גמגום

גמגום

שלום לכולם אז הבעייה היא שאני מכיתה ו התחלתי לגמגם וכיום אני כבר בן 17 ועדיין אני מגמגם אני הלכתי לרופא מסויים כדיי לפתור את זה והוא אמר שזה יעבור וזה לא עבר וקורה מצבים שאני לא מגמגם אלה רק כשאני מתלהב או משהו כזה אז אני מתחיל לגמגמם ודרך אגב אני משתדל לדבר לאט כדיי לא לגמגם מה צריך לעשות במצב תודה רבה לכולם

התוכנה טובה מאד שווה להשקיע

אני הורדתי את הדמו וממש תוכנה טובה יש תוכנות סאונד שגם עושים את זה אבל אינני זוכר איזה אני מוכן לקנות אותה ולתת תמורה סכום סמלי מה אתם אומרים?

shuky63

New member
ארי,אני אומר שתתחיל מזה שתכניס את ה

ההודעות שלך במקומות הנכונים ולא איפה שבא לך.את ההודעה הזאת אתה צריך היית להכניס בשירשור על התוכנה ולא כאן

shuky63

New member
האם אתה מגמגם במצבים מסוימים?

אתה יכול לתת דוגמאות מסוימות למצבים? כי אם זה רק במצבים ספציפיים שאפשר להגדיר כדאי לנסות טיפול שיעבוד ספציפית על המצבים האלה ולא להתחיל לטלטל את כל טכניקת הדיבור שלך

Black Marker

New member
תשובה ל -alixro של הצאט היחיד

תשובה שהיא גם שאלה קטנה בסוף... בתור ילד, הייתי ילד שונה, בלי חברים ועם בעיות לימודיות בבית - גימגמתי - זאת היתה תקופה לא קצרה, לערך 5-6 שנים של גמגום - היו בעיות בבית - הטלת מרות וענישה כאשר לא היו מתקיימים הדברים כמצופה... - המצב כלכך השפיע עליי בילדות, שהתחלתי לגמגם. ותשובתי אלייך אלכס היא,- שיכול להיות שזה בכלל מצב פסיכוסומטי, כמו שהייה אצלי, ז"א, שזה לא שאתה מגמגם מלידה, בכל פעם שאתה מתרגש, אלא שמשהו מסויים גורם לך לגמגם כאשר אתה מתרגש. למשל כשאני הייתי מתקשר באופן מצויין עם חבר מסיים, היה עובר בי רטט קטן מדהים, אבל גם כאילו זה היה יותר מידיי בשבילי, ולא רגיל לזה - ות'אמת הייתי מייד מפסיק את התחושה ומנסה לקבור אותה באדמה... לבסוף זה עבר לי אבל נהייתי אדם קר. אוליי עזרתי. ושאלתי: עד כמה מצב קשה בבית יכול לתרום לגמגום של ילד\אדם מבוגר ואם הדבר ידוע כאחד הסממנים של מצוקה נפשית חבוייה?

Black Marker

New member
גם נזכרתי ואת זה אני לא אשכח לעולם

ששאלתי חברה טובה מה הייתה דאז דעתה עליי היא אמרה שיש לי בעייה בדיבור - ממש כך -"יש לך בעייה בדיבור" היא התכוונה לבעייה של תקשורת + גמגום מעניין שכל זה השתנה ואני לא מגמגם יותר - היא כבר שכחה את מה שאמרה - ואני...אני לא אשכח את המשפט הכואב הזה..."יש לך בעייה בדיבור"

shoshyyy

New member
למה המשפט הזה כל כך נחרט לך ?

היו לך בעיות דיבור לא ?

למעלה