גמגום בצבא..

• פותח הנושא Lolz6
  • פורסם בתאריך

Lolz6

New member
גמגום בצבא..

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אני יכול בזמן הצבא לטפל בבעיה? הבעיה מפריעה לי בזמן השירות אבל אני לא רוצה לצאת בגללה מהצבא.. אולי רק לתקופה זמנית על מנת שאני אוכל לטפל בה ע"י קלינאי.. האם זה אפשרי?

אלעזר50

New member
גמגום בצבא וגמגום בכלל

שבוע טוב אתה חושב שיש פיתרון קסם בצבא שיוציא אותך מהגמגום? אתה צריך להמשיך קדימה עם המגבלה הזו.פשוט לחיות עם זה. אני את הצבא עשיתי עם גמגום והכל היה בסדר "יחסית".אל תצפה שיהיה אוקוס פוקוס.זה פשוט לא יקרה.

Lolz6

New member
לא הבנת את השאלה שלי..

כנראה שלא הבנת את מה שאני שואל.. אני לא חושב שיש פתרון קסם ולא אמרתי שבטוח שזה מה שיעזור לי.. ואני לא רוצה לצאת מהצבא גם.. אני סך הכל רוצה זמן מסויים לנסות לטפל בזה כאשר אני לא אהיה בתפקיד.. האם זה אפשרי בצבא?

לא נידמה לי

אבל אולי תבקש תפקיד שאתה לא צריך כ"כ להישתמש בקול כדי לבצע אותו נגיד אל תיהיה כזה שעונה לטלפונים או דברים דומים אם זה קשה לך.

shuky63

New member
יש טפול בגמגום בצבא אם זה מה שאתה שואל

בזמני זה לא היה כך שאני לא יודע ממקור ראשון אבל הוזכר הרבה בפורום כמדומני מכון הרעש בתל השומר,טפול קבוצתי פעם בשבוע וצריך הפניה מרופא היחידה. לא כל הרופאים יודעים על זה אז צריך להתעקש איתם. אני מקוה שאחד המטופלים שלהם יענה לך כאן.

Lolz6

New member
הטיפול הזה..

הטיפול הזה הוא בזמן שירות או שאני לא נמצא בשירות בזמן הטיפול? מאוד חשוב לי שאם אני מטפל בעניין הזה אז שאני לא אהיה במסגרת מסויימת כי זה רק ייקשה עלי..האם זה אפשרי להיות מחוץ למסגרת הצבאית למשך תקופה מסויימת בזמן הטיפול? האם זה מה שקורה בטיפול הזה גם?

shuky63

New member
ככל הידוע לי זה במהלך השירות

אתה משרת בתפקידך הרגיל ומקבל שיחרור מהיחידה פעם בשבוע ללכת לטפול

royi69

New member
זה נקרא מכון הרעש בתל השומר

אני טופלתי שם כשהייתי חייל וזה ממש נחמד זה איזה שעתיים בבוע או משהו כזה בקבוצות קטנות שיש להם את אותה בעיה כמו שלך לי זה תרם רבות לבטחון העצמי אני זכיתי להמשיך גם מעבר לטיפול הקבוצתי ועברתי לטיפול יחידי מצאתי את עצמי מטפל מעבר לבעיות בדיבור גם בהבנה אך לחיות עם זה גם להירגע בחיים ולהשלים עם עצמי ממליץ בחום על כך תפני לרופא יחידה ומשם הוא מפנה אותך לבדיקה בהצלחה

למעלה