גמאני רוצה!

rotemgirl

New member
גמאני רוצה!

וואייייי תראו איזה יופי מישהו צייר בחדר שלו... http://stage.co.il/s/500938

L i v i

New member
אני מכירה אותו...

טוב , בערך... הוא מהיישוב שלי , למד בשכבה שלי ביסודי והוא גם בסניף שלי (לשעבר , אני כבר הפסקתי לבוא לפני שנתיים בערך....עכשיו אני באה פעם ב...חחח) לא ידעתי שהוא כבר צבע אותו! , ראיתי את זה (אחרי שחברה שלי סיפרה לי...) כשהציור היה גמור חוץ מהצביעה . אה , אני כנראה אעשה ציור קיר בחדר שלי ואז יש מצב שאני באמת אפנה אליו כי אני לא רוצה לעשות את זה לבד כי אני עוד יכולה לטעות . אני עדיין לא סגורה על הציור קיר אבל יש לי רעיונות והם זקוקים לגיבוש ולסקיצות . יש לי כבר סקיצה אחת אבל אני צריכה לשפר אותה לדעתי :) Wish me luck! אגב , אני ליבנת . אם אתם רוצים לדעת משהו אני תשאלו ואני אשמח לענות , אני פשוט לא יודעת מה לספר :)

rockistit666

New member
רותמע! אולי זה מה שאני אצייר בחדר

שלי? יותר נכון מה שאת תציירי!!!
אוףףף אני לא סגורה עדיין מה לצייר עליו! יש למישו רעיון?

rotemgirl

New member
אור! באקה שאקה לאקה! D:

חחח אור.. לבנאדם לקח שנתיים(!) לסיים את זה. אבל כשחושבים על זה, לא אכפת לי מה לצייר... כל עוד את צובעת! וואי אני שונאת לצבוע.......

rockistit666

New member
אהההה!! בדיוק מה שאני אוהבת!

לצבוע!!!!!! טובב אז... מתי מתחילים??

L i v i

New member
זה לא לקח לו שנתיים ..חחחח

הוא לא עבד על זה רצוף ... המיור היה מוכן לפני הרבה זמן אבל הצביעה הייתה רק עכשיו.. :)

rotemgirl

New member
הוי!

חחח.. בהחלט מרגיע... למישהו יש רעיונות נוספים לגבי ציורים לקיר?

L i v i

New member
מה? לא מרגיע? חחחחח......

רעיונות לציור? בכללי?? אהההההההה , אני אישית חשבתי לצייר על הקיר שלי גיטרה חשמלית עם איזה עיצוב מיוחד...וואטאבר או את הגיטרה שלי? לא י'דעת עדיין.... אולי את טום עם פרצוף מסטולי?? (או שזה יהיה מפחיד מדיי?!)

COW COW

New member
שלום ו....

אפשר גם לצייר כזה דבר עם מטול וזה עושה את העבודה ממש קלה מי שעשה את התיור הזה הוא פשוט גאון. גם אני רוצה משו כזה בחדר. ויש לי שאלה: עד כמה הדיסק The Mark, Tom and Travis Show נדיר בארץ? כי אמרו לי שהוא נדיר. ויש לי אותו

COW COW

New member
את מה את הדיסק???....

לא אני לא מוכר אותו זה אחד הדיסקים היותר טובים שיצאו בכלל. לא עניתם לי על השאלה אם הוא נדיר או לא?

COW COW

New member
את יכולה....

לשאול אותו עם איזה צבעים הוא צבע כי אני גם רוצהלייר לי משו על הקיר ואני לא רוצה לקנות מלא צבעי קיר.

למעלה