גם שמלה פשוטה...

Evil sinner

New member
גם שמלה פשוטה...

יכולה להפוך בקיץ לסקסית שהיא נדבקת לגוף ונהיית שקופה לחלוטין ושאת לא רוכסת אותה עד הסוף וכל שרירייך נעים, נחשפים ונגלים אני מתמלאת זיעה קרה. מולו פשטת אותה אז, ואני נסתרת וצופה אפילו עכשיו אני נדהמת, איך את מסוגלת להתהלך ערומה בכזו גאווה, ולהתריס בפיטמותייך, עורך, קימורייך ובעיקר עינייך נגד כל מי המביט סביב. והפעם אני היא המביטה. השנאה היוקדת שחשתי כלפייך נמסה מזמן, וכשפתחת את הדלת לא נראית מפוחדת או מופתעת, נראית משועשעת, כמו שאת תמיד נראית, והזמנת אותי להיכנס פנימה בלי לטרוח לעטות על עצמך חלוק שיכסה ולו רק את מבושייך. חיכיתי לו ואת התססת את דמי וגרמת ללבי שממילא פרפר בקרבי לעמוד דום. אח"כ הוא הגיע, ורבנו וכל עת הריב איתו אני רוצה למצוץ אותך עד לשד עצמותייך, לטעום את מליחות טיפת הזיעה שהחליקה בין שדיים חצופים ולשמוע אותך ניאנקת. את זוכרת איך הוא זיין אותך על המיטה שלי ושלו? איך הוא זעק בשמך, איך פיתית אותו בחתוליות, ונלחמת איתו בין הסדינים. נצמדתי אל הקיר המקלחת, רטובה וקפואה, רואה דרך המראה הענקית שקבועה מול המיטה אותו יושב על קצה המיטה, ואותך פותחת ללא בושה את מגירותיי, מוציאה משם גרבי רשת בלויים, גורבת, נועלת את מגפיי ומתחילה למצוץ אותו כשראשו שעון אחור ועיניו מעורפלות. איך את מחדירה את כולו אל פיך, מלטפת את פנים ירכיו, ויונקת בקפדנות שלחייך נשאבים פנימה ומבליטים את עצמותייך, והוא אוחז בך ומזיין בפראות את ראשך, שנייה לפני הפורקן את מפסיקה ומשכיבה את כולו על המיטה, הוא מתפתל מכאבים והמבט המבזה שעל פנייך מראה שרק מזה את שואבת את הנאתך, הוא מעביר אצבע על כל גופך, אל בין רגלייך ואת נאנקת ולרגע כמעט מאבדת שליטה ואז הוא חודר אלייך בבת אחת ואת מתחילה לזיין אותו באכזריות, מושכת בסערותיו, מצמידה אותו בכוח למיטה בעוד ראשו נחבט בלוח המיטה ואת שורטת,נושכת ומלקקת את חזהו, ושנייה לפני שאת גומרת את מישירה אליי מבט ומגלה בפניי את השטן, ידעת שאני שם כל הזמן. אני פולטת צווחת חוסר אונים, והוא נבהל וקופץ למרות שאת לופתת ועוקדת אותו תחתייך, במאמץ הוא גורר עצמו למקלחת ולהביט בפניי הדומעות, ואני דומעת לא על שבגד, אלא על שאני מבינה אותו, גם אני רוצה אותך עכשיו, אני ריקה מכוח וחייבת למלא את עצמי בך. אני נכנסת לחדר השינה ומביטה בך בחשק כשמילות הצער שלו נשמעות כצפצוף טורדני רחוק. "רוצה?" את מטיחה בי ולא צריכה אפילו שאענה "רק אם הוא מרשה" את משחקת בי, אני סובבת אליו, והוא לא מבין, אני פושטת את שמלתי בשארית כוחותיי, רגללי מסרבות לעמוד ואני נופלת על ברכיי וזוחלת אליו, מנשקת את שוקיו, ירכיו, בולעת את איברו הזקור והוא מבוהל, מעיף אותי מעליו. אני באפיסת כוחות, זוחלת ונשכבת למרגלותייך, ואת דוחפת את המגף מול פניי, כל עולמי מתכווץ אל עקב דק כמחט ואבזם בוהק, אני משפשפת את פניי על האבזם ומושכת באפי בעוד פניי נמלאים שריטות, וחבורות, את נשכבת על המיטה, ומושכת אותי בשיערי בעוד שהוא מאובן בצד, שרוי בהלם. אני מנשקת את כפות רגלייך, עולה במשעול לעבר מפשעתך ונושכת בכוח כדי להחזיר לך על חוסר האונים בו אני שבויה, מלקקת את שפתותייך וטועמת טעמו של זרע ורטיבות מחודשת, את כמו נחש סוגרת על פי עם רגלייך את באקסטזה חולנית וחשה להכאיב לי על ידי נעיצת ציפורנייך בכתפיי וצביטת פיטמותיי עד שייעשו אדומות, אני מביטה מעלה, ורואה חיוך מרושע מתעקל בזווית פיך, ולפתע חודרים ומנתצים אותי מאחור, אני מרגישה עונג וכאב וסחרור חושים ככל שהוא מגביר את קצב אגנו המתפרע אני מוצצת, נושכת ומלקקת אותך ולפתע מרגישה כיווץ, זרמים ותנועות לא רצוניות בכל גופי, מבעד לכהות חושים שירדה עליי שמעתי את געיות הסיפוק שלכם, הייתי מובסת, עצמתי עיניי והתמסרתי לעילפון. *********************************** כשהתעוררתם כבר לא הייתי שם, רציתי להצית באש את המיטה המקוללת אך האטימות שבי כפתה עליי ללכת ולהיעלם. שבתי להיפגש אתכם רק לאחר חודשים בענייני מסמכים רשמיים, כשאת מסתובבת עירומה בבית באנחנו רבים כשכל גופי לוחש גחלים אלייך. אין זה הסוף יקירתי וכי לא ידעת שאת סיפוקי אחוש רק כאשר תנשכי את את האבזם בנעליי...?

נקמה

רק המילה הזאת מעבירה בי צמרמורת מתוקה, מעוררת את כל חושי, כל נים בגופי. הנקמה הקשה מכולן היא זאת של אישה נבגדת...

מדהים! מדהים!

הניסוך פשוט נהדר. בחיי נדהמתי לקרוא את הסיפור הזה. זה לא משהו שרגילים אליו. אבל שורה תחתונה, יש רוע בסיפור. תודה.

למעלה