גם תודה
וגם שאלה

ginger5

New member
גם תודה../images/Emo51.gif וגם שאלה../images/Emo35.gif

חייבת להתחיל בתודה גדולה לכולכן על העידוד והתמיכה בתגובה להודעה שהשארתי כאן לפני שבוע על אובדן ההריון. הימים הראשונים אחרי ההודעה היו קשים נורא ולא חשבתי שאוכל להתאושש אבל כמו שאמרתן, אחרי מספר ימים התחלתי להתאפס ובאופן מפתיע מצב הרוח אפילו התהפך בגלל העובדה שבסך הכל קרה משהו שחיכינו לו כל כך הרבה שנים וזה הכניס המון תקווה להמשך. לצערי שק ההריון לא נפל לבד ואת הגרידה עברתי ביום ראשון. מאחר והיה לי שבוע להתבשל במצבי הרוח ועיכול העניין זה עבר יחסית בקלות (חוץ מהרגע שהרופא שקיבל אותי הסתכל עליי במבט מלא רחמים כשסיפרתי שזה הריון ראשון אחרי 12 החזרות והרגשתי גוש ענק בגרון). את הגרידה עשה הרופא המלאך שלי שהתפנה לזה בין כל השאיבות וההחזרות וזה עבר בקלות וכמעט ללא כאבים. אז עכשיו אני בהמתנה של כחודש עד שאני אקבל מחזור ומתחילה לאגור כוחות לטיפול הקרוב. אנחנו מן הסתם ננסה לשחזר את הטיפול האחרון שהביא להריון ובכל זאת חייבת לדעת עוד על האנדו שהתגלה אצלי בטיפול האחרון. הבנתי ש- IVF עוקף את האנדו, למרות שהסיכוי נמוך יותר אבל אני כבר אחרי כל כך הרבה טיפולים שלא הצליחו. האם יש אופציות טיפול נוספות? שמעתי על קטטר מיוחד שמאפשר החזרה של עוברים לדופן הרחם. מישהי יכולה להוסיף אינפו? אחרי שסימנו
על כל כך הרבה פרוטוקולים אני חייבת לראות אופק טיפול כדי להרגיש שעוד לא ניסינו את הכל. תודה

טיפטיפ29

New member
וואו, כל הכבוד לך

אני עברתי גדידה לפני שבועיים וחצי ואני חייבת להגיד לך שבתוך מי שעשתה את זה לפני יומיים, את מה זה גיבורה, גם בגלל שזה היה אחרי 12 טיפולים וכל האכזבה הזאת, עד שמשהו כבר תפס... כל הכבוד לך. יכול להיות שאצלי יותר קשה, בגלל שעשיתי את זה בשבוע 20, שזה כבר שיש תינוק בפנים, אז אני עדיין בטראומה, אבל בכל זאת כל הכבוד לך על האופטימיות, על המצב רוח, על התקווה, אני חייבת להגיד שאין הרבה כמוך. אני מאחלת לך המון המון המון בהצלחה. ושוב, כל הכבוד ואל תתיאשי.

נועה 35

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול גדול

אני מצטרפת לדבריה של טיפיפ. באמת כל הכבוד לך על כל האופטימיות ועל הכוח להתמודד עם זה ולהמשיך הלאה. אני מקווה שזו תהיה לך האכזבה האחרונה בדרך לאמהות מאושרת. (מצטערת שאין לי אינפורמציה נוספת בשבילך, אבל בטח יגיעו בקרוב הבנות המנוסות והידעניות יותר ויעזרו לך)

ginger5

New member
אנדו

מקפיצה - האם מישהי יכולה להמליץ על המשך טיפול אחרי שאובחן אנדו? רוצה להגיע לפגישה הבאה עם הרופא מוכנה תודה

סביון1

New member
לא מבינה כלום באנדו אבל יש מידע על

זה ב"שאלות נפוצות" שבסרגל למעלה

ג'ינג'ר ../images/Emo24.gif גדול

על איסוף כוחותייך...וחייבת לומר שגם אני במבט כזה של רחמים על 12 החזרות. אנדו זו גם אני, אבל בינתיים עברתי 3 החזרות לקראת הבאה, ככה שבינתיים אין לי מושג לגבי טיפול אחר יותר טוב... מאחלת לך שתאספי עוד כוחות והרבה אנרגיות חיוביות - גם שולחת אלייך
ותצליחי בכל דרך שלא תהייה. אומרים שמספר 13 הוא מספר מזל - אז הלוואי שזה יהיה מספר המזל שלך!!

דוק26

New member
ג'ינג'ר, גם אני עם אנדו וגם עם

PCO וזה נכון ש- IVF עוקף את הבעיה של האנדו. לא כל כך הבנתי אלו טיפולים עברת עד היום למה אמרת שהסיכוי ב- IVF נמוך יותר. אני לא יודעת לספר לך על החזרת עוברים דרך דופן הבטן שנדמה לי שקוראים לזה ZIFT משום שאני המשכתי בהחזרות רגילות. אני יכולה רק לומר לך שיש אור גדול בקצה המנהרה - אחד בן שנתיים וחצי ואחד שמתבשל בשבוע 34. המון בהצלחה ואשמח לתת לך עוד פרטים אם תרצי. אסנת

צוקה1

New member
צר לי על מה שעברת וחושבת שאת גיבורה

אמיתית.מאחלת לך את האושר המיוחל-צוקה

אור9

New member
החזרה דרך דופן הרחם

זה לא ZIFT. ההחזרה היא בהרדמה ועם קטטר או מזרק מחזירים את העוברים לדופן הרחם. בד"כ זה בא כדי לעקוף בעיות אם יש בצואר הרחם אשר מונעות מהזרע או הפריות להגיע לרחם. אני עשיתי החזרה בשיטה זו הפעם.רק בשבוע הבא אדע אם זה הצליח. לא הצלחתי לברר איזה אחוז הצלחה יש להחזרה כזו.

ginger5

New member
עוד מידע

תודה אור. שאלתי על ההחזרה דרך דופן הרחם מאחר ושמעתי שזה עוזר גם לבעלות אנדו. אני אשמח אם תוכלי לפרט קצת יותר על ההחזרה הזו - האם היא מתבצעת כמו החזרה רגילה? האם זה דורש מיומנות ספיציפית מהרופא?

זקיקית

New member
אני לא רופאה ולא מבינה אבל

1. האם עברת בדיקות לבדיקת קרישיות הדם שלך? כי אני עברתי שתי גרידות, ודרשתי לדעת מה קורה ולמה לא מחזיק ההריון. (אני עדיין בשלב ההזרעות) ואכן גילו אצלי בעיה בקרישת הדם. 2.האם יצא לך כבר לראות את המדריך "פוריות מאלף ועד טף" שיצא לאחרונה. יכול להיות שיש שם מידע שיכול לעזור לך. בכל מקרה, המון בהצלחה לשתינו בפעם הבאה, ושזה יקרה מהר ובריא.

ginger5

New member
עברתי בדיקות לקרישיות דם

וכנראה הבעיה לא שם (יש איזה פרמטר גבולי שאני אמורה להתייעץ לגביו עם הרופא אבל משיחת טלפון איתו הבנתי שהוא לא מתרגש מזה). לגבי הספר, מתכוונת לקנות תודה

למעלה