גמגום מהמנוע!

mestel

New member
גמגום מהמנוע!

שלום! אז בחיפושי אחרי BW 250 ראיתי היום אחד שנת 2003 עם 10 אלף קילומטר! יכול להיות שזויף השעון. אבל הקטנוע במצב חיצוני מעולה!!! נראה ממש 2005-2006. שהבחור התניע הוא כבר אמר שהמנוע על טורים נמוכים, וצריך לכוון..... אם לא נותנים גז אחרי כמה שניות המנוע נכבה.... מה יכול להיות הבעייה??? זה משהו רציני? אני מעדיף לקחת לבדיקה,להשקיע את ה-300 שקל,ולדעת בדיוק מה יש...הבחור הציע את הבדיקה, מה אתם אומרים?? תודה..!

mestel

New member
זה מה שאני יעשה...

אבל האם שווה לי לקחת אותו לבדיקה... אם גימגום זה סימנים שהמנוע גמור...או משהו כזה.. הוא אמר לי שהוא היה מטפל אצל איזה קרוב משפחה שעובד במוסך...אמר לי את השם..בחור מוכר...ולכן אין לו היסטוריה...כי אין לו קבלות......

e-shfiyut

New member
גם אצלי זה ככה...

יש לי מובי בן כמה חודשים, ובהתנעה הוא לפעמים נכבה אחרי כמה שניות אם לא נותנים קצת גז, שהמנוע עוד "קר". אחרי כ40 מטר של נסיעה הוא כבר לא יכבה יותר. זה נחשב חריג? האם זו בכלל תקלה? ואם כן, כיצד ניתן לטפל בזה?

xguy

New member
לא יודע לגבי המובי

אבל שזה קרה לי בZX 50, גם כן כמה חודשים אחרי שקניתי - ניגשתי לאישימוטו ושם אמרו לי שזה נורמלי. מצד שני ,עכשיו זה לא קורה יותר - והמנוע עבר מאז כמה טיפולים- אז אולי הם השפיעו.

למעלה