גם שנדמה שמושלם..

גם שנדמה שמושלם..

והכל כבר נרדם...זה חוזר ומכה בי די נמאס!. והרגש נמס, אני מרגיש מנותק, כי החבל נגמר.... אני נחנקק. מי אמר שאשתוק, לכאב כה עמוק??? ואת מה שהיה לא ניתן למחוק. אני בחדר הקר מתפתל בתוכי,זה חלום שמרגיש לא אמיתי..... איך אהבתי את ההתחלה של השיר... שפתאום באים בכזאת פתיחה של "ווווווואאאאאהההה" החזק הזה... זה השיר הכי טוב שלהם אני אומרת...מילים שאי אפשר לפספס.. מה אתם אומרים, איזה שיר אתם הכי אהבתם?

Mazi Love Brian

New member
חחחח, גאמני אהבתי ת'קטע הזה.

אהבתי בבית השני שהוא מדגיש את ה.. "דיי" XD. כפרעליו. אבל לשרשר.

סינטטית

New member
ז"א

שהודעות שלא מצריכות שרשור חדש, לשרשר לאשכול אוףטופיק וכאלה. תקראי את המדריך לשרשור ותביני כמה פעמים כבר שמנו אותו פה והוא למעלה בטאגליינס

EliranMaor

New member
שיר אהוב?כנראה אלפי זוגות עיניים../images/Emo3.gif

הליריקה שלו מעולה

SuperKeren

New member
בקטע של "די נמאס"

לפניו, אני כזה עוצמת עיניים..נכנסת בי עוצמה... וכשהופמן צורח "די נמאס!!!" העיניים שלי נפקחת לרווחה... אוווח מעולה

חחח אמתתת!!!

ביכלל, כל השיר הזה הוא חזקק וטוב לדעתיי!! ניצלתי את זה שהיום הייתי לבד בבית וסוףף סוףף גם בריאה שמתי את השירים שלהם [הוא ביניהם] כל הבית סגור ומחומם המוזיקה גבוה ונהינתי לשיר [לצעוק חח] בקוליי קולות והנחמה... שאפ'חד לא שומע ולא יודע... זה היה טוב! אני רוצה הופעה שלהםםם ואני רוצה עוד חיבוק מרוןן!! אחח... פשוט לא מספיק לי!

mayam15

New member
הקטע הכי טוב בשיר..

זה משהו מיוחד כשהוא שר את "דיי נמאס" .. אחח D:

מכושפת15

New member
בפזמון השלישי ב'אשם'

או שזה היה הרביעי, אני לא בטוחה בכל מקרה, גפן צועק: "עכשיו גיליתי שאני אשם" לבד, בלי מוזיקה, זה הקטע הכי מדהים שיש.. לדעתי כמובן

למעלה