חחח..אוקעע תודה על ההסבר
N nWkobi New member 28/5/06 #12 גמאני.... גמאני ירוק בלב ובנשמה - מכבי חיפה אימפריה גמאני אוהב את שלמה ארצי(בשבילך ריוטרית ) גמאני אוהב את ביקי (נו מה לעשות? ככה זה...) ואין לי עוד בינתיים...
גמאני.... גמאני ירוק בלב ובנשמה - מכבי חיפה אימפריה גמאני אוהב את שלמה ארצי(בשבילך ריוטרית ) גמאני אוהב את ביקי (נו מה לעשות? ככה זה...) ואין לי עוד בינתיים...
K KiShKooSh New member 29/5/06 #58 גמאני אוהבת את קובי../images/Emo99.gif גם אני מאוהבת במשינה גם אני עולה על הרכבת, רכבת לילה לקהיר גם אני מנסה להבין מה זה גילה גילה קוג'ה בודי
גמאני אוהבת את קובי../images/Emo99.gif גם אני מאוהבת במשינה גם אני עולה על הרכבת, רכבת לילה לקהיר גם אני מנסה להבין מה זה גילה גילה קוג'ה בודי
נ נעה בקולנוע New member 28/5/06 #21 גם אני סוגדת ללינקין פארק ולגיטרות... ספיר+נעה=כת הסגידה לחשמליות ולינקין פארק זה יתפוס אתכם חזק! וגמאני מנסה כבר שנה להוריד את KIVE IN TEXAS בשביל לצרוב אותו ולהפיץ אותו בכל העולם
גם אני סוגדת ללינקין פארק ולגיטרות... ספיר+נעה=כת הסגידה לחשמליות ולינקין פארק זה יתפוס אתכם חזק! וגמאני מנסה כבר שנה להוריד את KIVE IN TEXAS בשביל לצרוב אותו ולהפיץ אותו בכל העולם
M M i N i M i K i New member 29/5/06 #28 שיט איזה גרועה אני לא שירשרתי! מנהלים שרשרו נא או שזה פשוט יהיה שירשור אוף..
K KiShKooSh New member 29/5/06 #34 גמאני אוהבת את ליהי גמאני אוהבת את ליהי השניה גמאני אוהבת את כל מי שרוצה גמאני יכולה להמשיך במשחק הזה שעות!
גמאני אוהבת את ליהי גמאני אוהבת את ליהי השניה גמאני אוהבת את כל מי שרוצה גמאני יכולה להמשיך במשחק הזה שעות!
K KiShKooSh New member 29/5/06 #40 גמאני מרשה../images/Emo3.gif ומי שלא יודע, היה איזה מחקר שהצליחו מ2 נשים להוליד ילדה ללא תרומת זרע. (וזו ילדה בת..) עוד סיבה להיות לסבית (רואים שאני מבואסת הא ?)
גמאני מרשה../images/Emo3.gif ומי שלא יודע, היה איזה מחקר שהצליחו מ2 נשים להוליד ילדה ללא תרומת זרע. (וזו ילדה בת..) עוד סיבה להיות לסבית (רואים שאני מבואסת הא ?)