה איך תו שמופיע במחשב וציור שלקח למישהו ימים, אם לא שבועות, לעשות זה בדיוק אותו דבר

Shaby Sababy

New member
אוי באמת!

אינך חושב שיש הבדל בין ציור שמישהו עבד עליו שבועות, לבין תו במחשב, שמקלידים כמה ספרות? באמת!

daganly

New member
אני חושב

שהגלל שיש גם אישה וגם גבר אז הם פשוט עושים את זה כמו בני אדם וחיות אחרות,ולפי המסקנות שכבר הסקנו גמדוני בית הם לא זוחלים כי יש להם דם חם ולא חרקים ולא עופות אז סביר להניח שאו שהם משהו לא ידוע או שהם יונקים

your avi

New member
אז מה עם היפוגריפים נגיד???

זה מעלה שאלה יותר מתוחכמת.

קטרפי

New member
אנשים תקלטו ../images/Emo110.gif

רוב היצורים מתרבים בדרך הרגילה, חוץ מ2 סוגים של יצורים
1. יצורים שלא מתחלקים ולזכרים ונקבות. כמו הוויליות שכולם נקבות, במקרה שלהם סביר להניח שהם מתרבות עם גברים רגילים, כי לפלר יש סבתא שהיא ויליה. 2. יצורים שאומרים לנו שהם מתרבים בדרך אחרת, כמו הבסיליסק שבוקע מביצת תרנגולת שדגרה עליה קרפדה

הווילות - ../images/Emo29.gif

די סתרת את עצמך, לא? כי סבתא של פלר ווילה, אבל היא ואמא שלה לא, אז כנראה שהן לא מתרבות בצורה הזאת.

קטרפי

New member
אולי סבתא מצד אבא¿ ../images/Emo110.gif

אין הסבר אחר. בכולמקרה הוויליות אמורות להיתרבות עם בני אדם, אחרת פלר לא הייתה נוצרת, או שהיא הייתה ויליה לגמריי

יש להן דרך אחרת להתרבות ../images/Emo29.gif

אולי הן יכולות להפוך אנשים רגילים לוילות? כמו אנשי זאב או ערפדים.

למעלה