גם Red Hot Chili Peppers כבר יצא

PORCUPINE

New member
גם Red Hot Chili Peppers כבר יצא

16 שירים, נשמע כמו אלבום הבי-סיידים של Californication. השירים נשמעים הרבה יותר מלנכוליים מבעבר. אנתוני קיידיס אמר בראיון שכשהוא הקליט את האלבום הוא לא יכול היה להפסיק לבכות, והחבר´ה בלהקה אמרו שזה האלבום שהם הכי אוהבים.

אילתושי

New member
דיסק לא משהו

לא רצית לגתוב גרוע, אבל אולי ככה אפשר לתאר אותו. כמובן שזה רק בהשוואה לדיסקים הקודמים שלהם. לא אהבתי את כל ההתבכיינות ושירי האהבה הרגשניים האלה. וגם לא את כל האלקטרוניקה. בקיצור אני מאוכזבת. ממתי אנתוני נהיה כזה בכיין?

asgsaf

New member
מאז שהילל סלובק מת בערך

זה בטוח לא דומה לשום דבר שהם עשו אבל אהבתי! הקטעים האלקטרוניים שפרושיינטה הביא עושים את העבודה מי שהשתנה זה פרושיינטה- ולדעתי זה לא לרעה

Useful Idiot

New member
פרושיאנטה מלך.

אוייי... ממממ...טוב, זה הפרויקט החדש, לשמוע את הדיסק. איכשהו. להוריד אותו אני לא אוכל, כי נגמר לי המקום בהארד-דיסק (אין מקום יותר! אין! מה זו הזנות הזאת?! אין לי כ"כ הרבה מוזיקה... נכון?? *לטישת עיניים עצבנית במסך*) ממממ.. חברה שלי בטח תשיג אותו מהר מאוד. אז ניקח לה. אני מחכה לשמוע אותו, אני צריכה דיסק מלאנכולי וטוב. אחי איים שהוא ייקנה את הדיסק הזה.. יופי, נחמה. np - peter yorn - for nancy

PORCUPINE

New member
אני חושב שנכתיר את האלבום...

בתור "מלנכולי החודש"... יש כמה שירים שמפילים אותך על הרצפה.

Papito

New member
דיסק נחמד מאוד

וכששמעתי אותו התפלאתי על מה הביקורות הרעות אני באופן אישי ממש אהבתי אותו ולכל אלה שיפרסמו אתרים של אםפי3 תעיפו אותם לעזאזל!!!!

DaMiSFiT2001

New member
Papito

אני לא מבין מה רע בלפרסם אתר שמכיל את החומר המדובר ובחינם ... אבל תרגע אחרת אני יאכיל אותך בביצים שלך בפיתה יא פיפטה! יוגי

למעלה