גם MTV.Com פירסמו את הרשימה.

AeroTom

New member
גם MTV.Com פירסמו את הרשימה.

של השירים שיופיעו ב-Honkin' on bobo. וזו בדיוק אותה רשימה כמו שעידן הביא לא מזמן וגם באותו הסדר. אז כנראה זה ה-Set list הסופי. הרשימה באתר של MTV: http://www.mtv.com/bands/az/aerosmith/365145/album.jhtml

Aero Jury

New member
ואפילו תודה הם לא אמרו לי ../images/Emo10.gif

אבל ברצינות, קשה לי להאמין שזו באמת הרשימה הסופית, כי יש עדיין את שני השירים הנוספים שכנראה עוד לא הותרו לפרסום וסדר השירים נראה מאוד תמוה. אז יש עוד למה לצפות!

AeroTom

New member
אני עדיין לא מאבד תקווה

עד שלא תגיע גם לאמזון הרשימה אני לא סגור על זה גם אבל נראה לי שבאמת זו הרשימה הסופית כי זה כבר פורסם שם וכאלה...ובאמת הם היו צריכים להגיד תודה כי הם בטח לקחו את הרשימה מהפורום שלנו... ולמה לא אמרת שאתה ער גם? היינו הולכים לשחק איזה 1 על 1 ככה באיזה מגרש נטוש...איפה באמת אתה גר אגב עידן? ולמה אני עדיין ער? ולמה דונלד-דאק אף פעם לא לובש תחתונים או מכנסיים אבל תמיד לובש חולצה? לפחות תשובה אחת יש לי-כי אני לא עייף ואין לי עבודה מחר.אז אני חוזר עכשיו לעונה 7 של סאות' פארק. נתראה מחר (או היום יותר מאוחר...
)

Aeroguy

New member
Keep Hope Alive!

לא אכפת לי כבר, אני רק רוצא שייצא........................

AeroTom

New member
גם לי לא

12 שירים או 14 שירים לא משנה. רק תביאו לי את הבלוז! אני כבר מחכה לרגע של לראות את זה על המדף בחנות המוזיקה...

Aero Jury

New member
אני בהחלט בעד!

תומר, יש כאן ברחובות מגרש חבל על הזמן עם איזה 8 סלים רשמיים (עם לוח שקוף ורשת!) ועם אורות, כך שאפשר לשחק שם גם בערב. המקום נראה ממש כמו גן עדן בשביל אנשים שחולים על כדורסל! המגרשים שם לעתים קרובות מלא באנשים אבל כמעט תמיד אפשר למצוא שם סל פנוי לשחק 1 על 1. אולי נארגן איזה משחק ידידות עם חברי הפורום? יש מספיק אנשים כדי לשחק 3 על 3 או משהו כזה. לא הרבה יודעים את זה, אבל גיא היה בצעירותו כוכב ענק בליגת הקט-סל (בדקות המעטות שהוא קיבל), אז אני מעדיף להיות איתו בקבוצה! lol ומה אם איזה התערבות כדי לעשות את העסק קצת יותר מעניין?

AeroTom

New member
בהחלט אפשרי

אבל קודם כל כדורגל הוא המשחק שלי האמת... אבל אני גם לא מתנגד לכדורסל למרות שלרוב יש יתרון גובה עלי
אפשר לארגן גם משחק כדורסל וגם כדורגל אם נמצא מספר שחקנים מתאים. וכסף תמיד גורם לעניין להיות יותר מעניין
ולא ענית אבל איפה אתה גר?? בכל מקרה נדבר על זה בפגישת הפורום אם אכן תגיע... והיה נחמד האמת לארגן משחק מול פורום אחר.מלחמה שכזאת...

E l y s s a

New member
אני מוכנה גם לבוא

אבל עקב גובהי הפאתטי (1.53 וחצי) אני כנראה אקח את תפקיד המעודדת...

Aero Jury

New member
אני תמיד בעד טאקי!

אבל רק אם אני לא משחק נגדך! once is enough! ;) lol

Aero7STyle

New member
בהחלט!!

it's one time 2 fuckin many!! lol ובכלל, לשחק איתך זה לא מאתגר כל-כך! lol ;)

SaintJohn

New member
נראה לי שאתם מפחדים

לשחק אחד נגד השניה, ומצדי זה בסדר כי זה אומר ניצחון טכני לי...

Aero Jury

New member
אוקיי!!

עושים משחק עכשיו, בגשם! אבל כדי להפוך את העסק ליותר מענייןנהפוך את זה לטאקי רוסי! מה זה אומר? המפסיד אמור להעבור שבוע שלם בלי שום שיר של Darkness או מדונה! אני יודע שזה אכזרי, אבל אלה החוקים. ולא לשכוח לקחת את הנעליים ומטרייה!
lol

SaintJohn

New member
איזו סדרת ירידות עצמית!

רק שלא תריבי עם עצמך, אנחנו בעד שלום בית...

למעלה