גמאני חזרתי

אלסופי

New member
גמאני חזרתי

בטח תהיתם למה לא ראיתם אותי פה או לפחות את ההודעות שלי. אז התשובה היא שהייתי בטיול"ש בגליל המערבי והמזרחי והיא ממש ממש ממש כייף.... ישנו באכסניה ממוצעת והיה מאד נחמד:) אז הנה חזרתי שלמה ובריאה! אז בייי לכם בנתיים ויום נחמד ושבת שלום!

מישהי 111

New member
|נצל"ש|

וואי.. לא יודעת למה, הסתכלתי בתאריך הזה והוא היה נראה לי מוכר ואכלתי פלאש בק. אני והחבר הראשון שלי יכולנו להיות היום ביחד 5 שנים. חחח... לא יודעת איך עלה לי התאריך שלו... את רוב התאריכים כבר שכחתי.. וזה לא שהוא מיוחד פשוט איתו החזקתי כנראה הכי הרבה מעמד אז הייתה לי תקופה שלמה לזכור את התאריך שלנו. וואי איזה עומס היום.

adii1201

New member
הלו ../images/Emo9.gif

כמה ימים היה הטיול? ספרי חוויות

אלסופי

New member
חחח

הוא היה יומיים:/ אמממ הוא היה ממש כייף! שמעתי אנסטסיה בדרך משום מה וזה היה חוויתי חוץ מזה עשינו את מסלול נחל כזיב שזה מסלול במים והיה פשוט מושלם והמים לא היו קרים.. הנוף היה מאד יפה כי עכשיו הפריחה.. זאת עונה מושלמת לטיולים במיוחד בצפון נצלו זאת! אם יש שאלות אני אענה כי אין לי כל כך מה לספר....

אלסופי

New member
אההה וגם היה לנו מסלול בהר מירון

ואם לא כוללים את רמת הגולן אז הוא הכי גבוה בארץ ורואים משם את החרמון וירד שם שלג כי הוא היה יחסית לבן...כמו בסרטים

adii1201

New member
../images/Emo207.gif קבלו את הכלבה החדש של שון

האחות של....
אני חייבת לציין שהיא מאוד חמודה, אבל אנסטסיה נראית שם ממש מוזר... אגב, תקראו מה כתוב בשורה מתחת לתמונה
יום טוב

adii1201

New member
וגם: ה-DVD של LAL נמצא כבר בחנויות

בהולנד!!!! תרגעו הוא עוד לא הגיע אלינו ולעוד מקומות... בינתיים יש רק בהולנד
בתקווה שיגיע אלינו מהר כי אני ממש אבל ממש ממש ממש רוצה אותו כבר!!!!!

למעלה