גם...

ADVAM4

New member
אני חייבת להגיד משהו....

נכון.. המטרה בסופו של דבר זה שיהיה פורום.. זה הדבר הכי רשמי... ועוד פורום בתפוז זה באמת כבוד ולהגיע למקום כזה זה יפה מאוד. עכשיו.. כל הכבוד לכל האלה שעשו כל מיני פורום או קמונות אחרונות.. אבל המטרה היא בעצם להגיע לפורום הזה... אז פשוט תזמינו את כל האנשים מהפורום השני לכאן ויהיה טוב ויפה :) חיבוקים ונשיקות!

ADVAM4

New member
אמממ

כן.. כן.. ככה זה שאמא שלך זאת מיקה קרני:) איציק תסכים איתי...?

ADVAM4

New member
ועדי....

אני יכולה להגיד את זה עוד מליוני פעמים... למה לא עושים שום דבר בנידון?!... אפשר לדבר על זה שעות.. לדעתי צריכים לדבר על זה.. בואו ננסה לדבר עם מנהל הפורום בהייד פארק.. מה דעתכם?!

dsol

New member
לכולם !

יענו מה הבעיה שלכם אני לא מבין ? מה מתחרה לתפוז אז כולם מתחילים להיות מנייקים ?! לא רוצים אתם לא חייבים לרשום שם בסך הכול זה עוד פורום לאיריס ובשביל מעריצים של איריס ככה גם יהיה יותר פירסום ויותר נגישות תאמינו או לא, אבל לא כולם רשומים בתפוז יש כאלו שנכנסים רק להייד פארק ככה שאין שום דבר רע בעוד פורום שם !

אז ככה..

אדווה אם את רוצה לדבר אם המנהל של הפורום בהייד פארק אז אני פה אני מנהל משנה ואנחנו לא מתכוונים לסגור שם את הפורום ולא משנה מה יהיה וכמו שדודי אמר מה זה מזיק???. הפורום פה עליי שהוא לא יתפרק!! ואני דואג לפירסום של הפורום הזה בדיוק כמו שאני דואג להייד פארק ובנתיים אנחנו עולים לאט לאט בכמות האנשים שם ומי שלא רוצה לא חייב אני רק מפרסם ואם זה כ"כ מציק לכם שיותר אנשים מעריצים ואוהבים את איריס לא בדרך שלכם אז סבבה.. ואל תשכחו..

למעלה